ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ...


Τον προσφιλή μας Σύζηγο πατέρα Υιό Αδελφό Ανηψιό εξάδελφο και Θείο
       



ΙΩΑΝΝΗ Γεωρ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ 
                                 ΕΤΩΝ 42
Θανόντα την Μ.Δευτέρα κηδέυουμε

Το έθιμο του μαγιόξυλου


Το έθιμο του μαγιόξυλου είναι διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει ένα...

Σε ισχύ το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα


Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.

Hλεία: Ξεσηκώθηκαν Βούλγαροι εργάτες στη Νέα Μανωλάδα!


 

Σε… στάση εργασίας «κατέβηκαν» την Τρίτη το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα, δύο ομάδες αλλοδαπών εργατών από τη Βουλγαρία διεκδικώντας τα μεροκάματα των προηγούμενων ημερών.

Ηλεία: Η ώρα του οβελία - Ντόπια αρνιά σε προπέρσινες τιμές


pasxa_arnia«Η φτώχια θέλει καλοπέραση» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και παρά τα οικονομικά προβλήματα, οι Ηλείοι θα καταφέρουν και φέτος να ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία
και να γεμίσουν το πασχαλινό τους τραπέζι, με όλα τα καλά. Η κίνηση στην αγορά κρέατος έχει ξεκινήσει, οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη δοθεί ενώ οι καταναλωτές μετά την έρευνα αγοράς που πραγματοποίησαν, άρχισαν να ψωνίζουν. Ντόπια αρνιά και κάθε είδους κρεατικά σε τιμές που έχουν παραμείνει ίδιες τα τελευταία τρία χρόνια.

Ηλεία: Συνελήφθη άλλος ένας διακινητής ναρκωτικών


narko_krotidesΣυνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 27 ετών σε βάρος του όποιου
σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατοχή κροτίδων. Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 27χρονου στη Γαστούνη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Αμαλιάδα: Βρέθηκε πτώμα άντρα στον σταθμό του ΟΣΕ (Νεότερη ενημέρωση 11:17)


amal1.JPG
XΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY ilialive
Το πτώμα ενός άντρα βρέθηκε πριν απο λίγη ώρα στην Αμαλιάδα στο χώρο του σταθμού του ΟΣΕ. Έχουν σπεύσει στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ και ερευνούν
amal2.JPGamal3.JPGαν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή θάνατο απο παθολογικά αίτια. Στο σημείο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει κληθεί και Ιατροδικαστής...

Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  


















Δελτίο Τύπου



Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη με αφορμή τη γόνιμη  δημοπράτηση – στις 30 Απριλίου 2013- της ανάπλασης των αποθηκών του ΑΣΟ Λεχαινών και του περιβάλλοντα χώρου, έργο που χρημαδοτείται απ’ το ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 2.100.000 ευρώ.

Πρόγνωση του καιρού για τη Μ. Τετάρτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Μαΐου

1η ΜΑΪΟΥ 2013 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