ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ: ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

ΤΑ εκανε πάνω του στο Μαραθώνιο.. Αλλά συνέχισε το τρέξιμο!

Μπορείτε να Φανταστείτε

τι συνέβη σε αυτόν τον Αθλητή του Μαραθωνίου ;Δειτε...









Ο Αθλητής αυτός του Μαραθωνίου απο την ενταση και την πίεση του Αγώνα χέστηκε επάνω του.Παρολαυτα συνέχισε τον αγώνα και τερμάτισε κανονικά.



24ωρο

Ποιος είναι ο Vangelis Moss‏???



Ιδού το ερώτημα: 

Κάποια νέα διασημότητα? 
 
Κάποιο νέο πρόσωπο της showbiz? 

Κάποιος ιδιοφυής Ελληνας του εξωτερικού που μας κάνει περήφανους με την πετυχημένη καριέρα του? 

Κάποιος πλουσιος Ελληνοαμερικάνος που θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία ? 


Μπα, τίποτα από αυτά...!

 

http://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gifhttp://www.xabales.com/images/smilies/icon_xaxa.gif










http://i628.photobucket.com/albums/uu1/nikos877/eyaggelosmow.jpg
neohorikillinis.blogspot.com
 

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη...

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Ένα πολύ μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε νεκρό, πιθανότατα στην Ταϋλάνδη. Κανείς δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο απ’οτι φαίνεται οι χωρικοί που το ανακάλυψαν προσπαθούν να το ξορκίσουν.  
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη
Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη

24ΩΡΟ

Πρώτη σύσκεψη Κατσιφάρα με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους


Πρώτη σύσκεψη Κατσιφάρα με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους
Στον Πύργο θα βρεθεί αύριο Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχίζοντας τις επαφές του ενόψει των εκλογών της Περιφέρειας.

Ο κ. Κατσιφάρας, μετά την παρουσίαση, το Σάββατο, του μεγαλύτερου μέρους του συνδυασμού του θα έχει μια πρώτη συνεργασία με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Ηλεία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, στις 12.30 το μεσημέρι, παρουσία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα θα συναντηθεί σε αίθουσα του Διοικητηρίου Πύργου με τα μέλη του συνδυασμού του και θα έχει την ευκαιρία μιας πρώτης συζήτησης γύρω από τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, ενώ έμφαση θα δοθεί στα ζητήματα που αφορούν στον νομό Ηλείας, στις προτάσεις και στις δυνατότητες που απορρέουν από την εφαρμογή του νέου θεσμού.


Να σημειωθεί ότι από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες 15 συνολικά υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από το νομό Ηλείας. Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των Ανδρέα Αντωνόπουλου, Χρήστου Βρυώνη, Γιώργου Γεωργιόπουλου, Αλέξανδρου Ζαφειρόπουλου, Σάκη Κεκκάτου, Νικολέττας Κοκκαλιάρη – Λάσκαρη, Νίκου Μιχαλόπουλου, Ευγένιου Μπαλκάμου, Λάμπρου Μπίκου, Κώστα Μπουγά, Γεωργίας Παπαναγιώτου – Μαρτζάκλη, Παναγιώτη Πλατανιά, Διατσέντα Φανού – Φουσκαρίνη, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. 

Πρώτη σε προτιμήσεις η online ενημέρωση

Το 61% εκ των 50.000 χρηστών Internet σε 46 χώρες δηλώνει ότι πλέον ότι ενημερώνονται για τις εξελίξεις διαδικτυακά, όπως προκύπτει από παγκόσμια έρευνα της TNS που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (10/10)...

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, πάνω από 6 στους 10 χρήστες πλέον ενημερώνονται μέσω Internet και ακολουθεί η τηλεόραση με 54%, το ραδιόφωνο με 36% και οι εφημερίδες με 32%.

Παράλληλα, παρατηρείται αλλαγή της...
διαδικτυακής αγοράς, καθώς οι αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Αίγυπτος και η Κίνα έχουν εντονότερη εμπορική παρουσία στο διαδίκτυο από ότι οι παραδοσιακές αφορές της Ιαπωνίας της Δανίας.
Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι οι ανεπτυγμένες οικονομίες έχουν περισσότερες δυνατότητες προώθησης των προϊόντων τους στο Ίντερνετ.

