ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την ΑΕΚ


22

 

 

 

 

 

 

Έφτασε άνετα στο 3-0 στο Καραϊσκάκη - Το σκορ άνοιξε νωρίς-νωρίς ο Ιντέγε

Η Ηλεία στο επίκεντρο της πολυμελούς σπείρας ναρκωτικών


Η Ηλεία στο επίκεντρο της πολυμελούς σπείρας ναρκωτικών
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες περιοχές της χώρας - Η εξάρθρωση επετεύχθη στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Εύβοιας και Ηλείας - Για την πλήρη αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία, - Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ., ελικόπτερα της Αστυνομίας ενώ συνέδραμαν και αστυνομικοί σκύλοι - Συνελήφθησαν συνολικά (12) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όλοι ημεδαποί, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλα (8) μέλη, εκ των οποίων (4) ημεδαποί και (4) υπήκοοι Αλβανίας - Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (765) δενδρύλλια κάνναβης, (324) κιλά περίπου ακατέργαστης κάνναβης, (6) οχήματα, οπλισμός καθώς και πλήρης εξοπλισμός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης - Επιπλέον στην υπόθεση ενέχονται (162) άτομα τα οποία όπως προέκυψε από την εξέλιξη της έρευνας προμηθεύτηκαν ποσότητες ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ


Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 3ης αγωνιστικής
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ηλεία: Αυτοκτόνησε 52χρονη στην Ηλεία - Άφησε δύο σημειώματα

kremala1a.jpg
Μια 52χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό

Στην Γ΄ Ζώνη η Ηλεία με επίδομα θέρμανσης 160-200 ευρώ

Νέος σεισμός στην Κυλλήνη

Νέος σεισμός στην Κυλλήνη

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 10 χλμ

Ηλεία: Εβδομάδα αλλαγής για τον καιρό


Ηλεία: Εβδομάδα αλλαγής για τον καιρό
Άστατος καιρός με βροχές στη Δυτ. Ελλάδα προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα. Στην Ηλεία ίσως τα φαινόμενα περιοριστούν σε ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις και αυτές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25-27οC ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Ο καιρός χαλάει ουσιαστικά από την Παρασκευή όπου αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες.

Καιρός: Καταιγίδες σήμερα, πτώση της θερμοκρασίας αύριο


Καιρός: Καταιγίδες σήμερα, πτώση της θερμοκρασίας αύριο

Άκρως φθινοπωρινός πριν γίνει... χειμωνιάτικος ο καιρός. Σήμερα Δευτέρα (03.10.2016) αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και πρόσκαιρες καταιγίδες στο Ιόνιο.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Οκτωβρίου