ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός

Η Ρεάλ δεν συγχωρεί τα λάθη και οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 83-65 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας

Παλούκι Αμαλιάδας: Ο ‘Παράδεισος’ μετατράπηκε σε ‘κόλαση’ (PHOTOS)


ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν όσοι ήταν στο Παλούκι χθες το πρωί, καθώς η περιοχή με το ‘καλημέρα’ επλήγη από ισχυρό ανεμοστρόβιλο και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Πύργος: Βρήκε νάρκη στο χωράφι του!


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΙΡΕΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που αντίκρισε προχθές το πρωί, μέσα στο χωράφι του ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος στην προσπάθειά του να περιποιηθεί, τα σπαρτά του, ανακάλυψε μια παλαιά νάρκη. Η νάρκη ήταν σε τέτοιο σημείο, που ο άνδρας, αρχικά δεν κατάλαβε για τι επρόκειτο, όταν όμως αντιλήφθηκε τι ήταν αυτό που έβλεπε μπροστά του, τότε ειδοποίησε άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές.

Θρίλερ με την έκρηξη στην Ιπποκράτους - Σοβαρές καταγγελίες ότι η βόμβα είχε στόχο την Εισαγγελέα Τσατάνη - Ο δράστης έδωσε μόνο διεύθυνση


Θρίλερ με την έκρηξη στην Ιπποκράτους - Σοβαρές καταγγελίες ότι η βόμβα είχε στόχο την Εισαγγελέα Τσατάνη - Ο δράστης έδωσε μόνο διεύθυνση

- Στις έρευνες μετέχει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής – Δεν επιβεβαιώθηκε ο φόβος και για δεύτερη βόμβα
- Ο δράστης τηλεφώνησε για βόμβα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις
- Ο δικηγόρος της κας Τσατάνη καταγγέλλει ότι η βόμβα είχε στόχο την Εισαγγελέα Εφετών και την οικογένειά της
- Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που είχε προειδοποιήσει ο δράστης στα δύο τηλεφωνήματά του
- ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες της Μυρσίνης


mirsini-diamartyries2
Πορεία διαμαρτυρίας των Σύριων στα Λεχαινά – Αφορμή το φαγητό, αιτία τα χρήματα που δίδονται σε άλλα κέντρα από την ΕΕ

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Οκτωβρίου