ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ...

 
Ύστερα από μεγάλο πόλεμο αμφισβήτησης που επιχείρησαν κάποιοι ,,θεωρώ σωστό να ρίξω τους τόνους και να παραμείνω απαθής προς τους εκλογικούς ρυθμούς που κάποιοι υποστηρίζουν και θέλουν να μειώσουν εμένα αλλά και το blog

ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ -ΚΥΛΛΗΝΗΣ : Προχθές η νύχτα της μεγάλης ανατροπής ,Χθες μέρα νύχτα η ανατροπή συνεχίστηκε

Παρακολουθώντας με μεγάλη αγωνία την συνέχεια του γκάλοπ για τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης
διαπιστώσαμε ότι ,προχθές η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα μεγάλα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την δημαρχία μεταξύ των
Κων ,Κορομηλά και Μοράντ ψαλιδίστηκε στο έπακρο...
Οι 22 ψήφοι που χώριζαν τους δύο συνδυασμούς έγιναν δύο ..
Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο κόσμος του δήμου μας έδειξαν ενδιαφέρον στο γκάλοπ και ψήφιζε ...

Πάει «σπίτι» του ο Μουρίνιο


Πανηγυρικά στον τελικό με 3-1 κόντρα στην Τσέλσι η Ατλέτικο Μαδρίτης

13χρονος μαθητής προσβλήθηκε από μηνηγγίτιδα!



   Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 13χρονος μαθητής, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία μαθητών και εκπαιδευτικών, της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτά, στα όρια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Απέρριψαν από το «κοινωνικό μέρισμα» 30χρονη ΑμεΑ με 626 ευρώ επίδομα!


Δριμύ «κατηγορώ» εξαπολύει η μητέρα νεαρής κοπέλας με νοητική στέρηση, καθώς παρά το γεγονός ότι πρόκειται για άτομο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, αποκλείστηκε από τη χορήγηση του εκτάκτου βοηθήματος, που έχει εξαγγελθεί από την κυβέρνηση.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Ολυμπία για την τελετή αφής "μαϊμού" στο Καλλιμάρμαρο


olympia1a

Δημιουργείται κίνημα για την θεσμοθέτηση της Φλόγας

Ηλεία: Ο καιρός την Πρωτομαγιά – Αναλυτική πρόγνωση


magiatikostefani
Τοπικές καταιγίδες εκδηλώθηκαν τη νύχτα, ξημερώματα Τετάρτης στην Ηλεία, με την περιοχή της Αρχ.Ολυμπίας να δέχεται τα ισχυρότερα φαινόμενα. 
Με βελτιωμένο καιρό μας αποχαιρετά σήμερα Τετάρτη ο Απρίλης και δίνει την σκυτάλη στον Μάη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πολύ καλές καιρικές συνθήκες προβλέπονται την Πρωτομαγιά, θερμοκρασία στους 20 με 21 βαθμούς. Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Παρασκευή. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Νέα μεταβολή στον καιρό διαφαίνεται το Σαββατοκύριακο. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

1η ΜΑΪΟΥ ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Το blog ενημέρωσης του Νεοχωρίου Κυλλήνης σας εύχεται


                    Κ  Α  Λ  Ο     Μ  Η  Ν  Α


Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Μαΐου