ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Όχι μαλαγα-νιές στους πρωταθλητές!


Νίκη με 80-63 του Ολυμπιακού στην Ισπανία επί της Μάλαγα

«Σήκωσαν» άλλους δύο μετασχηματιστές της ΔΕΗ


Ούτε έξι μήνες δεν πρόλαβε να δουλέψει καλά καλά ο νέος μετασχηματιστής που εγκατάστησε η ΔΕΗ μετά την κλοπή του παλιού στο Πηγάδι του Τραγανού και… οι «κυνηγοί του χαλκού» τον «ξανακατέβασαν».

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρό δελφίνι σε παραλία της Κυλλήνης

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρό δελφίνι σε παραλία της Κυλλήνης Τετάρτη, κατά της απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε νεκρό δελφίνι σε παραλία της

Ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ - 400 οι νέοι σπουδαστές στην Ηλεία


tei

Περισσότεροι θα είναι φέτος οι εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η αύξηση κατά 20% προκύπτει από την κατάργηση των επιπλέον θέσεων που δίνονταν ως πέρυσι στις ειδικές περιπτώσεις υποψηφίων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια) που ενσωματώθηκαν στον γενικό αριθμό εισακτέων

Πύργος: Στο δρόμο για τη φυλακή ο 29χρονος αδελφοκτόνος


foniko2

Απολογήθηκε χθες και κρίθηκε προφυλακιστέος

Ουρές έξω από τα εφημερεύοντα φαρμακεία στον Πύργο


farmakeio1
Του Γιάννη Σπυρούνη

Ένα διημερεύον και ένα

Έτοιμο για το επόμενο βήμα το λιμάνι Κυλλήνης – Σύστημα ενημέρωσης επιβατών


killini2

Προετοιμασία για το Guideport


Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Άστατος καιρός σήμερα Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


kairos

Βελτίωση από το Σάββατο

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Μαρτίου