ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δυτική Ελλάδα: Στο δρόμο της εξόδου 50 δημόσιοι υπάλληλοι από τις Περιφερειακές Ενότητες


dimosio_1Μαύρα μαντάτα φτάνουν στους κόλπους των δημοσίων υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Ηλείας, για τις επερχόμενες απολύσεις.
Πενήντα άτομα προσωπικό προερχόμενο και από τους τρεις νομούς αναμένεται να απολυθούν έως το τέλος του έτους.

LIVE ΤΩΡΑ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε live το συλλαλητήριο από το Σύνταγμα  

Ημέρα απεργιών και η Τετάρτη - Διαβάστε αναλυτικά ποιοί απεργούν


Οποιαδήποτε δραστηριότητα του πολίτη θα μοιάζει με Γολγοθά καθώς σχεδόν τίποτα δεν θα λειτουργεί.

Μεταμόσχευση ελπίδας για 17χρονο νέο στο Ωνάσειο!

Η μακρά αναμονή - των 32 μηνών - για την εύρεση του κατάλληλου μοσχεύματος έληξε με τον καλύτερο τρόπο για έναν νέο, 17 ετών, που περίμενε για τη δωρεά μοσχεύματος φέροντας σύστημα αμφικοιλιακής υποστήριξης της καρδιάς.

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό

Μεγάλη νίκη για τον ΟλυμπιακόΕπιβλήθηκε με 3-1 της Μονπελιέ

Προβάδισμα Ομπάμα στις κρίσιμες Πολιτείες Φλόριντα και Οχάιο - Σκληρή μάχη για τον Λευκό Οίκο


- 158 εκλέκτορες για τον Ομπάμα, 154 για τον Ρόμνεϊ μέχρι στιγμής
- Ο Ομπάμα κέρδισε Μινεσότα, Μίσιγκαν, Πενσιλβάνια και Νιού Χαμσάιρ
- Κερδίζει και τη Μινεσότα σύμφωνα με το CBS
- Μάχη στήθος με στήθος στο Οχάιο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ηλεία: Παροδικές βροχές την Τρίτη, περισσότερες το βράδυ της Τετάρτης - Ψυχραίνει από την Πέμπτη


parodikes.JPGΑρκετή ψύχρα, τοπικά έως και κρύο επικρατεί τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, το μεσημέρι όμως επιστρέφει σε πολύ υψηλές για την εποχή τιμές.
Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

1. Παροδικές βροχές το πρωί της Τρίτης, περισσότερα φαινόμενα το βράδυ της Τετάρτης, δεν φαίνονται όμως να είναι σημαντικά.
2. Διατηρείται σε υψηλές για την εποχή τιμές η θερμοκρασία στους 23 με 24oC. Ψυχραίνει από την Πέμπτη κοντά στα επίπεδα της εποχής.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά.

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 32χρονος που πουλούσε «μαϊμού» ρούχα στη λαϊκή

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 32χρονος που πουλούσε «μαϊμού» ρούχα στη λαϊκή
Σε σύλληψη μικροπωλητή για απάτη, καθώς πωλούσε προϊόντα «μαϊμού» στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, προχώρησαν το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας. Κατά τους ελέγχους που έγιναν για την πάταξη του παρεμπορίου, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ημεδαπός είχε στον πάγκο του πολλά είδη ένδυσης... μαϊμού.

Πάτρα: Στη... φάκα Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών από «χρήστες» αστυνομικούς!


Πάτρα: Στη... φάκα Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών από «χρήστες» αστυνομικούς!
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών το βράδυ της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί υποδυόμενοι τους χρήστες, παγίδευσαν δύο Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών ηλικίας 38 και 37 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Έλεγχοι κατά του παρεμπορίου στην Αμαλιάδα


 Συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός ενώ κατασχεθήκαν πληθώρα είδη ένδυσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Με την ολοκλήρωση των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  μέσα από την καρδιά μου τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που για μία ακόμη φορά με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και με τίμησαν με την ψήφο τους ως υποψήφιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ.

Συμπλοκή στον Άγιο Ιωάννη Πύργου

 Η προκλητική συμπεριφορά ενός Ρομά στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, απόψε το βράδυ, πυροδότησε καυγά με κάτοικο του χωριού.

Ο Εθνικός μας τροχονόμος είναι . . . Ηλείος


troxonomos1.JPG«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μαρωνεία της ορεινής Ολυμπίας. Στον Πύργο της Ηλείας δηλαδή. Αγρότης ήμουν σκαπανεύς της γης.

Γ.Ν. Πύργου: Οι "αγαπητικοί" ήρθαν στα χέρια


nosokomeio_pirgou1Σκηνές απείρου κάλους έζησαν ασθενείς και προσωπικό σε κλινική του νοσοκομείου Πύργου, όταν δύο άντρες ήρθαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας.

Ηλεία: Σε απεργιακό ρυθμό αλλά με έλλειψη ομοψυχίας


Με διχασμένο τον εμπορικό κόσμο για την συμμετοχή στην απεργία, αλλά δυναμική παρουσία των υπολοίπων κλάδων σήμερα θα υπάρξουν και πάλι δύο ξεχωριστές
συγκεντρώσεις στον Πύργο με αφορμή την 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Χαλάει ο καιρός από Τετάρτη - Πού θα ρίξει τα πρώτα χιόνια


Mεταβολή του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια με πτώση της θερμοκρασίας, βαθμιαία επικράτηση των βορείων ανέμων, βροχές, καταιγίδες οι οποίες στα ανατολικά θα είναι έντονες, ενώ βελτίωση αναμένεται από αργά τη νύχτα.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Νοεμβρίου