ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Φωτογραφία της Δήμητρα Φιτσάλου.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης,  της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που διανύει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα.
Επειδή βαθιά

Κακό βράδυ για τον Ολυμπιακό

Κακό βράδυ για τον Ολυμπιακό

Έχασε στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ με 82-68

Πύργος: Θα στηρίξουμε αδύναμους συμμαθητές μας...


ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΠΚ 
 
Ξεχωριστές δημιουργίες για τα Χριστούγεννα και με μοναδικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων τους, να στηρίξουν οικονομικά αδύναμους

"Μπλόκο" του Λιμεναρχείου Πατρών σε φορτηγό με μετανάστες - Είχαν κρυφτεί ανάμεσα σε εμφιαλωμένα νερά


"Μπλόκο" του Λιμεναρχείου Πατρών σε φορτηγό με μετανάστες - Είχαν κρυφτεί ανάμεσα σε εμφιαλωμένα νερά
"Μπλόκο" έκανε το Λιμεναρχείο Πατρών σε φορτηγό που μετέφερε παράνομα μετανάστες.
Συνολικά έχουν

Καύσιμα: Σοκ από την 1η Ιανουαρίου . . .


Καύσιμα: Σοκ από την 1η Ιανουαρίου . . .
Η συμφωνία στον ΟΠΕΚ για μείωση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου κατά 1,2 εκατομμύρια βαρέλια, εκτοξεύει την τιμή του, κάτι που σταδιακά αρχίζει να φαίνεται και στα πρατήρια καυσίμων.
Ηδη, η διεθνής τιμή του

Ηλεία: Γιορτές με αρκετό κρύο


Ηλεία: Γιορτές με αρκετό κρύο
Αρκετό κρύο, χωρίς φαινόμενα θα κάνει από σήμερα και τις επόμενες ημέρες στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους

Καιρός: Χιόνια και παγετός την Παρασκευή!


Καιρός: Χιόνια και παγετός την Παρασκευή!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό, αύριο Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου του 2016. Στα ορεινά - ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Δεκεμβρίου