ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΟΧ ΩΡ ΙΤΙ Κ Ο Κ ΑΡΝ ΑΒ ΑΛ Ι

Ν Ι Ο Χ Ω Ρ  ΙΤ Ι Κ Ο      ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  

         2012     

.

Μπαλόνια και κομφετί .      .       .      .      .
.                                        .         .     .        .        .         .           .             .                          .           .

“Ερυθρόλευκο” ρεκόρ στην Ουέφα


Μετά τις δύο νίκες επί της Ρούμπιν Καζάν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της ιστορίας του στην βαθμολογία της Ουέφα, ενώ είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα στην κατάταξη.

Ποιοί θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και με ποιόν τρόπο


- Κάποιος θα πρέπει να αποδείξει στον έφορο ότι δεν μπορεί να πληρώσει για να υπαχθεί στο καθεστώς 60 δόσεων
- Για όποιον δεν προχωρήσει σε ρύθμιση τότε ξεκινούν οι κατασχέσεις
- Η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 100 ευρώ και ο μέγιστος αριθμός δόσεων είναι 24.
- ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Προσφορά αγάπης από σχολείο της Κύπρου


Στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο της Αλεξανδρούπολης

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για να επιστρέψουν οι καταθέσεις


- Διπλή “επιχείρηση” απο την κυβέρνηση και τις τράπεζες
- Πακέτο με ισχυρά κίνητρα και φορολογική αμνηστία
- Στόχος η επιστροφή 64 δισ. που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό ή κρύβονται σε θυρίδες και σεντούκια

Καφύρας: Θα "ντυθώ" Πάγκαλος . . .

Καφύρας: Θα «Πάγκαλος» θα ντυθεί φέτος για τις απόκριες, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Χαράλαμπος Καφύρας. Όπως αποκάλυψε σήμερα στο IONION FM,

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Σπουδαίο παιχνίδι στο Τραγανό - Όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου


Τοπικό Ποδόσφαιρο: Σπουδαίο παιχνίδι στο Τραγανό - Όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής , συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Η πρωτοπόρος Δόξα Νέας Μανολάδα θα παίξει εκτός έδρας με την ανεβασμένη  Νίκη Τραγανού και

Primera Division: Πρώτο «πιάτο»



Αμφίρροπες αναμένονται για ακόμη μια φορά οι αναμετρήσεις της Primera Division, καθώς μπαίνει στην 24η της αγωνιστική, ενώ δύσκολες παραμένουν οι προβλέψεις στοίχημα που, όμως, αν κερδηθεί από όσους αρέσκονται στο ρίσκο, είναι ικανό να τους προσφέρει καλά κέρδη.

Τροχαίο στο ΙΕΚ Πύργου: Στο πλευρό της 22χρονης μαθήτριας το Ίδρυμα Νεότητας

Τροχαίο στο ΙΕΚ Πύργου: Στο πλευρό της 22χρονης μαθήτριας το Ίδρυμα ΝεότηταςΤο ατύχημα της 22χρονης μαθήτριας έξω από το ΙΕΚ Πύργου, συγκίνησε και προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Εντοπίστηκε αρσενικό στο νερό μονάδας της Αεροπορίας Στρατού

Η καταγγελία είναι σοβαρή και απαιτεί μία υπεύθυνη απάντηση από το ΓΕΣ.

Ηλεία: 7.000 Ευρώ για την Γιορτή της Φασολάδας !!!

Ηλεία: 7.000 Ευρώ για την Γιορτή της Φασολάδας !!!

Κατεβάστε το Αρχείο

Download
Στην αποκάλυψη ότι στην Ηλεία θα διατεθούν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 7.000 ευρώ για τη "γιορτή Φασολάδας και του Ζυμωτού Χωριάτικου Ψωμιού"  προχώρησε το ενημερωτικό

Τι ζητάει η τρόϊκα για τους ελληνικούς εξοπλισμούς


Πόσο βαθιά στο χώρο των ΕΔ θα μπει η τρόϊκα; Όσο της επιτρέψουμε είναι η απάντηση και σύμφωνα με κάποιους άλλους “όσο μας βολεύει προκειμένου να γλιτώσουμε από προγράμματα που δεν μας χρειάζονται”

Σαν σήμερα

Στις 25 Φεβρουαρίου