ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Όλα ή τίποτα…


O ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει στα… αστέρια του Champions League στο παιχνίδι με τη Σάλκε

Κυλλήνη: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Ionian Star


killiniΔεν έγινε προχθές το δρομολόγιο των 17.15 και οι επιβάτες προωθήθηκαν στη Ζάκυνθο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Κλείδωσε η λίστα της διαθεσιμότητας – Στο στόχαστρο όσοι δεν έχουν πτυχίο και οι αορίστου χρόνου με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου


- Με ... ξαφνικό θάνατο κλείνουν υπηρεσίες και φεύγουν οι υπάλληλοι
- Κατάργηση οργανικών θέσεων και αξιολόγηση εντός 15 ημερών
- Ποιοι φεύγουν και από που, αναλυτικά οι διαθεσιμότητες ανά υπουργείο
- 8.100 υπάλληλοι θα βρεθούν εκτός δημοσίου μέσα στον Σεπτέμβριο

Πύργος: Δυναμικό «ντεμπούτο» για το 1ο Hip Hop φεστιβάλ! (PHOTOS)


 
Με ιδιαίτερο παλμό πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ το 1ο Μc Battle & Hip Hop Festival στον Πύργο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας.

Αρχ. Ολυμπία: Μια συναυλία . . . επανάσταση (photos)


IMG_9207

Μουσικές με πολιτικό πρόσημο από Θ. Μικρούτσικος, Μ. Μητσιά, Γ. Κότσιρα, Δ. Μπάση και Ρ. Αντωνοπούλου επί σκηνής στο Φλόκα

Του Γιάννη Σπυρούνη

Κατάκολο: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - Σωτήριο το σύστημα καπνού - πανικού (Νεότερη ενημέρωση 16:28)


listeia_katakoloΤέσσερα άτομα με όπλα και κουκούλες εισέβαλαν χθες Δευτέρα 26/8/13 σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο
listeia1listeia2listeia3listeia4Λήστεψαν το κατάστημα και διέφυγαν προς την Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, ανθρωποκυνηγητο σε εξέλιξη απο την ΕΛ.ΑΣ.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη


Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Τρίτη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, που στα ανατολικά θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Αυγούστου

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ


Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς Ο Άγιος Φανούριος είναι αναμφίβολα μια άγια, σημαντική νεανική μορφή, που ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο ανάμεσα στους άλλους Αγίους της χριστιανοσύνης, γιατί δεν τιμάται απλώς σε μια μόνον ημε­ρομηνία, αλλά η πίστη των χριστιανών κά­νει συχνά τη γνωστή φανουρόπιτα.