ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ TAEKWONDO Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Και ΜΑΡΙΑ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!




Αναχώρησε με τις ευχές όλων μας η αποστολή της ομάδας TAE KWON DO του Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για την πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα

Του έκλεισε το σπίτι! Μια ανάσα απ΄το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός


Του έκλεισε το σπίτι! Μια ανάσα απ΄το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 69-64 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και έχει την ευκαιρία την Κυριακή στο ΣΕΦ να πανηγυρίσει το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Πρώτο διπλό των “ερυθρόλευκων” στο ΟΑΚΑ μετά από 25 ματς. Κορυφαίοι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ για τους νικητές.

«Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος να κάθομαι να με [...] εδώ μέσα!»



Έξαλλος με τη διαιτησία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το κράτος νομίζει ότι οι παραλίες στην Ηλεία είναι… Μονακό


Έπεσαν από τα σύννεφα οι ενδιαφερόμενοι να νοικιάσουν παραλιακές εκτάσεις για να τοποθετήσουν καντίνες κατά την  θερινή  περίοδο μόλις έμαθαν τις τιμές εκκίνησης στις δημοπρασίες που – και πάλι καθυστερημένα – θα γίνουν στις 5 και 6 Ιουνίου.
Οπως έγινε γνωστό οι

27χρονη εκδιδόταν στον Πύργο - 100 ευρώ η βίζιτα στο κέντρο της πόλης!



Porneia

Συνελήφθη μαζί με τον άντρα που την πήγαινε στα ραντεβού

Του Γιάννη Σπυρούνη

Πύργος: Συνελήφθη ανήλικος δραπέτης των φυλακών Βόλου


sillipsi_roma

Ο δράστης είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Αρρένων Βόλου - Κατά τον εντοπισμό του, ο δράστης πήδησε σε αρδευτικό αυλάκι, όπου διασώθηκε με τη βοήθεια των αστυνομικών που το συνέλαβαν

Δρομολόγιο του τρόμου για 30 επιβάτες του ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - 23 τραυματίες οι περισσότεροι Ηλείοι(photos & video)


leoforeio-perimetriki-patratora5-800x510

Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας στη διαδρομή Πύργος – Πάτρα – Ευτυχώς ελαφρά οι 23 τραυματίες απο τους οποίους 17 Ηλείοι

Του Γιάννη Σπυρούνη

ΜΟΡΑΝΤ ΝΑΜΠΙΛ ΙΩΣΗΦ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ :Ως νέα δημοτική αρχή πορευόμαστε για ένα καλύτερο αύριο!




















Φίλοι μου
 


Οι συνεργάτες μου και εγώ, σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας στον κοινό αγώνα μας ,για την σύμπλευση των αξιών μας ,για την αμοιβαία εμπιστοσύνη , για την άδολη αγάπη σας ,για την ελεύθερη ψήφο σας ,για τις ευχές σας!
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που

Ηλεία: Mε δροσερό καιρό φεύγει ο Μάιος – Αναλυτική πρόγνωση


mpores
Την γλίτωσε η Ηλεία το τελευταίο 24ωρο, αν εξαιρέσουμε τους ενισχυμένους νοτιάδες και τις τοπικές καταιγίδες που εκδηλώθηκαν στα βορειοανατολικά του νομού και κυρίως στα ορεινά της Αρχ.Ολυμπίας στην Λαμπεία, το σύνολο σχεδόν της Ηλείας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον καιρό.
Αποφεύχθηκαν οι καταιγίδες που ανησυχούσαν κυρίως τους αγρότες, πάντως προγνωστικά περιμέναμε πολλά περισσότερα, ωστόσο την άνοιξη τα φαινόμενα παρουσιάζουν μεγάλη τοπικότητα και δύσκολη προγνωσιμότητα ακόμα και σε πρόγνωση λίγων ωρών. 

Την ίδια ώρα,  ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την γειτονική Αχαΐα με σφοδρές χαλαζοπτώσεις και πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του Αιγίου.

Αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Με δροσερό καιρό φεύγει ο Μάιος και δίνει την σκυτάλη στο πρώτο μήνα του καλοκαιριού. 
 Σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε κάποιες τοπικές μπόρες στα πιο ημιορεινά ορεινά, χωρίς να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν και σε πεδινά τμήματα. 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο Οι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Μαΐου