ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα ΊμιαΤου Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά απόρρητα έγγραφα για τη νύχτα των Ιμίων

11:53ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

  • 0



  • 0
     



0B4CC40AF89B0AE7D1F0CE4F707D8967 ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΜε δωρεά ύψους 168,5 χιλιάδων ευρώ συνέβαλε ο εφοπλιστής κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στην προσπάθεια επαναγοράς ελληνικών ομολόγων σε χαμηλότερες τιμές με στόχο τη διαγραφή δημοσίου χρέους, η οποία ξεκίνησε από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Greece Debt Free” (GDF).

Εξ όνυχος τον λέοντα: Μερικά παραδείγματα


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Με αποκορύφωμα την περίοδο μετά τον Οκτώβριο του 2009 (όταν, επαναλαμβάνω, ο λαός πρόσφερε στον Γ. Παπανδρέου περιφανή νίκη άνω των δέκα μονάδων,

Νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνοστο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ


ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                                            
 26 / 06 / 2012   
Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 294  Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 25  11472  ΑΘΗΝΑ
Παράρτημα  ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ )

ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ
ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ  
( ΚΥΛΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ, ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ) στις 3 Ιουλιου 2012.

 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας συνδιοργανωνει με τον

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE



Το νικητή του ζευγαριού Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και Τρανς Νάρβα (Εσθονία) θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη του εμφάνιση στο Europa League.

Καθάρισαν την πόλη τους!

Καθάρισαν την πόλη τους!
Καθάρισαν την πόλη τους!
Έκπληκτοι έμειναν χθες το πρωί οι κάτοικοι αλλά και όλοι οι περαστικοί από την πόλη της Ανδραβίδας όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους ένα κάρο να...

Τίμησαν τον ήρωα καπεταν-Γιαννιά

Τίμησαν τον ήρωα καπεταν-Γιαννιά Τίμησαν τον ήρωα καπεταν-Γιαννιά
Στα στενά του Κατσαρού ο καπετάν Γιαννιάς και τα λιγοστά παλικάρια του, πολεμώντας με αυταπάρνηση έδωσαν μάχη μέχρι τελευταίας

Και η Κύπρος στον Μηχανισμό Στήριξης – Γιούνκερ: "Θα ληφθούν μέτρα και στην Κύπρο"


Μετά την Ισπανία σειρά πήρε η Κύπρος η οποία και αυτή υπέβαλε επίσημα  αίτημα για ένταξη στον Μηχανισμό Στήριξης. Αναμένεται στην Κύπρο, κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις όσο αφορά τους όρους, το ποσό που θα χρειαστεί καθώς και το ύψος του επιτοκίου.

Αλαφούζος:Βοηθήστε να κάνουμε μεγάλη ομάδα - Προχωράμε με μετεγγραφές


Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτίμησε ότι μπορούν να μαζευτούν 30 εκ. ευρώ από τη βοήθεια του κόσμου του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι οι εποχές που ένας ισχυρός έβαζε χρήματα στις ΠΑΕ έχουν περάσει και ξεκαθάρισε ότι ο Φερέιρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τους "πράσινους" σε επιτυχίες.

Ο Σάκης Ρουβάς στις 4/8 στην Αρχαία Ολυμπία

rouvas
Μια μοναδική συναυλία, ένα φαντασμαγορικό σόου με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, θα ζήσει η Ηλεία στις 4 Αυγούστου, στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα.

Αρχ. Ολυμπία: Τίμησαν τους αγωνιστές της μεγάλης μάχης στο Πούσι


pousi1Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και φέτος η επέτειος για την μάχη στο Πούσι, στην Ανάληψη Αχλαδινής στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Στις παρυφές του οροπεδίου του Λάλα,
pousi2pousi3αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για να δείξει πως δεν ξεχνά τους ήρωες που πρωταγωνίστησαν στην μεγάλη μάχη Ηλείων και Επτανήσιων απέναντι στους Λαλαίους Τουρκαλβανούς της εποχής εκείνης.

Αγώνας δρόμου για το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών μετά την παραίτηση Ράπανου - Τι τον οδήγησε σε παραίτηση και ποιά ονόματα ακούγονται


- ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΑΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ NEWSIT
- Ο κ. Ράπανος αναφέρει πως τελικά το πρόβλημα υγείας που είχε δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως
- H είδηση παραίτησης έκανε τον γύρο του κόσμου σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ
- Διαψεύδει ο Παπαδήμος μία πιθανή υπουργοποιησή του στο Οικονομικών

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαρ. Καφύρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


 «Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της.

Ηλεία: Έντονη αίσθηση ζέστης λόγω αυξημένης υγρασίας τη νέα εβδομάδα - Τοπικές μπόρες στα ορεινά την Τετάρτη


hotΜε αυξημένη υγρασία θα κυλήσει η νέα εβδομάδα, κάνοντας την αίσθηση της ζέστης ακόμα πιο έντονη (δυσφορία). Συνθήκες αστάθειας περιμένουμε την Τετάρτη με τοπικές μπόρες /
καταιγίδες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Πιο αναλυτικά,

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


police-logo
Δελτίο Τύπου

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Ιουνίου

Πάτρα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο δράστης που δολοφόνησε την 37χρονη

Πάτρα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο δράστης που δολοφόνησε την 37χρονηΠροθεσμία 48 ωρών ζήτησε και έλαβε ο 43χρονος Άγγελος Λεχουρίτης από τον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών προκειμένου να προετοιμάσει με τον δικηγόρο του την απολογία του για την αιματηρή δολοφονία της 37χρονης συντρόφου του και μητέρας των δύο εκ των πέντε παιδιών του, Γιελένα Λακίνεβιτς, την οποία σκότωσε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην Αγυιά.