Αυτό που καλπάζει πάντως με φρενήρεις ρυθμούς είναι η κοινωνική δικτύωση αλλά και το blogging καθώς ο αριθμός των χρηστών που διατηρεί το δικό του blog ή προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τείνει να εναρμονιστεί με το... σύνολο όλων των χρηστών!

4 στους 5 Κινέζους έχουν το δικό τους blog, ενώ πάνω από τους μισούς Βραζιλιάνους έχουν ανοίξει δικό τους forum ή έχουν γράψει τις σκέψεις τους διαδικτυακά.

Επιπλέον, μεγάλη ώθηση έχει δώσει και η δυνατότητα διαδικτυακής πρόσβασης από το κινητό τηλέφωνο, αφού η έρευνα καταγράφει πως οι χρήστες πλοηγούνται μέσω κινητού κατά μέσο όρο 3 ώρες την εβδομάδα.

Αυτό που δείχνει πάντως η έρευνα είναι ότι το διαδίκτυο έχει γίνει πολύτιμο εργαλείο σε όλες τις χώρες, αλλά μια έκρηξη στις υπό ανάπτυξη χώρες.

Ο πρόεδρος της TNS, Matthew Froggatt παρατήρησει πως οι γρήγορα αναπτυσσόμενες χώρες μόλις τα τελευταία χρόνια έχουν εξοικιωθεί με το Ίντερνετ γι’ αυτό και παρουσιάζεται ένας φρενήρης ρυθμός εξάπλωσης τους, σε αντίθεση με τη Δύση που το Ίντερνετ λίγο ως πολύ έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.


24ωρο

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με κάτι εκτός τεχνολογικής και συναφή θεματολογίας. Θα ασχοληθούμε με κάτι που μπορούμε να συζητάμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Την οδική συμπεριφορά του κόσμου στο νησί μας, στην Ελλάδα και όχι μόνο...

Οργή Σημίτη για τις δηλώσεις Juncker

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής του...

Ο κ Σημίτης, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε στη ΝΕΤ έκανε λόγο για «ανοησίες».

Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:

«Πρόκειται για ανοησίες. Επί των ημερών μου η χώρα είχε ανάπτυξη με ρυθμό 5% και έλλειμμα 4%.
Δεν είχα κανένα λόγο και δεν θα δεχόμουν καμία συζήτηση αν η χώρα μου ήταν διεφθαρμένη, ή όχι». Eurogroup, Jean – Claude Juncker, ότι είχε θέσει το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας σε Έλληνα πρωθυπουργό, o οποίος του απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, «γιατί κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα».


24ωρο

Με θωρακισμένη Mercedes 200.000 ευρώ κυκλοφορεί ο Γιώργος!!!

Η λιτότητα είναι μόνο για τους Έλληνες. Σωστά Γιώργο;

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στον... επίσημο απολογισμό του για τον έναν χρόνο στη διακυβέρνηση να «επαίρεται» ότι… μείωσε «τα κρατικά αυτοκίνητα από 297 που ήταν τον Οκτώβριο του ’09 σε… 172 φέτος».

Ανέκδοτοοοοοο.....Τα σαλιγκάρια

- Ρε Γιάννη το ήξερες ότι τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα ;

- Δηλαδή ;

- Να είναι ταυτόχρονα αρσενικό και θηλυκό , Για να καταλάβεις μπορεί να...
κάνει έρωτα μόνο του.

- Δηλαδή άμα κάνεις έρωτα μόνος σου λέγεσαι ερμαφρόδιτος ;

- Περίπου. 

- Και τότε όταν το κάνω εγώ γιατί με λένε μα**κα ; ...

 24ωρο: 

4 /10/2010-ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΓΑΠ

Ποτ πουρι...

XIOYMOΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ 902FM

Εκτός προγράμματος επιδότησης οι περισσότεροι νέοι αγρότες

Με την άρνηση της εφαρμογής της κυβέρνηση να αυξήσει τον προϋπολογισμό του μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» από 100 εκατομμύρια ευρώ σε 275 εκατομμύρια, έμειναν εκτός του μέτρου, περίπου 5.500 νέοι αγρότες, ενώ ειδικότερα στην Αχαϊα, εντάχθηκαν μόλις 80 υποψήφιοι νέοι γεωργοί και 156 υπήχθησαν στην κατηγορία των…
επιλαχόντων!
Ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος είχε καταθέσει Ερώτηση προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να αναγνωριστεί η προσαύξηση του προϋπολογισμού και να μην αποκλειστούν οι 5.500 χιλιάδες αγρότες, πλέον των περίπου 3.000 που εντάχθηκαν στον αρχικό προϋπολογισμό των 100 εκατομμυρίων.

