ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Νεοχώρι Κυλλήνης: Έκαψαν τον Ιούδα (photos & video) Πλήρες Ρεπορτάζ...!!!


Τηρώντας την παράδοση που πρόσφατα αναβίωσαν και καθιερώνουν ως θεσμό για το χωριό τους ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Νεοχωριτών Κυλλήνης και οι πάντα δραστήριοι κάτοικοι
της περιοχής έκαψαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα τον Ιούδα. Το ομοίωμα που κατασκεύασε ο κ. Αρβανίτης, παραδόθηκε στις φλόγες λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους εκατοντάδες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ SITE ilialive.gr

Παρακολουθήστε την καύση του Ιούδα στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣτην ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΟΥ ΠΆΣΧΑ 2013 .
Video photos Γιάννης Σπυρούνης (δημοσιογράφος εφ.ΠΡΩΪΝΗ )
video : ilialive.gr
δείτε το video 

Το έθιμο της κουλούρας του Αγ Γεωργίου στην Κάτω Παναγιά (φωτογραφιες)

Πραγαματοποιήθηκε Χθες ανήμερα Του Αγ.Γεωργίου όπως κάθε χρόνο

Το έθιμο της κουλούρας του Αγ Γεωργίου στην Κάτω Παναγιά αρουσία αρκετού κόσμου της τοπικής κοινωνίας της Κάτω παναγιάς και πολλών άλλων συνδημοτών  

Νέα Φιγαλεία: Με τα άλογα στην εκκλησία προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου


figaleiaΓιορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και το ξωκλήσι πίσω από το Μοναστήρι είχε την τιμητική του. Ο κόσμος έχοντας σύμμαχο και τον πολύ καλό καιρό γέμισε την εκκλησία για να
παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία.

Πύργος: Σοβαρό ατύχημα ερευνούν οι Αρχές - Τραυματισμένη 59χρονη στο νοσοκομείο (Νεότερη ενημέρωση 19:00)


troxaio_agnosto.JPGΈνα περίεργο ατύχημα ερευνούν οι Αρχές  στην περιοχή του Πύργου. Μια γυναίκα 59 ετών μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη και έχοντας χάσει
τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Πύργου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου λίγο πριν τη διασταύρωση Χόχολη χτυπημένη στο κεφάλι.

Ηλεία: Υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες - Τοπικές βροχές – αναλυτική πρόγνωση


ptosiΜε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τοπικά τους 33 βαθμούς Κελσίου εορτάστηκε το φετινό Πάσχα στην Ηλεία. Από την Τρίτη η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση, η οποία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή την Τετάρτη.

Παράλληλα, τοπικές βροχές κυρίως στις πιο ημιορεινές ορεινές περιοχές περιμένουμε σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, φαινόμενα τα οποία φαίνεται θα γενικευτούν και θα γίνουν περισσότερα την Τετάρτη.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Αγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ



Βιογραφία

30αρια με βροχές την Τρίτη!


Τους 30 βαθμούς θα αγγίξει πάλι το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη.


Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Μαΐου