ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αμαλιάδα: Φυτεία χασίς με 68 δέντρα και τρεις συλλήψεις


xasisia28aΕντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για τον εντοπισμό χασισοφυτειών ανά την Ηλειακή επικράτεια. Χθες ακόμα μια μικρή φυτεία
xasisia28bεντοπίστηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Κάστρο Κυλλήνης: Συνελήφθη 22χρονος με "σπιτική" φυτεία χασίς


dendraΜέσα σε χώρο στον περίβολο του σπιτιού του, διατηρούσε μια μικρή φυτεία χασίς ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης.

Κρίση στις ΕΔ - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά αντιστράτηγος ε.α για τις πιέσεις και τη παραίτηση Ζιαζιά

Tην παρέμβαση του Εισαγγελέα θέτει ως ζητούμενο για την υπόθεση των πιέσεων από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας  στον (παραιτηθέντα τελικά) Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά, ένας άλλος αντιστράτηγος - σε άρθρο του.

Ηλεία: Αποχαιρετούν τον 18χρονο φίλο τους με ένα τραγούδι-Δείτε το βίντεο!


Με τον δικό τους ξεχωριστό και άκρως συγκινητικό τρόπο, οι φίλοι του 18χρονου που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, του λένε πως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ...

Shame on you British: Διπλή προσβολή για την Αρχαία Ολυμπία


olympia_prosvoliΞεπέρασαν τα όρια οι Βρετανοί με τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κορυφαίο σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων και την Αρχαία Ολυμπία. Τις τελευταίες ώρες δύο περιστατικά
προκαλούν οργή στην Ηλεία και κυρίως στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων την Αρχαία Ολυμπία.

Καταργούν τα οδοιπορικά στους στρατιωτικούς

Καταργούν τα οδοιπορικά στους στρατιωτικούς Η τρόικα μέσω του υπουργείου Οικονομικών επανέρχεται στο θέμα των πλασματικών οδοιπορικών που μηνιαίως λαμβάνουν οι στρατιωτικοί από το 1993 ως πρόσθετο βοήθημα.