ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Euroleague 


Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (21:45, ΕΤ1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ {{ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΪΟΣ Ε.Π.Ε.}}


Η Εταιρία

 




Η εταιρία ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΙΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, προσφέροντας χιλιάδες προιόντα που έχουν σχέση με φωτισμό, ηλεκτρολογική εγκατάσταση και βιομηχανικό εξοπλισμό σε λιανική και χονδρική πώληση. Με 30 χρόνια πείρας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πάνω από 35.000 προιόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και σε άριστη ποιότητα.

ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ....Οι κλοπές συνεχίζονται

















Τι και αν έγιναν δεκάδες ρεπορτάζ από τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες;
Τι και αν έγιναν εκπομπές από την κρατική τηλεόραση;
Απλά δεν έγινε τίποτα.!!!!

“Τρελαίνεται” με τους Θεσσαλονικείς – Βήμα... πρόκρισης για Καλλιθέα


Μετά τον αποκλεισμό του Άρη, η Καλλιθέα είναι πολύ κοντά στο να “πετάξει” και τον ΠΑΟΚ από το Κύπελλο Ελλάδας, αφού επικράτησε του “δικέφαλου του Βορρά” με 2-0 στο “Ελ Πάσο”. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαρουκάκης, που μπήκε αλλαγή, κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Δύο δοκάρια στο 0-0 για τον ΠΑΟΚ

"Λύγισε" τη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός - Πάλι άτυχος ο Διαμαντίδης


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε τα... εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ της Ουνικάχα Μάλαγα με 77-73. MVP ο Γκιστ με 17 π. - Με διάστρεμα αποχώρησε λίγο πριν το τέλος ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Αμαλιάδα: Έφαγαν, πλήρωσαν, λήστεψαν, συνελήφθησαν


maxairiΜε την σειρά που «ομολογεί» ο τίτλος, έγιναν όλα χθες το βράδυ σε ψησταριά της Αμαλιάδας, από δύο άτομα που ήταν γνωστά στην Αστυνομία. Οι δύο δράστες ηλικίας 26 και 31 ετών
πήγαν μετά τα μεσάνυχτα στο συγκεκριμένο κατάστημα για να φάνε. Αφού τελείωσαν ζήτησαν το λογαριασμό και πλησίασαν τον υπάλληλο του καταστήματος για να πληρώσουν.

Ηλεία: 1.700.000 τα χρέη του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων


palaiologosΤην πιθανότητα πώλησης με συνοπτικές και παράνομες διαδικασίες κινητών περιουσιακών στοιχείων του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ερευνά ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης καθώς
πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι στο παρελθόν εκποίησαν υλικό του οργανισμού και τα χρήματα τα εισέπραξαν οι ίδιοι αντί να τα καταθέσουν στο ταμείο.

Το δράμα του Γιαννιτσοχωρίου συγκλονίζει – Προθεσμία για να απολογηθούν πατέρας και κόρη


egklima3Συγκλονίζει 48 ώρες μετά η τραγωδία του Γιαννιτσοχωρίου, που έτσι όπως εξελίχθηκε έχει πολλά «θύματα». Τον 65χρονο που έχασε τη ζωή του από τη μαχαιριά της ανιψιάς του,
την 28χρονης κοπέλας με αναπηρία και του πατέρα της, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο καβγάς με τον ετεροθαλή αδερφό του είχε μια τέτοια εξέλιξη. Χθες το πρωί, πατέρας και κόρη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Ηλεία: Έχασε τη μάχη η 33χρονη Ρουμάνα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο Κουρτέσι


podilato1Ακόμα μια τραγωδία με οικονομικό μετανάστη που αναζήτησε μια καλύτερη τύχη στην Ηλεία, βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Πύργος: Η "περιπτερού" και ο πελάτης είδαν το "χάρο" με τα μάτια τους


troxaio1
troxaio3Δεν πίστευαν στα μάτια τους η ιδιοκτήτρια περιπτέρου και ο πελάτης που είχε σταματήσει για τσιγάρα, έξω από το 3ο Λύκειο Πύργου στην οδό Ολυμπίων.

Πύργος: Παράταση στην "έκτακτη ανάγκη" για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τα σκουπίδια


Νέα παράταση για το θέμα των σκουπιδιών δίνεται στο δήμο Πύργου, μέσα από την κήρυξη εκ νέου της περιοχής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια
υγεία και να αποφευχθεί να δούμε μέσα στην καρδιά του χειμώνα να σχηματίζονται και πάλι σκουπίδια στους δρόμους της πόλης, αλλά και της Αρχαίας Ολυμπίας, με την οποία μοιράζεται το δεματοποιητή η ηλειακή πρωτεύουσα.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης


antidimarxoi1.JPG
Δελτίο Τύπου
Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν Αντιδήμαρχοι κατά την δεύτερη Δημοτική Περίοδο, παρουσίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης το μεσημέρι
της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2013.

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης - Βροχές και καταιγίδες Παρασκευή και Σάββατο


Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με νοτιάδες, αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες.

Χαλάει ο καιρός και πάλι από την Παρασκευή


Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στις περισσότερες περιοχές και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Νότιοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ και άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Ιανουαρίου