ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


Την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα απολαμβάνει από χθες η ομάδα του χωριού μας ο Αχιλλέας Νεοχωρίου ,ο οποίος νίκησε στο κοινοτικό γήπεδο Νεοχωρίου την Θύελα Καρδαμά με σκορ 3-2.
Τα γκολ για το ην ομάδα μας πέτυχαν οι Καράμπελλας Νίκος (2) και Παναγόπουλος Διονύσης 
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα ...

«Πέταξε» η τιμή αλλά έπεσε η παραγωγή


Στα 3 ευρώ έχει πετάξει η τιμή του λαδιού, αλλά το χαμόγελο στα χείλη των καλλιεργητών ελαιόδενδρων στην Ηλεία  έχει παγώσει λόγω της μεγάλης καταστροφής που έχει υποστεί η παραγωγή κυρίως από τον δάκο.
Πάνω από το

Αμαλιάδα: Τα έκανε γυαλιά – καρφιά στην πόρτα των Δικαστηρίων


dikastirioamal.JPG
Ένας 35χρονος από την Αμαλιάδα, ξέσπασε το μένος του, κατά των δικαστηρίων της πόλης, σπάζοντας την

Σπείρα απατεώνων "χτύπησε" σε Βουπρασία και Οινόη


apateones

Θύματα ηλικιωμένοι – Εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από τις Αρχές

Κεφαλονιά: 5,1 Ρίχτερ στη 1.15 τα ξημερώματα - Αισθητός σε όλη την νότια Ελλάδα ο σεισμός


seismos09a
Σεισμική δόνηση εντάσεως 5,1R σημειώθηκε στη 1:15 π.μ χθες τα ξημερώματα Κυριακής με

Τον έφερε… Τούμπα ο Παναθηναϊκός


Οι «πράσινοι»... χάρισαν στον ΠΑΟΚ την πρώτη φετινή του ήττα

Βούναργο: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο – αυτοκίνητο και χρήματα


xrimatokivotio
Μια νύχτα μετά το πρώτο χτύπημα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Εσπεριδοπαραγωγών Ιάρδανου, οι διαρρήκτες ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά δεν

Ηλεία: Με ζεστό για την εποχή καιρό ξεκινά η εβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση


kalokairi
Με καλό και ζεστό για την εποχή καιρό ξεκινά η εβδομάδα σήμερα Δευτέρα με τον υδράργυρο στους 22 με 23 βαθμούς. Ανάλογες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και αύριο Τρίτη. Μάλιστα την Τετάρτη θα πνέουν ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί, καθώς ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό φαίνεται να μας πλησιάζει, θα ανεβάσουν την θερμοκρασία λίγο ακόμα.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, από το απόγευμα της Τετάρτης και γενικότερα το δεύτερο μισό της εβδομάδας περιμένουμε βροχές και καταιγίδες με την θερμοκρασία από την Πέμπτη σε πτώση. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση


Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά βελτιωμένο καιρό προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Νοεμβρίου