ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μαθητές δημοτικού από την Πάτρα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής

mathites-olumpiada-rompotikis
Μαθητές του 44ου Δημοτικού σχολείου Πατρών θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τζακάρτα της Ινδονησίας από τις 15 ως τις 17 Νοεμβρίου.

Αλλάζει ή… βουλιάζει


Νίκη έναντι της Μακάμπι θέλει ο Παναθηναϊκός στο Τελ Αβίβ

ΓΟΥΜΕΡΟ: Κοιμούνται «αγκαλιά» με τον χείμαρρο!


Τα θεμέλια του σπιτιού τους κυριολεκτικά «τρίζουν» από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, που περνάει ακριβώς δίπλα τους! Ο εφιάλτης επιστρέφει κάθε τέτοια περίοδο, όταν αρχίζουν οι έντονες βροχοπτώσεις.

Ηλεία: Οι πυροσβέστες τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων συναδέλφων τους...


 
Τη μνήμη και τον ηρωισμό των πεσόντων πυροσβεστών, συναδέλφων, που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος, τίμησε χθες το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στις εγκαταστάσεις της στον Πύργο.

Αμαλιάδα: Χειροπέδες στον . . . "εγκληματία" με τα ντόνατς!


sillipsi3

Σύλληψη καταστηματάρχη στην Αμαλιάδα επειδή δεν διέθετε την άδεια λειτουργίας κατά τον έλεγχο

Ηλεία: Τον κλέφτη "έπιασε" ο σκύλος


skilos

Περιπέτεια για 12χρονο ρομά

Καθαρισμός τάφρων στη Δ.Ε. Βουπρασίας




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                   Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο που αφορά

Πύργος: Πλημμύρες σε Κεραία, Ροφιά Κολιρέϊκες Παράγκες - Αυτοκίνητο κατέληξε σε κανάλι (photos)


plimpyrgo131
plimipy

Γεμίζουν φρεάτια και κανάλια περιμετρικά της πόλης

Νέο Έκτακτο Καιρικό: Πολύ μεγάλα ύψη βροχής - Θα συνεχιστούν κατά περιόδους οι καταιγίδες την Πέμπτη


ipsilon
kataigidaaΣε συνέχεια του χθεσινού έκτακτου δελτίου, καταιγίδες αναπτύσσονται εκ νέου, το απόγευμα της Τετάρτης 13/11, στο νότιο Ιόνιο, δυτικά της Μεσσηνίας, οι οποίες κινούνται βόρεια-βορειοανατολικά. Θα πρέπει τις βραδυνές ώρες της Τετάρτης να επηρεάσουν την Ηλεία. 

Καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Επικίνδυνα φαινόμενα σήμερα και αύριο


Καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Επικίνδυνα φαινόμενα σήμερα και αύριο

- Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα πλήξει η κακοκαιρία
- Έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι την Παρασκευή
- Πέφτει το θερμόμετρο από σήμερα

Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού από σήμερα. Εκτός από τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες που πλήττουν ήδη από τη νύχτα σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, έρχονται και οι βοριάδες που θα ρίξουν τη θερμοκρασία κατακόρυφα.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε όλη τη χώρα
Ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν  στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας) στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. 

Πάντως γρήγορα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, σταδιακά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Πιο αναλυτικά: 

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Νοεμβρίου