ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αύριο 21/04/12 το 1ο "Κυλλήνη Grafitti Festival".

Αύριο 21/04/12 το 1ο "Κυλλήνη Grafitti Festival"...ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ!!!
Θα υπάρξει Μουσική πλεσίωση από DJs και από Live Συγκροτήματα!!

ΟΡΤ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΛΥΓΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

Επισκεφτήκαμε τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας  με μεγάλο σεβασμό  και για πολλοστή φορά το μοναστήρι όπου όπου συντηρείτε με μεγάλη ευλάβεια από τις 2 μοναχές .

Δέλεαρ το Champions League


Οι ομάδες τις Premiership ρίχνονται στη μάχη για την 35η αγωνιστική, με τη μάχη για την 4η θέση να κορυφώνεται. Πάμε στοίχημα ότι το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι για ακόμη μια φορά πλούσιο;

ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΡΑΦΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Head On.jpg





ΚΡΙΣΤΑΛΛΙΝΟ ΡΑΦΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 

Facebook: Επικίνδυνος ιός με ένα μωρό και ένα φίδι μολύνει τα profiles!


Facebook: Επικίνδυνος ιός με ένα μωρό και ένα φίδι μολύνει τα profiles!

Ένας νέος ιός έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο Facebook!
Πρόκειται για μια «είδηση» που φέρονται να ποστάρουν στους φίλους τους οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, η οποία αναφέρει:

ΑΦΑΡΜΑΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ






Γιατροσόφια χωρίς γιατρό και φαρμακείο ,η φύση ο καλύτερος γιατρός ,τα δώρα της και η γνώσημας τα καλύτερα φάρμακα ...δείτε τα...

Συναυλία του αγγλόφωνου εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος

 Πέμπτη 10 Μαϊου 2012 9μμ
Συναυλία του αγγλόφωνου εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος Make-believe, στο οποίο συμμετέχει ως φωνή και στιχουργός η

ΧΛΟΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ {{ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ}}


ΧΛΟΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ, υποψήφια με το ψηφοδέλτιο των
 ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο νομό Ηλείας:

KΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΏΗ ,ΖΩΉ , ΠΗΓΗ ,

Στο χωριό μας λένε {{κάλλιο αργά ,παρά ποτέ }} παρασυρθήκαμε σήμερα και δεν είπαμε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζωντες και εορτάζουσες ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ και ιδιαίτερα στους συχωριανούς μας ..που είναι οι εξής

Και το iliapress ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ {{ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ}}

Κάηκε και ο Ιούδας στο Νιοχώρι Μυρτουντίων Ηλείας 

Αυτο έχει σαν επικεφαλίδα το  άλλο μεγάλο site της  Ηλείας το iliapress.gr έγραψε και αυτό με την σειρά του για την αναβίωση του εθίμου την Κυριακή του Πάσχα στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ .
Συγκίνηση προκαλλεί το σχολιό του στο τέλος της ανάρτησης το οποίο λέει:

Η δημοσιεύση για το κάψιμο του Ιούδα από το Ilialive.gr

-

Νεοχώρι Κυλλήνη: Έκαψαν τον . . . Ιούδα 

αυτό έγραψε 

Το site ilialive.gr .Έκανε ρεπορτάζ για την ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ στο χωριό μας Την Κυριακή του Πάσχα... πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τι έγραψε ...

Πρόγνωση καιρού της Ε.Μ.Υ για την Παρασκευή 20-04-2012


  ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΝΕΜΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στη Κυλλήνη το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής

sinedrioΣτο συνεδριακό κέντρο του Grecotel στη Κυλλήνη, πραγματοποιείται το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Γενικής – Οικογενειακής Ιατρικής

Μπάχαλο με τροπολογία για τα ενοικιαστήρια αγροτικής γης

agrotesΑναστατωμένοι δηλώνουν οι αγρότες της Ηλείας, από την ασάφεια της τροπολογίας για τα ενοικιαστήρια αγροτικής γης.

Η ελληνική τριήρης εκτός των Ολυμπιακών του Λονδίνου



Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ακύρωσε τελικά τη συμμετοχή της τριήρους "Ολυμπιάς", αντιγράφου πλοίου της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, στην τελετή έναρξης.

Ανακοίνωση υποψηφίων ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Ηλείας, 19/04



Ανακοινώθηκε από την Τοπική Επιτροπή Ηλείας η σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Banner1.jpgγια τις επερχόμενες εκλογές:

Στον τομέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΗΣΥ ο Σεϊτανίδης

seitanidis
Δελτίο Τύπου
Στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος κ. Διαμαντής Σεϊτανίδης, ο οποίος θα αναλάβει τον τομέα πολιτικού σχεδιασμού.

Συνελήφθη 55χρονος στον Πύργο για ναρκωτικά


 Συνελήφθη χθες Πέμπτη 19/4 το πρωί, στο
Καλλίκωμο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά (κάνναβη).

Επιτάλιο: Τροχαίο με ένα τραυματία


troxeoΈνα άτομα τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 17:00 στην ΕΟ Πύργου Κυπαρισσίας

Ηλεκτρονικό φακέλωμα για 10.000.000 πολίτες από το υπουργείο Οικονομικών




Γράφει ο Ντίνος Σιωμόπουλος
Καταθέσεις, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ασφαλιστικές εισφορές, λογαριασμοί κινητών και σταθερών τηλεφώνων, ιατρικές δαπάνες, λογαριασμοί ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ θα καταγράφονται από το ΤΑΧΙS σε ετήσια βάση

Ζαχάρω: Υπερτυχερό Τζόκερ με 2 εκατ. ευρώ! Τρεχάτε χωριανοί (ξανά!)


Ζαχάρω: Υπερτυχερό Τζόκερ με 2 εκατ. ευρώ! Τρεχάτε χωριανοί (ξανά!)Συνεχίζουν να έρχονται επιτυχίες σε τυχερά παιχνίδια στην Ηλεία (όπως και σε άλλες περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό). Κι αυτή τη φορά μέσα από το Τζόκερ, δίνοντας αυτή τη φορά σε έναν υπερτυχερό το ποσό των 2.010.023,97 ευρώ!

Σαν σήμερα

Στις 20 Απριλίου

Καλημέρα ...Ηλιε μου