Η κ. Μπατζελή απάντησε στον Βουλευτή, ότι η αύξηση που αποφάσισε η προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ, προϋπέθετε την άμεση επιβάρυνση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων…

http://lehouri.blogspot.com

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

Καλάβρυτα 1943 (video)



Ένα μικρής διάρκειας video ντοκουμέντο με τις τραγικές στιγμές του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων από τις Γερμανικές δυνάμεις κατοχής τον Δεκέμβριο του 1943. Οι εικόνες είναι από το ιστορικό αρχείο στρατού, είναι όλες από τα Καλάβρυτα και όπως τις κατέγραψαν οι ίδιοι οι Γερμανοί.
Τα κείμενα, το μοντάζ και η μουσική επένδυση είναι δική μας.

Νέα ασθένεια προσοχή στα παρακάτω συπτώματα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJS3u2uItQQyVh0KKqNANYc1lvbWq3otzC9YB66aV6UMD0kf-QvIoxUSqXJ-IbdT0UxlQz9oRg-1GCE0-ezRSOjt7vpbf5obK8kQ09vAFTEgoZi9XEYvzygGrPEVSTY3rD0ShwcZ22Ga3-/s1600/images.jpgΗ νέα ασθένεια που ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες επηρεάζει άντρες, γυναίκες και ομοφυλόφιλους όλων των ηλικιών και κάθε κοινωνικής τάξης. Ακόμα δεν της έχει δοθεί συγκεκριμένο όνομα, αλλά τα συμπτώματα της είναι τα παρακάτω:

1. Βλέπεις συχνά το Γ. Παπανδρέου και τον Κ. Καραμανλή. Σοβαρή κατάσταση, πρόκειται για οφθαλμαπάτη, αφού και οι δυο είναι εξαφανισμένοι.
2. Χαμογελάς σε εφοριακό. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, δείχνει άτομο που η ψυχική του υγεία έχει πλέον διαταραχτεί.
3. Ακούς ειδήσεις από το MEGA. Απαιτείται άμεση θεραπεία με βότανα και παραισθησιογόνες ουσίες.
4. Θέλεις να ψηφίσεις Κακλαμάνη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Απαιτείται άμεσος εγκλεισμός σε ίδρυμα.
5. Νιώθεις κρυάδες και σκέφτεσαι να αγοράσεις πετρέλαιο θέρμανσης. Απαιτείται να μιλήσεις στους πιο κοντινούς σου για το πρόβλημα σου.
6. Είσαι στο σπίτι και βλέπεις Big brother. Είναι τα πρώτα σημάδια τελικής πτώσης, το επόμενο βήμα είναι να ακούς Τράγκα.
Αν νιώσετε κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα, συμβουλευτείτε άμεσα το προσωπικό σας γιατρό, μην το αφήσετε!


24ωρο

Επικίνδυνο σκεύασμα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας



Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΦ πρόκειται για το μη εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ προϊόν EOD (Erection On Demand) caps, που περιέχει τη δραστική ουσία Tadalafil...

154 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη - Ένας στους δέκα πάσχει στην Ελλάδα...


Περισσότεροι από 154 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από κατάθλιψη, η οποία έως το 2020 θα αποτελεί την δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως...

ΤΙ ΣΟΥ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ -ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ

Περίεργο επεισόδιο με φοιτητές...

Ρέπλικα όπλα, μαχαίρια αλλά και πετρώματα επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Έξω από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, συνελήφθησαν τα ξημερώματα τέσσερις φοιτητές επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια ρέπλικα, δύο μαχαίρια, κουκούλες, γάντια και πετρώματα επιστημονικού ενδιαφέροντος.Το περίεργο είναι ότι τα πετρώματα δεν ανήκουν στο εργαστήριο γεωλογίας, όπως αρχικά είχε ειπωθεί και για αυτό οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα μόνο για την κατοχή των οπλών.


24ωρο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΜΑ
 
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!! ΕΚΛΗΣΗ!!!
tromaktiko 


Ο Κώστας Κανελλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Αυτοδιοίκηση ( 10/10/2010 18:27 )
Ο Κώστας Κανελλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Κανελλόπουλος εξελέγη, με ομόφωνη απόφαση σήμερα Κυριακή, από την ολομέλεια της "Αυτοδιοικητικής Κίνησης Πολιτών" ως επικεφαλής- υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού...

