ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κουρούτα Αμαλιάδας: Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στο Δημ. Κάμπινγκ

Κουρούτα Αμαλιάδας: Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στο Δημ. Κάμπινγκ (video)
Τίποτα δεν έχουν αφήσει στο πέρασμά τους οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Ηλεία τις τελευταίες ώρες. Στο Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας οι καταστροφές είναι μεγάλες.

ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ...Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Με μεγάλη μεγαλοπρέπεια όπως εδώ και πολλά χρόνια γιορτάστηκαν  και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια και η ρήψη του Αγιου και Τιμίου Σταυρού στο  
λιμάνι της γειτωνικής μας ΚΥΛΛΗΝΗΣ.

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΡΗΨΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΥΛΛΗΝΗ 2012

 Κ  Υ  Λ  Λ  Η  Ν  Η             2012
         Χ Ρ Ο Ν Ι Α  Π Ο Λ Λ Α

Ηλεία: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία

Εικόνα από την κάμερα του μετεωρολογικού σταθμού στο Κατάκολο.Νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι σαρώνουν από τη νύχτα την Ηλεία. Στο Κατάκολο έχει καταγραφεί έως τώρα η μεγαλύτερη ένταση του ανέμου που έφτασε τα εννέα μποφόρ και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ,ΦΩΤΗ ΦΑΝΗ



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ  
ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ..
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΊ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..
Χρόνια πολλά στους ...

Πηνεία: Οι διαρρήκτες της . . . στέγης


Φωτογραφία αρχείου.Άμα οι πόρτες και τα παράθυρα αποδεικνύονται αδιάρρηκτα, τι θα κάνει ο σοβαρός διαρρήκτης που σέβεται τη δουλειά του; Μα θα μπει από τη στέγη.

Ηλεία: Δύο τροχαία ακόμα με τραυματισμούς σε Πύργο - Βαρθολομιό

Ηλεία: Δύο τροχαία ακόμα με τραυματισμούς σε Πύργο - Βαρθολομιό
Δεύτερο τροχαίο ατύχημα συνέβη μέσα σε λίγες ώρες στον Πύργο. Λίγο μετά τις οκτώ στη διασταύρωση Αγίου Γεωργίου στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι

Πύργος: Τρεις τραυματίες σε παράσυρση πεζών απο βέσπα


Πύργος: Τρεις τραυματίες σε παράσυρση πεζών απο βέσπαΔύο γυναίκες και ο οδηγός μιας βέσπας τραυματίστηκαν λίγο πριν από τις εφτά το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο που συνέβη έξω από τη μαθητική εστία Αγίας Φιλοθέης στον Πύργο.

Σαν σήμερα

Στις 6 Ιανουαρίου

ΘΑΥΜΑ ! Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ !

Αργοπορημέμη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


 Ως Χριστιανοί οφείλαμε σήμερα να πάμε στην εκκλησία να πάρουμε τον Αγιασμό ..γιαυτό και αργήσαμε ..
Ηρθαμε και συνεχίζουμε ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