ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Θρακιώτικο «χαστούκι» στον ΠΑΟ


Την πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο πανηγύρισε η Ξάνθη

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη


«Φρένο» στους ερυθρόλευκους από την Εφές του Ίβκοβιτς

Μαζί με την αποθήκη κληρονόμησαν χειροβομβίδες!


Στην εξουδετέρωση δύο χειροβομβίδων που είχαν περισυλλέξει αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, προχώρησαν χθες πυροτεχνουργοί από την 4η Μεραρχία Πεζικού Κορίνθου.

Ηλεία: Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


aeras-kakokairia
Πολύ σοβαρή μεταβολή στον καιρό περιμένουμε σήμερα Παρασκευή, για την οποία σας ενημερώνουμε με συνεχή έκτακτα δελτία τις τελευταίες δύο ημέρας. Βαθμιαία επικράτηση θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων σε θάλασσα και στεριά περιμένουμε σήμερα Παρασκευή με εντάσεις που ξεπεράσουν στο Ιόνιο και τα παράκτια τα 10 μποφόρ. Μεγάλη προσοχή από πτώσεις δέντρων κτλ.  Όσον αφορά τις βροχές, βαθμιαία από το βράδυ θα ενταθούν. Έντονα κύματα βροχοπτώσεων περιμένουμε το Σάββατο. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ημιορεινά κυρίως ορεινά τμήματα.
 
Η Ηλεία έχει δεχθεί πολύ μεγάλα ύψη βροχής τις τελευταίες ημέρες, το έδαφος είναι κορεσμένο και απορροφά με αργό ρυθμό, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο αύξησης της στάθμης χειμάρρων, ποταμών, τοπικών πλημμυρών και κατολισθήσεων. Περιοχές κοντά σε χειμάρρους και οι παραποτάμιες χρήζουν προσοχής κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τη νέα εβδομάδα.
 
Ειδικότερα:

Θα... μουλιάσουμε σήμερα! Βροχές και καταιγίδες



Θα... μουλιάσουμε σήμερα! Βροχές και καταιγίδες

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη μπαίνουν στο μάτι του... κυκλώνα. Οι βροχές και οι καταιγίδες που άρχισαν να χτυπούν τη χώρα από τη νύχτα συνεχίζονται και θα πλήτττουν πολλές περιοχές ως τη νύχτα, ο καιρός αγρίεψε και πάλι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι βροχές και οι καταιγίδες θα χτυπήσουν σήμερα στις Κυκλάδες, την Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά και την νότια Πελοπόννησο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Οι τρείς Ιεράρχες – Ἀναφορά στό βίο καί τό ἔργο τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν, τῶν φωτεινῶν ὁροσήμων τοῦ παγκοσμίου πολιτισμοῦ

Τοῦ Λάμπρου Κ. Σκόντζου, Θεολόγου – Καθηγητοῦ.Ἡ ἑλληνικὴ παιδεία καὶ ὁ πολιτισμὸς ἔχουν τὴ δική τους ἑορτή. Στὶς 30 Ἰανουαρίου ἑορτάζουν μαζὶ μὲ τὴν Ἐκκλησία μας τὴ μνήμη τριῶν ξεχωριστῶν προσωπικοτήτων τῆς παγκόσμιας ἱστορίας, τῶν ἰσάριθμων Ἱεραρχῶν,

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιανουαρίου