ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ...ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 


Όλοι θυμόμαστε (όσοι ήμασταν εκεί) το Πάσχα στο χωριό μας .
Αν θυμάστε το Πάσχα ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας είχε πραγματοποιήσει το δρώμενο της Καύσης του Ιούδα .
 
Μετά την καύση λοιπόν έγινε η κλήρωση του μεγάλου δώρου της λαχειοφόρου που ήταν ένα
7ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

5ΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 1-5 Ιουλίου 2014

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{Το Μυρτούντιο}} όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εν όψη του πανηγυριού Σας προσκαλεί στο 5 ΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ...
Από Τρίτη 1 ΙΟΥΛΙΟΥ  έως και Σάββατο 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 
 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ  
Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας αναφέρει στην πρόσκλησή του ...






















Οι «μάχες» για τους «16» του Μουντιάλ ξεκινούν!


Τα ζευγάρια της 2ης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Έπιασαν στα «πράσα» τους χασισοκαλλιεργητές!


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ στο Χάβαρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 60 και 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ελέγχονται για πιστοποίηση οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


paidikos_andravidas

Εκπονήθηκαν οι μελέτες, εγκρίθηκαν και αναμένεται η εφαρμογή τους

Του Γιάννη Σπυρούνη

Η Ηλεία μπαίνει στην ψηφιακή εποχή - Switch off τα ξημερώματα σε 19 κέντρα εκπομπής Πελοποννήσου


map
Λίγες ώρες απέμειναν πριν το πρώτο μεγάλο περιοχικό switch off, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της κούρσας προς την ψηφιακή εκπομπή για ολόκληρη τη χώρα. Η κυβέρνηση εξέδωσε τη σχετική ΚΥΑ με την οποία δίνεται η δυνατότητα στη ΝΕΡΙΤ να

Η Ελενα Παπαβασιλείου αναστάτωσε και την Κυλλήνη - Η εκρηκτική εμφάνισή της με μαγιό


papav660
Kάθε εμφάνιση της Ελενας Παπαβασιλείου στις παραλίες προκαλεί... αναστάτωση. Ομορφη γυναίκα, με αψεγάδιαστο κορμί, ιδανικές αναλογίες, άρα λογικό.

Ηλεία: Αυτοκτόνησε 80χρονος στο Καλλίκωμο


aytoktonia
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 80χρονος στο Καλλίκωμο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ηλεία: καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-afrik

Στην Ηλεία, το δυτικό- νοτιοδυτικό ρεύμα, η αραιή συννεφιά με την σκόνη από την Αφρική που περιμένα από με την Πέμπτη δεν θα αφήσουν τον υδράργυρο να ανέβει σε υψηλές τιμές. Έτσι, δεν περιμένουμε να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς και αυτό στις πιο εσωτερικές περιοχές του νομού. 

Σύμφωνα με την ελληνική μετεωρολογία, χαρακτηρίζουμε ως «καύσωνα» τις περιπτώσεις υψηλών θερμοκρασιών όταν συνυπάρχουν τα παρακάτω κριτήρια:
  1. H μέγιστη θερμοκρασία σε συνοπτικούς ή αεροναυτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς είναι μεγαλύτερη ή ίση των 37 βαθμών Κελσίου.
  2. H ελάχιστη θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη των 26 βαθμών Κελσίου.
  3. Επικρατεί άπνοια ή ασθενείς άνεμοι και το θερμοκρασιακό εύρος είναι μικρό.
  4. Οι υψηλές θερμοκρασίες παρατηρούνται σε ευρεία γεωγραφική έκταση και η διάρκειά τους υπερβαίνει τις τρεις ημέρες. 

Με βάση τα παραπάνω, σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για συνθήκες καύσωνα στην Ηλεία αλλά για μια τυπική ζεστή ημέρα Ιουνίου. 

Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ωστόσο θα ανέβουν αισθητά τα ποσοστά υγρασίας δημιουργώντας δυσφορία τις θερμές ώρες κυρίως στα αστικά κέντρα.

Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο .

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής


Η πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής

Σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Ιουνίου