ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΙΟΧΩΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ .....

Χωρίς κέντρο ο Ολυμπιακός - Εκτός αποστολής και ο Ντουντού


Ότι και να είχε υπολογίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο τινάχτηκε στον αέρα αφού ο Ντουντού έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Ανέκδοτο: Οι νεόνυμφοι και το μπαρ

Ένα ζευγάρι, ήταν νιόπαντρο, μόλις δύο εβδομάδων. Ο σύζυγος, αν και πολύ ερωτευμένος, ανυπομονούσε να...

Γιατρός χωρίς ειδικότητα έγραψε 1.982 συνταγές μέσα σε έναν μήνα!

Μέγεθος κειμένου

Κι άλλα ονόματα έρχονται στη δημοσιότητα με γιατρούς του ΙΚΑ και παράνομες συνταγογραφήσεις. Η διοίκηση του Ιδρύματος ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις συμβάσεις με τους γιατρούς που συνταγογραφούσαν ακατάσχετα

Οδηγούσε "τύφλα" και πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο!

Ο οδηγός - ακόμα μεθυσμένος - κάθεται με χειροπέδες στο πεζοδρόμιο (ΦΩΤΟ LamiaReport)

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στο μονόδρομο της Λεβαδείτου, στη Λαμία, όπου έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο οδηγός είναι τσιγγάνος και όπως βλέπετε στη φωτογραφία, κατέληξε με χειροπέδες.

Έντρομος ένας άλλος οδηγός που πήγαινε κανονικά, τον είδε ξαφνικά να έρχεται καταπάνω του και στο τσακ γλίτωσε τα χειρότερα, όταν ο μεθυσμένος τσιγγάνος έριξε την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.
Ο δρόμος όπου έγιναν όλα (ΦΩΤΟ LamiaReport)
Ο δρόμος όπου έγιναν όλα (ΦΩΤΟ LamiaReport)
Ο μεθυσμένος οδηγός είπε ότι προσπαθούσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο του στη κατηφόρα και έχασε τον έλεγχο...

22 φίδια γεννήθηκαν με παρθενογένεση

Θαύμα της φύσης θεωρείται από τους ερευνητές η γέννηση 22 μικρών φιδιών με παρθενογένεση. Είναι η πρώτη φορά που...

ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΟΚ: Η Μουσταφάογλου του ΠΑΣΟΚ ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους κατά της Ελλάδας

 Μουσταφάογλου: Η Ελλάδα έχει μπατιρίσει, θα φέρουμε βοήθεια στη Θράκη από την Τουρκία ...

Έτοιμα τα εκλογικά τμήματα της Ηλείας



Έτοιμα τα εκλογικά τμήματα της Ηλείας
Η αντίστροφη μέτρηση για τις διπλές εκλογές της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ηλεία άρχισε από σήμερα, καθώς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν από το πρωί τους...

Έτσι θα «σταυρώσετε» στις δημοτικές εκλογές

πηγή:iliatora.gr

Έτσι θα «σταυρώσετε» στις δημοτικές εκλογές
Θέλετε στις μεθαυριανές εκλογές να «σταυρώσετε» περισσότερους από έναν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και αναρωτιέστε πόσο είναι το όριο; Στην Ηλεία ανάλογα με την κάθε εκλογική περιφέρεια –δηλαδή τον παλιό «Καποδιστριακό» δήμο- μπορούν ...

Ποτέ το Laptop πάνω στα πόδια!

undefined
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως όταν το Laptop τοποθετείται στα πόδια,έχει αρνητική επίδραση στο σπέρμα των ανδρών ενώ η ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο του μαστού για τις γυναίκες.
Τώρα Ελβετοί ειδικοί υποστηρίζουν οτι...

μπορεί να προκαλέσει δερματικά προβλήματα που με την σειρά τους μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

Επιστήμονες απο το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βασιλείας αναφέρουν οτι η θερμοκρασία του φορητού υπολογιστή μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 52 βαθμούς C και πως είναι πιθανό να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στο δέρμα.

