ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πύργος: Όσο υπάρχουν άνθρωποι . . .


6o_dimotiko_sxoleio

Με τη συμπαράσταση από τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου προσφορά γευμάτων σε μαθητές από τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου

"Όχι" Ολυμπιακού σε πρόταση 11.000.000 ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!


`Όχι` Ολυμπιακού σε πρόταση 11.000.000 ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

Έριξε… άκυρο σε 11 εκατ. ευρώ! Η Φούλαμ χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά η απάντηση των "ερυθρόλευκων" ήταν αρνητική

Χωρίς σπίτια πολλοί κάτοικοι της Κεφαλονιάς εν μέσω κακοκαιρίας - Συγκλονιστικά στοιχεία: Από τα 100 σπίτια τα 55 έχουν πρόβλημα


kefal.JPG 

 

 

 

 

Δείτε απίστευτες εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ - Οι κάτοικοι παραμένουν έξω από τα σπίτια τους, ενώ ο καιρός από το βράδυ χαλάει - Με εντολή Αντώνη Σαμαρά δίνονται 200.000 ευρώ στους δύο δήμους και 200 κλινοσκεπάσματα

Στα 10 λεπτά τελικά η αύξηση στα τσιγάρα

 
Διπλάσια από όσο αναμενόταν θα είναι τελικά η επιβάρυνση σε κάθε πακέτο τσιγάρων.
Ύστερα από αρκετές ημέρες συζητήσεων και καθυστέρησης (που ευνόησαν τους ενδιαφερόμενους να «αποθεματοποιήσουν») τα πρώτα τσιγάρα με αυξημένο φόρο αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά.
Ωστόσο η

Έφυγαν από Κυλλήνη ενισχύσεις για την Κεφαλονιά - Με ελικόπτερο κλιμάκια και επικεφαλής επιχειρήσεων


kefaΜε εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, μετέβησαν στην Κεφαλονιά με ελικόπτερο Super Puma ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Καταβάλλεται την Τρίτη το οικογενειακό επίδομα του 2013


 
Την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν σε 21.522 δικαιούχους το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων (Ν. 4093/2013) και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών (Ν. 4141/2013) για το έτος 2013. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 14.147.724,75 ευρώ.

Ηλεία: Έκτακτο Δελτίο καιρού για την Τρίτη


prosoxi.JPG

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Επιδείνωση του καιρού την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (περίπου από τα 400 μετρά) της δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Ιανουαρίου