ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλούφορούν ελέυθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ..

Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι  ενημερώνει ότι
Σήμερα Κυριακή  στα γραφεία του συλλόγου μας  έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας
Παρών ήταν ο συχωριανός μας ,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΡΗΣ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα για όλους σε Ελλάδα και εξωτερικό:

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links Που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο για όλους τους χρήστες σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΜΜΕΣΩΣ ....


Θα είμαστε ξανά μαζί σας μετά τις 5 το απόγευμα λόγω της εκδήλωσης του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας απ'όπου και θα

Συγκλονιστικό βίντεο: Ένοπλος κατέβασε οικογένεια από το αμάξι για να το κλέψει


Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα σε διόδια όταν ένας ένοπλος άντρας κατέβασε οικογένεια με δύο παιδιά μάλιστα για να κλέψει το αμάξι είναι συγκλονιστικές.

Δραματικές ώρες για τους αγνοούμενους -Φόβοι για δεκάδες νεκρούς

Η δήμαρχος της πόλης Ορμπετέλο, στην Τοσκάνη, Μόνικα Παφέτι, δεν άφησε μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία: "υπάρχουν σίγουρα πολλοί νεκροί. Μου είπαν περίπου σαράντα, αλλά πρέπει ακόμη να καθοριστεί με ακρίβεια. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι μιλάμε για δεκάδες νεκρούς. Το αν είναι 35, 40 ή λίγο λιγότεροι, δεν το ξέρουμε".

Επιστολή - εντολή της τρόικας: Καταργήστε τα προνόμια σε τράπεζες - ΔΕΚΟ

- Τι λέει το τελεσίγραφο των δανειστών μας που ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις
- Μπαίνει μαχαίρι στις αμοιβές για υπερωριακή απασχόληση
- Ζητούν αξιολόγηση των υπαλλήλων και σύνδεση των μισθών τους με την απόδοση
- Πλαφόν 1.500 ευρώ στο ''δώρο'' απαιτεί η τρόικα στον ιδιωτικό τομέα.

Συνάντηση Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τους συνδικαλιστές της ΕΑΥ Ηλείας

Συνάντηση Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τους συνδικαλιστές της ΕΑΥ ΗλείαςΣυνάντηση με τους συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας είχε ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Σερέτης, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Α.Δ. Ηλείας.

Toπικό Ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής

Toπικό Ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής Αρκετές εκπλήξεις είχαμε σήμερα σε όλες τις τοπικές κατηγορίες. Με μεγάλη δυσκολία η Δόξα Ν. Μανολάδας πέρασε από την Κρέστενα. Ηττα για Αναγέννηση Παλαιοχωρίου. Όλα τα
αποτελέσματα του Σαββάτου, η βαθμολογία στην Α' κατηγορία και το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων:

Ζαχάρω: Πήγαν για διάρρηξη και τους "προέκυψε" ληστεία

Ζαχάρω: Πήγαν για διάρρηξη και τους Για διάρρηξη ξεκίνησαν σύμφωνα με τις ενδείξεις δύο αλλοδαποί και στο …

Αναδιάρθρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βάζει "φωτιά" στα Λεχαινά;

Σε δεκάδες σοβαρά περιστατικά επεμβαίνει κάθε χρόνο η Π.Υ. Λεχαινών.Πληροφορίες που θέλουν να καταργείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών είδαν το φως της δημοσιότητας και ανάβουν νέες «φωτιές» στον Κάμπο, που έχει δεχθεί πολλαπλά

Πύργος: Οι πρώτες 14 διακοπές ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ λόγω οφειλών και χαρατσιού


Πύργος: Οι πρώτες 14 διακοπές ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ λόγω οφειλών και χαρατσιούΑνεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, στους περισσότερους εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το χαράτσι για τα ακίνητα, οδήγησαν την εταιρία να εκδώσει εντολές και να προχωρήσει

Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)


 Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)Το σοκ του τροχαίου ήταν αρκετό για να κάνει το νεαρό οδηγό ενός ΙΧ επιβατηγού, να μην μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια στην ερώτηση αστυνομικών και πυροσβεστών, αν είχε
 Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)συνεπιβάτες.