ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αντετοκούνμπο: Έγραψε ιστορία ο Γιάνναρος! Βασικός στο All Star Game του NBA


Αντετοκούνμπο: Έγραψε ιστορία ο Γιάνναρος! Βασικός στο All Star Game του NBA
- Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στη βασική πεντάδα του All Star Game του NBA
- O "Greek Freak" έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας στην ιστορία που θα αγωνιστεί στη μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου
- Παράλληλα, έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός βασικός σε All-Star Game
- Ήρθε τρίτος στην Ανατολή με 1.604.463 ψήφους κι έκτος συνολικά στο NBA
- Ραντεβού στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Παναθηναϊκός με τον Πλατανιά...ΜΠΑΣΚΕΤ ...Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη


Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Παναθηναϊκός με τον ΠλατανιάΤο 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με δύο γκολ του Μπεργκ

Μητρόπουλος σε ΕΛΓΑ: Να αρχίσουν άμεσα οι εξατομικεύσεις στην περιοχή


 Μητρόπουλος σε ΕΛΓΑ: Να αρχίσουν άμεσα οι εξατομικεύσεις στην περιοχή
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Μητρόπουλου με στελέχη του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις της παραγωγής

Από τα Λεχαινά τα τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην Πάτρα


Από τα Λεχαινά τα τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην Πάτρα
Νεότερη ενημέρωση 20.10' Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και των δύο γονέων, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr.

Προβατίνα για… Γκίνες στην Κυλλήνη


Προβατίνα για… Γκίνες στην ΚυλλήνηΈνα από τα πιο σπάνια φαινόμενα που μπορεί να αντικρίσει κανείς στον κτηνοτροφικό χώρο

Πατρών - Πύργου: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στη διασταύρωση αεροδρομίου (photo & video)


Πατρών - Πύργου: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στη διασταύρωση αεροδρομίου (photo & video)
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην εθνική οδό Πατρών Πύργου Στο ύψος της διασταύρωσης αεροδρομίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αγροτικό φορτηγάκι συγκρούστηκε με φορτηγό και έχουν τραυματιστεί σοβαρά τουλάχιστον τρία άτομα και άλλα δύο ελαφρύτερα.

Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία – Η πρόγνωση της Παρασκευής



Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία – Η πρόγνωση της Παρασκευής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά- ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6, τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή:

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Ιανουαρίου