Οι ειδικοί αναφέρουν ως πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση ενός 12χρονου που έπαιζε καθημερινά για πολλές ώρες παιχνίδια στο λάπτοπ, καθισμένος στον καναπέ.

Ο 12χρονος εμφάνισε αποχρωματισμό του δέρματος στον αριστερό μηρό, ο οποίος φαίνεται οτι θα είναι μόνιμος ενώ ανάλογη ζημιά έπαθε και μια φοιτήτρια Νομικής, η οποία τοποθετούσε τον φορητό υπολογιστή στα πόδια της για περίπου 6 ώρες ημερησίως!

Πηγή: Εφημερίδα NATURA


Μέλη εφορευτικής επιτροπής και ερωτήσεις-απαντήσεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛ. ΤΣΙΧΛΗΣ
Το ειδοποιητήριο για μέλος εφορευτικής επιτροπής,επιδίδεται από όργανο της ελληνικής αστυνομίας.

Η ΝΑSA βάφτισε μέρος του Άρη.... ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ναι είναι αλήθεια, η ΝΑSA δια του επιστημονικού συνεργάτη της Αθ. Οικονόμου, ονόμασε βραχώδη κοιλάδα στην περιοχή του Άρη "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ".

«Νονός» των Καλαβρύτων του Άρη είναι ο καθηγητής αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, συνεργάτης της NASA και υπεύθυνος σχεδιασμού πρωτοποριακού εξοπλισμού για την εξερεύνηση του διαστήματος, Αθανάσιος Οικονόμου.

«Μου αρέσει να δίνω σε ανεξερεύνητα σημεία πλανητών ονόματα πόλεων και βουνών της πατρίδας μας», λέει ο Έλληνας αστροφυσικός της NASA.

O Αθανάσιος Οικονόμου είναι μόνιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και συνεργάτης της NASA, από το 1960, καθώς και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Space Agency).

Έχει σχεδιάσει τον ρομποτικό εξοπλισμό που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για τη λήψη και ανάλυση δειγμάτων από την επιφάνεια και το υπέδαφος του Άρη.

Στον μακρινό πλανήτη έφτασαν δύο ρομπότ που σχεδιάστηκαν από τον ίδιο, το «Spirit» και το «Opportunity» Τα ρομπότ αυτά ανακαλύπτουν άγνωστες περιοχές του πλανήτη, στις οποίες ο Οικονόμου δίνει ελληνικά ονόματα, όπως ο κρατήρας «Σαντορίνη», η πεδιάδα «Λασίθι», η κοιλάδα «Καλαβρύτων» κ.λπ.

Ο επόμενος στόχος για την ομάδα του είναι ο Κρόνος και η μελέτη της ατμόσφαιρας του.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

Θέλω να αναφερθώ στην προτροπή για αποχή από πολλούς δήθεν, που θέλουν το καλό αυτού του τόπου.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Πάτρα: Έχασε το πόδι της, από τσίμπημα κόκορα!

Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε για να ταϊσει τις κότες της και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αγριεμένο κόκορα...

Δείτε το δολοφονικό χτύπημα του Μπατίστ στον χθεσινό αγώνα

Χωρίς σχόλια! Δείτε το video...

tromaktiko

Pop 80's & 90's

Κικίλιας: Γήπεδο για ΠΑΟ και ΑΕΚ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRZPsWRHeotCmfvD_jeCXbEWEg99GS_FYKyshgf-4sPJCopmAe1bx6-4I6kdvMtmX7kAp4ki2PykJNe4Ab0D76RkVojufksbpP5O2UzhmZTBV_DxKnEpi2BYc5cUmStH3K41dSWnO2uYBK/s320/kikilias.jpgΛίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κικίλιας...

«Κωλόπαιδα και προβοκάτορες»

Κάποιοι αναλυτές της πλάκας για το φαινόμενο τρομοκρατία στην Ελλάδα έσπευσαν γρήγορα – γρήγορα να βγάλουν το μεγαλύτερο τους χρησμό για τους αποστολείς των δεμάτων – βομβών σε Ελλάδα και εξωτερικό: «Έλα μωρέ.

Απογοητευμένοι οι πατατοπαραγωγοί

    patates-1Σε απόγνωση βρίσκονται οι πατατοπαραγωγοί του Κάμπου, καθώς τώρα αρχίζει να φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκληθεί στις καλλιέργειές τους από τις άσχημες καιρικές συνθήκες των προηγούμενων εβδομάδων.

Οι δυνατές και με διάρκεια βροχοπτώσεις είχαν πλημμυρίσει τις καλλιέργειες και σύμφωνα με τις δηλώσεις των πατατοπαραγωγών αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σοβαρό πλήγμα τόσο το φυτό όσο και ο καρπός.

Αυτό προβλημάτισε έντονα τους παραγωγούς καθώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, η καλλιέργεια βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξής της και τώρα το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Για το λόγο αυτό οι παραγωγοί ζητούν να γίνουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκτίμηση του ακριβούς μεγέθους της ζημιάς ώστε στην πορεία να λάβουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Σαρρής επισκέφθηκε τις πληγείσες καλλιέργειες την περασμένη εβδομάδα μετά τις δυνατές βροχοπτώσεις, τους γεμίζει με αισιοδοξία, όμως περιμένουν να δουν στην πράξη όσα ειπώθηκαν.

«Η καταστροφή στις καλλιέργειες της πατάτας τώρα αρχίζει να φαίνεται και η εικόνα που αντικρίζουμε είναι πραγματικά απογοητευτική.

Κι αυτό γιατί διαπιστώνουμε ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική γεγονός που μας φέρνει σε απόγνωση αφού το μέλλον της καλλιέργειας της χειμερινής πατάτας τώρα πια είναι αβέβαιο!», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Πρώτη» ο πατατοπαραγωγός κ. Χρήστος Κάνδυλας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια: «Και αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα εισπράξουμε ούτε τα χρήματα που ξοδέψαμε για την φετινή καλλιέργεια.

Και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, αν δεν γίνει κάτι, τότε θα βρεθούμε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Για το λόγο αυτό καλούμε τον ΕΛΓΑ να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες το συντομότερο ώστε να αποζημιωθούμε γιατί η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Ο κ. Σαρρής ήρθε αμέσως μετά τις βροχοπτώσεις και διαπίστωσε την ζημιά. Ευελπιστούμε ότι θα κάνει όλες τις ενέργειες άμεσα».

Συντάκτης Αντυ Καπλάνη  
protinews.gr

Έτσι θα ψηφίσουμε για Περιφέρεια


Έτσι θα ψηφίσουμε για Περιφέρεια
Δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν προσέλθουμε στις κάλπες και πολλοί Ηλείοι δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον τρόπο που θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα στις περιφερειακές εκλογές, οι οποίες για πρώτη φορά διεξάγονται στη χώρα μας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα προβλέπει ο «Καλλικράτης», σε κάθε περιφερειακό διαμέρισμα (έτσι αποκαλείται πλέον ο νομός) οι πολίτες θα μπορούν να «σταυρώσουν» τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του δικού τους περιφερειακού διαμερίσματος και όχι άλλου.

Μεταμεσονύχτιο ποντάρισμα!

http://www.newsbeast.gr/files/temp/0241B43C6572898FBF40001F65A12A27.jpgΟι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια συνεχίζονται και ανακαλύφθηκε ότι πρακτορείο της Βορείου Ελλάδας άνοιξε το βράδυ...

Γιατί φοβήθηκε η ΕΡΤ τα exit polls στις εκλογές!

Δημοσίευση 05/11/2010 09:49 Ανανέωση 05/11/2010 11:50
Επισήμως η απουσία exit polls από τις εκλογές αποδίδεται στην οικονομική κρίση, αλλά αυτή είναι μάλλον η μισή αλήθεια.

Τα ιδιωτικά κανάλια είχαν αρχικά καταλήξει στην άτυπη συμφωνία να διενεργηθεί ένα κοινό exit poll, το κόστος του οποίου θα αναλάμβαναν από κοινού το Mega, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το Alter για την πρώτη Κυριακή - αφού ο Alpha θα ασχολείται με τη Formula 1 εκείνη την ημέρα!

Κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί αφού η κρατική ΕΡΤ αποφάσισε ξαφνικά να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις που γίνονταν με τις εταιρίες που θα αναλάμβαναν το exit poll (Marc, MRB, Alco, Kappa Research, Metron Analysis)!

Οι παρασκηνιακές πληροφορίες λένε ότι η ΕΡΤ ενήργησε κατόπιν κυβερνητικής εντολής και "τορπίλισε" τη συμφωνία! Η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να καθυστερήσει την γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, ώστε να έχει χρόνο να το αξιολογήσει και να δράσει αναλόγως την Κυριακή το βράδυ!

Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για τους κυβερνητικούς υποψήφιους, η ανακοίνωσή τους αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες θα δημιουργούσε ένα έντονα αρνητικό κλίμα, λένε καλά πληροφορημένες πηγές!

Οι επιλογές της κρατικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια να διαθέτει πακτωλό χρημάτων σε προγράμματα που μόνο ποιοτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης!

Η απόφασή της να μην συμμετέχει στην χρηματοδότηση exit poll, εκτελώντας άνωθεν εντολές, θα της εξασφαφλίσει τουλάχιστον ένα σημαντικό κονδύλι το οποίο μπορεί να διαθέσει σε παραγωγές τηλεπαιχνιδιών και εκπομπών τσιφτετελοδιασκέδασης, ή στην ανάθεση παραγωγών σε "δικά μας παιδιά"!

Για να μην ξεχνάει και τον πραγματικό ρόλο της!

Αποτελέσματα λοιπόν μόνο από την Singular και το υπουργείο Εσωτερικών, φέτος. Η ροή θα ξεκινήσει από τις 19.30 και γύρω στις 9.30 το βράδυ θα είναι σε θέση να δώσουν μία καθαρή εκτίμηση αποτελέσματος για τις Περιφέρειες και τους 5 μεγάλους Δήμους.
newsbomb

Σκηνικό καλπονοθείας με χιλιάδες ελληνοποιήσεις!

Τι έχετε να πείτε κ. Ραγκούση;;;
Σκηνικό καλπονοθείας, αντίστοιχο του 2000, προκειμένου να αλλοιώσει τη λαϊκή ετυμηγορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, στήνει το ΠΑΣΟΚ...

Έχεις πίεση; Φάε καρπούζι!

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=256096&w=400&h=300&q=80Μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Φλόριντα αποκαλύπτει ότι το καρπούζι μπορεί να καταστεί αποτελεσματικό, φυσικό όπλο εναντίον της προϋπέρτασης...

σοφά λόγια από εναν...ΔΑΣΚΑΛΟ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Στους ΑΞΙΟΥΣ, στους ΣΟΒΑΡΟΥΣ, στους ΝΕΟΥΣ, στους ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ, στους ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ, στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, στους ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ...
                                                     ...Γιάννης Κατρίνης

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ: ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣ ΓΙΟΚ




                                                 ΗΜΙΑΙΜΟΣ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ»



http://www.ethnos.gr
                                             ΗΜΙΑΙΜΟΣ

Το γλυκό της ημέρας: Μπανανόψωμο με καρύδια


Υλικά...


500 γρ. αλεύρι

400 γρ .ζάχαρη άχνη

240 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο

4 αυγά

120 γρ. καρυδόψιχα

3 μπανάνες κομμένες σε μικρά κυβάκια

150 γρ. σταφίδες μαύρες

1 κ.σ μπέικιν πάουντερ

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Ελάχιστο  Αλάτι και μοσχοκάρυδο

Διαδικασία

Σε μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.  Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ  και ανακατεύουμε. Σιγά σιγά προσθέτουμε τα καρύδια, τις σταφίδες, τις μπανάνες, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το ξύσμα του λεμονιού.

Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα του κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 35 με 40 λεπτά.

Πάτρα: Ένταση στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αλλοδαποί κρατούμενοι αρνούνταν να επιστρέψουν στα κελιά τους...

Online κουβεντούλα με τον πρωθυπουργό

Τα προβλήματα των νέων στο επίκεντρο

Chat θα κάνουν στις 15:00 οι νέοι με το Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα που κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους και να βρουν από κοινού λύση.

Στην «ατζέντα» της συζήτησης θα βρεθεί η ανεργία, οι σπουδές, η εργασία, οι οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις και όσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συζήτηση από το government.gov.gr/live.

Οι ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό μπορούν να υποβάλλονται τόσο από το Twitter όσο και από το Facebook, προσθέτοντας στην ερώτηση το hashtag #GreekPmLive.

Έκοψε το νήμα της ζωής της 55χρονη στο Βόλο

Τη βρήκε κρεμασμένη ο γιος της

Τελευταίο «σταθμό» στη ζωή της αποτέλεσε το αγρόκτημα που δούλευε μια 55χρονη στη Νεάπολη του Βόλου.

Ξεκαθαρίζει η βρωμιά


«Ξεκαθαρίζει» η «βρωμιά»
Νέες πληροφορίες για τα «στημένα» στο γραφείο της κα Πόπης Παπανδρέου. Προπονητής που γνωρίζει πολλά θα κληθεί να καταθέσει, όπως και πολλοί

Πρόστιμο 1,5 εκατ. σε ανύπαντρη μητέρα γιατί κατέβασε παράνομα 24... τραγούδια!

Κατέβασε παράνομα 24 τραγούδια από το ίντερνετ. Είναι ανύπαντρη μητέρα, τεσσάρων παιδιών. Και όμως καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1,5 εκατομμυρίων!

Δεν πάνε οι δικαστικοί στα εκλογικά κέντρα

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για να βρουν δικαστικούς αντιπροσώπους για την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......

Η γενεσιουργός ουσία των γαλαξιών

Η γενεσιουργός ουσία των γαλαξιών


ΔΕΙΤΕ: Πώς οι συγκρούσεις των σπειροειδών γαλαξιών μεταμορφώνουν το σύμπαν

Οι συγκρούσεις και συνενώσεις γαλαξιών αποτελούν θεμελιώδεις παράγοντες στην εξέλιξη των γαλαξιών, μέσω των οποίων οι γαλαξίες «νάνοι» μετατρέπονται στους «γνωστούς» γαλαξίες που παρατηρούμε στον ουρανό του παρόντος. Αυτές οι συγκρούσεις θ' αποτελέσουν τους «στόχους» του τροχιακού τηλεσκοπίου «James Webb». Οι αστρονόμοι ελπίζουν μ' αυτόν τον τρόπο να καταλάβουν πως μεταβάλλονται το σχήμα, η δομή και η χημική σύνθεση των γαλαξιών, ενόσω η κοσμική «ιστορία» «ξετυλίγεται».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απεργούν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

Απεργούν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ
Σε προειδοποιητική 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ των οποίων οι σχέσεις με τον Οργανισμό είναι τεταμένες.

Επαναληπτικές εκλογές με δημοσκοπήσεις

Επαναληπτικές εκλογές με δημοσκοπήσεις
Δεν θα ισχύσει η απαγόρευση της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων, που αφορούν την εκλογική αναμέτρηση της 14ης Νοεμβρίου, όπου αυτή πραγματοποιηθεί- το βράδυ τον εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο

Ο καλός καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες.

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη -Νεότερη ενημέρωση-
Επικαιρότητα ( 05/11/2010 00:29 )
Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη -Νεότερη ενημέρωση-
Γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής παίρνει θέση για να επιχειρήσει, την ώρα που η φωτιά μαίνεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου(πάνω αριστερά)
Μεγάλη φωτιά αυτή την ώρα σε εργοστάσιο ρητίνης στις Καρούτες Αρχαίας Ολυμπίας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ......ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ

ΝewsIt αποκάλυψη: Το παρασκήνιο των πρόωρων εκλογών – Ποιοί υπουργοί τάσσονται κατά και ποιοί υπέρ


- Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου πιέζουν για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες
- Ποιοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Κορυφαίος και μοιραίος ο Διαμαντίδης


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην παράταση με 85-84 από την Ολύμπια Λουμπλιάνας με τον εξαιρετικό Διαμαντίδη να αστοχεί στην τελευταία βολή.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ: Η καλύτερη δήλωση ατυχήματος που έχετε διαβάσει

http://andicampbell.com/wp-content/uploads/2009/12/question_mark2.jpg


Δείτε την:
24ΩΡΟ
http://dete.gr/images/img439x286/20101102_25660.jpg

Έρχονται καραβάνια Τούρκων για να ψηφίσουν

Τουλάχιστον 20.000 Τούρκοι (πρώην κάτοικοι Θράκης που είναι γραμμένοι στα ελληνικά δημοτολόγια, αλλά έχουν μετακομίσει και μένουν στην Τουρκία) φτάνουν από αύριο στην Ελλάδα για να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.

Όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος ο μηχανισμός του...



 Συλλόγου Αλληλεγγύης ΄΄Τούρκων΄΄ Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσσας, για μετακίνηση 8.000 ΄΄ψήφων΄΄ σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντρωση των ψηφοφόρων.

Όπως δημοσίευσαν τα τουρκικά μέσα, ήδη έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τη μετακίνηση ψηφοφόρων την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης – παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού.

΄΄Θα μπούνε λεωφορεία για τις εκλογές στην Ελλάδα΄΄

΄΄Για τις εκλογές που πραγματοποιηθούνε στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπούνε λεωφορεία. Όσοι επιθυμούνε να πάνε είναι ανάγκη να εγγραφούνε είτε στον τοπικό τσαϊτζή Ιντρίζ είτε στον πρόεδρο Ορχάν Σαρ. 
Για την εγγραφή απαιτείται όνομα, επώνυμο, αριθμός διαβατηρίου και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ανακοινώνεται υπ΄ όψιν των μελών και συμπολιτών μας που θα ψηφίσουνε΄΄.

Εν τω μεταξύ η πρώην εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου (υποψήφια τώρα περιφερειάρχης στη Θράκη του μειονοτικού μουσουλμανικού συνδυασμού) προχώρησε σε νέα ανθελληνική πρόκληση, με τις φράσεις ΄΄ Όλοι οι Τούρκοι θα στηρίξουν αυτό το συνδυασμό. Είμαστε ένα …η ενότητα γεννά δύναμη΄΄ και …. πολλά άλλα, ανέφερε στην ομιλία της προς τους Ρομά Κομοτηνής, η υποψήφια του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Όπως δημοσιεύει το μειονοτικό περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγακρί με τίτλο ΄΄Ξεσηκώθηκε η Καλκάντζα΄΄, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου με τη συνοδεία μειονοτικών (Τούρκων κατά τους ίδιους), μετέβησαν στην περιοχή για άγρα ψήφων.

Μέσα από την ομιλία της, γίνεται σαφής διαχωρισμός σε Τουρκικά και Ελληνικά χωριά.

Η Μουσταφάογλου πάντα κλείνει τις προεκλογικές ομιλίες της με τη φράση: ΄΄Όλοι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης να γίνουν μια γροθιά΄΄.

http://www.newsbomb.gr


ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕΣ lyrics

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ....ΣΦΥΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ !!!

«Δούρειος Ίππος» στην Ανδραβίδα


«Δούρειος Ίππος» στην Ανδραβίδα
Αναμνηστική φωτογραφία αξιωματικών της Π.Α. στο Σ.Ο.Τ. της 117ΠΜ.
Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεγαλύτερη άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων η «Δούρειος Ίππος»με την εμπλοκή όλων των τύπων των αεροσκαφών και των περισσότερων αντιαεροπορικών συστημάτων...