ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ {{ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ }}












Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια των  Νιχωριτών αθλητών την περασμένη Κυριακή στο Ξυλόκαστρο στα πλαίσια του 4ο OPEN CHAMPIONSHIP πολεμικών τεχνών και με τους αθλητές ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ 
ΚΑΙ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ 
να κατακτούν από 2 ασημένια μετάλλια, σειρά παίρνουν οι δύο Νιχωρίτισες νεανίδες
πια
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ Κ. ΜΑΡΙΑ και 
ΣΤΡΙΓΑ Ι.ΒΑΣΙΛΙΚΗ  όπου το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 ρίχνονται στην μάχη των αγώνων ,της διάκρισης και των μεταλλίων .

Με Πίνο και Μέγιερι κόντρα στη Λεβάντε


Εκτός αποστολής ο Φουστέρ

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! - Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου


karekliesΣτα χέρια ήρθαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο.

Τον τραυμάτισαν γιατί είχε μαζί του την ελληνική σημαία και τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη - Μικροεπεισόδια μετά την πορεία

- Αναρχικοί επιτέθηκαν σε άνδρα και τον τραυμάτισαν γιατί τον είδαν να κρατά την ελληνική σημαία
- Κλεφτοπόλεμος στα στενά των Εξαρχείων και επεισόδια μικρής έντασης στο τέλος του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
- Έσπασαν παρτέρια για να "οπλιστούν" με πέτρες οι κουκουλοφόροι
- Πέταξαν πέτρες στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Μία φωτογραφία που δεν τραβήχτηκε ποτέ αλλά... υπάρχει

Μία φωτογραφία που δεν τραβήχτηκε ποτέ αλλά... υπάρχειΌταν το photoshop συναντά την πραγματικότητα...

Πύργος: Άνοιξε η γη να τον καταπιεί


tripa2
tripa3Αυτό είναι που λέμε άνοιξε η γη... για να καταπιεί ένα αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Όσο και αν ακούγεται παράξενο το περιστατικό συνέβη

Πύργος: Έβαλε φωτιά για να ζεσταθεί και κινδύνεψε να καεί ζωντανός


fotia2Ένας 35χρονος ΡΟΜΑ που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα συνελήφθη και κρατείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ως ο άνθρωπος
που προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία στο κέντρο του Πύργου.

Αμαλιάδα: «Μαϊμού» καλόγριες έχουν κατακλύσει την πόλη και εξαπατούν πολίτες!







Αμαλιάδα: «Μαϊμού» καλόγριες έχουν κατακλύσει την πόλη και εξαπατούν πολίτες!
Γέμισε καλόγριες τις τελευταίες ημέρες η Αμαλιάδα, γεγονός που προκάλεσε κατάπληξη, αφού τόσες καλόγριες μαζεμένες δεν είχε ?δει? ποτέ η πόλη! Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για κανονικές καλόγριες, αλλά για καλόγριες- μαϊμού, που απώτερο στόχο έχουν να εξαπατήσουν πολίτες για να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Πύργος: Στο ίδιο έργο θεατές – Πλημμύρισαν ξανά περιοχές της πόλης (photos & video)


plimmires10a.JPGΗ ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του Πύργου τα ξημερώματα της Τρίτης, άφησε πίσω τα σημάδια της, σε γειτονιές που και στο παρελθόν έχουν πληγεί από πλημμύρες.

Καταιγίδες και μεταφορά σκόνης - Πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο


Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Φεβρουαρίου