Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 8, 2013

Δόξα Ν. Μανολάδας: Μένει και ο Δ. Παναγόπουλος

Εικόνα
Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πορείας της Δόξας προς την νέα Γ’ Εθνική ήταν η παρουσία του νεαρού, εκ Νεοχωρίου Κυλλήνης ορμώμενου,

Ήρθαν οι "Γιατροί του Κόσμου" στα Σαβάλια

Εικόνα
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων των Σαβαλίων και των γύρω περιοχών, κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα διενέργειας εξετάσεων από κλιμάκια της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», μια δράση που συνεχίζεται και σήμερα το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ηλεία: Οδηγοί Ι.Χ. είχαν Άγιο και... έπεσαν στα μαλακά! (PHOTOS)

Εικόνα
  Εκτροπή δύο αυτοκινήτων για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό

Η Ηλεία ζωντανεύει στα πανηγύρια των χωριών (photos)

Εικόνα
Δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως ένα από τα πιο δραστήρια χωριά του Κάμπου. Κοντά στο λιμάνι της Κυλλήνης, το Νιοχώρι , αποτελεί κεφαλοχώρι σε μια περιοχή με μεγάλη ιστορία, όπου κυριαρχεί μαζί με το λιμάνι και το Κάστρο Χλεμούτσι.

Εκ νέου Αναφορά Μαρίνου για το Περιφερειακό Ιατρείο Τραγανού

Εικόνα
Νέα αναφορά κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη ο Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Μαρίνος η οποία αφορά στην άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Τραγανού. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  «το εν λόγω Περιφερειακό Ιατρείο καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου μέρους της πεδινής Ηλείας και η απουσία ιατρικού προσωπικού θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής η οποία επιβαρύνεται εξαιτίας της μετακίνησής τους σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία άλλης πόλης.

«Στο επίκεντρο δασικών πυρκαγιών η Ηλεία»

Εικόνα
  Σε ένα νομό που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί σημαντικά από την επέλαση της πύρινης λαίλαπας η ενεργοποίηση των υπηρεσιών προστασίας δασών στην προσπάθειας αντιπυρικής του θωράκισης, φαντάζει μονόδρομος.

Ηλεία: Μπαράζ μηνύσεων για άδειες σε καφέ και μπαράκια

Εικόνα
Ξεκίνησε το καλοκαίρι και παράλληλα ξεκίνησε ο έλεγχος νομιμότητας λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ηλεία: αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Ο Καιρός στην Ηλεία :αναλυτική πρόγνωση

Ο καιρός της Δευτέρας

Εικόνα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα. Πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουλίου