ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Δεν μας ήθελε το Κύπελλο»


Απογοητευμένος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Ξύλο στον αγιασμό των υδάτων


ksilo
Στη σύλληψη ενός Ρομά προχώρησε το πρωί η αστυνομία στην Πάχη Μεγάρων κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων.
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την αναμονή μέσα στη θάλασσα των «θαρραλέων» νέων που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό, ένας νεαρός χτύπησε έναν ανήλικο ρομά.

Μια χώρα σε σοκ: Θρήνος για τους 12 νεκρούς του Charlie Hebdo


hebdo-makeleio
Συγκλονισμένος παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις δραματικές στιγμές που ζει το Παρίσι  έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στα

Στη ΝΔ και επισήμως η Γκερέκου: "Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα Σαμαρά"


gkerekou-samaras
Επιβεβαιώθηκε η μετεγγραφή της υφυπουργού Πολιτισμού από τη Χαριλάου Τρικούπη στη Συγγρού.
Με δήλωση της η Αντζελα Γκερέκου ανακοίνωσε και

Η θάλασσα «κατάπιε» τον Σταυρό στη Ζαχάρω!


Απρόοπτη εξέλιξη σημειώθηκε στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Ζαχάρω, καθώς τα κύματα παρέσυραν τον σταυρό και χάθηκε!

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Μια 42χρονη από την Αμαλιάδα συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, προχθες τα

Θάνατος ο παγετός στην Ηλεία (photos)


pagos1

Απίστευτες εικόνες στην παραποτάμια περιοχή του Αλφειού

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Υποχωρούν σιγά σιγά οι χαμηλές θερμοκρασίες - Αισθητή άνοδος το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


kruooo
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον οκτώ ετών καταγράφηκαν στην Ηλεία το τελευταίο 24ωρο (δείτε τις ελάχιστες θερμοκρασίες της Τετάρτης 7/1). Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα αρχίσουν να υποχωρούν την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο υποχωρούν εντελώς οι συνθήκες παγετού με την θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο.

Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές το Σάββατο, επιδείνωση του καιρού με νοτιάδες και βροχές διαφαίνεται από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιανουαρίου