ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ στο μεγάλο λιμάνι


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού με δύο απόντες

Άξιος αντίπαλος ο Κόροιβος, έχασε 59-72 από τον ΠΑΟ

IMG_3864
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον Μπατίστα, "έχασε" τον Μαυροκεφαλίδη στο πρώτο λεπτό και δοκιμάστηκε στην Αμαλιάδα, πριν νικήσει 59-72, στο ματς που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League.
Ο Κόροιβος διεκδίκησε το δικαίωμα στο όνειρο, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα κενά του Παναθηναϊκού στη θέση "5", μαζί και την ολιγωρία στην άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν 59-72 στο ματς που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ισόβια για την δολοφονία του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου στην Κυλλήνη


foniko_killini
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων Δημήτρη Κουτρουμάνο μπροστά στα

«Χρειάζεται σωστή ενημέρωση, ευθύνη και δράση»


ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 

Η σωστή ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, αλλά και η πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας να «υιοθετήσει» το ίδρυμα, με τους ιατρούς – μέλη του, όλων των ειδικοτήτων, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε αυτά τα παιδιά ήταν το αντικείμενο της ημερίδας που διοργανώθηκε την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άστρον», στα Λεχαινά, με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Υγείας Κατερίνα Παπακώστα.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ιερείς σε όλη την Ελλάδα - Συλλήψεις και στην Αμαλιάδα


papades1a
Ένα πολύ καλό κόλπο είχαν στήσει με εντολές του «εγκεφάλου», δηλαδή του ανθρώπου που χειριζόταν τα… νήματα μέσα από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου, τα μέλη μιας σπείρας που εξαπατούσε κατ’ εξακολούθηση ανυποψίαστους ιερείς. Ο «εγκέφαλος»,

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Μορφή «επιδημίας» έχουν λάβει οι κλοπές που σημειώνονται καθημερινά σε όλη την Ηλεία, με τους δράστες, ακόμα και με το φως της ημέρας, να μη διστάζουν να μπουκάρουν σε σπίτια και να τα «αδειάζουν» από χρήματα και αντικείμενα αξίας, χρηματικής και συναισθηματικής.

EKTAKTO: Τραγωδία στην ΕΟ Πύργου - Τριπόλεως - Τρείς νεκροί σε τροχαίο στην διασταύρωση Στρεφίου Αρχ.Ολυμπίας (photos)


troxaio_strefi1a
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει την ζωή του σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην διασταύρωση Στρεφίου της Ε.Ο Πύργου - Αρχ.Ολυμπίας.
Νεότερη ενημέρωση 23:21

Στους

Ηλεία: Με υψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και βροχές η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη – Αναλυτική πρόγνωση


skonivr
Χειμώνας από χθες Δευτέρα  μόνο όμως ημερολογιακά, γιατί στην πραγματικότητα βρισκόμαστε υπό την επιρροή θερμών αερίων μαζών από την Αφρική με την θερμοκρασία στους 24οC, πιθανόν 25οC!

Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να αλλάζει ,κυρίως από σήμερα Τρίτη, καθώς διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές που θα κινηθούν προς την περιοχή μας και θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώνει πρόσκαιρη πτώση μόνο κατά την διάρκεια των φαινομένων, γενικά θα διατηρηθεί καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας σε υψηλά επίπεδα πάνω από τους 20οC! 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα - Ποιες περιοχές θα πληγούν - Η Αττική θα "χτυπηθεί" την Τετάρτη


Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα - Ποιες περιοχές θα πληγούν - Η Αττική θα `χτυπηθεί` την Τετάρτη

- Η ατμόσφαιρα λόγω υγρασίας και σκόνης από την Αφρική θα είναι αποπνικτική σε πολλές περιοχές
- Περιορισμένη ορατότητα και βροχές σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής - Επιδείνωση την Τετάρτη
- Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα, αλλά δεν θα έχει κρύο
-Ήδη εντοπίζονται προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους σε πορθμειακές γραμμές

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη δυτική Στερεά, το νότιο Ιόνιο και πιθανώς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Δεκεμβρίου