Πάνω απο 6.000 ποδηλάτες στο γύρο της Αθήνας

Μικροί και μεγάλοι αψήφισαν τον συννεφιασμένο καιρό, πήραν τα ποδήλατά τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους!

Παρά το συννεφιασμένο καιρό και τις σταγόνες βροχές που περιστασιακά έπεφταν καθ' όλη τη διάρκεια του πρωινού, οι Αθηναίοι έδωσαν το δικό τους παρών στον 19ος Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή περισσότερων από έξι χιλιάδων ατόμων, κάθε ηλικίας!
Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ της ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησε και ο αγώνας για τα Ατομα με Αναπηρία.

Λίγο πριν την εκκίνηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Πρόεδρος του ΟΝΑ Άγγελος Μοσχονάς τόνισε οτι με τη συμμετοχή των χιλιάδων πολιτών το μήνυμα της διοργάνωσης είναι ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να ζούμε και αυτός είναι το ποδήλατο.


24ωρο

Ο Αρειος Πάγος ακύρωσε απόλυση

Τεχνίτης που είχε απολυθεί λόγω της συνδικαλιτσικής τους δράσης προσέφυγε στον Αρειο Πάγο και δικαιώθηκε.

Άκυρη και καταχρηστική έκρινε ο Αρειος Πάγος την απόλυση 28χρόνου τεχνίτη ποδηλάτων, η σύμβαση εργασίας του οποίου καταγγέλθηκε, λόγω της έντονης νόμιμης συνδικαλιστικής δράσης που είχε αναπτύξει ως απλό μέλος επιχειρησιακού Σωματείου.

Τέλειωσε και τον Γκοβού ο Μπλαν

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/08/13/2010081300205-preview.jpgΔεν πρόκειται να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ο Σίντνεϊ Γκοβού... 
καθώς και οι άλλοι παίκτες της παλιάς φρουράς των τρικολόρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά του η ιστοσελίδα του France Football.

Στο δρόμο για την Ιταλία

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συνεχίζεται το κρυφτό στο λιμάνι της Πάτρας για όλους όσοι επιθυμούν την «λαθραία» μεταφορά τους στην γείτονα χώρα. Ψεύτικα έγγραφα, κρυψώνες για μια ελπίδα που χάθηκε εδώ και που μπορεί να ξαναγεννηθεί απέναντι… Οκτώ αλλοδαποί, συνελήφθησαν χθες, σε τρία περιστατικά, στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου πλοίων για Ιταλία.

Επτά από τους παράνομους μετανάστες, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο όγδοος, βρέθηκε πρόχειρα κρυμμένος, χωρίς νόμιμα έγγραφα, εντός του φορτίου φορτηγού οχήματος.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας
NEWSBEAST.

Δρακόντεια μέτρα για τους ισραηλινούς


Δρακόντεια μέτρα για τους ισραηλινούς
Πάνω από την πόλη του Πύργου εθεάθησαν πριν λίγη ώρα δύο από τα τέσσερα συνολικά ισραηλινά ελικόπτερα τύπου «Απάτσι» που μαζί με άλλα, ισραηλινά και ελληνικά, θα πάρουν μέρος στην άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού η οποία ξεκινά από αύριο. 

Σπίτια κάτω από το έδαφος: Οικολογικά και οικονομικά!

Σπίτια κάτω από το έδαφοςΌσο κι αν προκαλεί εντύπωση, τα σπίτια αυτά πέρα από εντυπωσιακά είναι και οικολογικά και οικονομικά.
Η διαμονή κάτω από την γη φαίνεται πως προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.


Δείτε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις και θα καταλάβετε τα οφέλη!

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μεγάλος λάτρης της φύσης επέλεξε να ζει κάτω από το έδαφος. Μάλιστα το σπίτι του είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το εσωτερικό να είναι φωτεινό! Επίσης είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.
Το σπίτι αυτό βρίσκεται στην Ελβετία και μόνο η μία πλευρά του δεν είναι... θαμμένη. Οι αρχιτέκτονες εκμεταλλευόμενοι τον περιβάλλοντα χώρο κατάφεραν να φτιάξουν ένα σπίτι που δεν χρειάζεται κλιματισμό ούτε το καλοκαίρι ούτε το χειμώνα!

Σπείρα έκλεβε επιβάτες στο σταθμό λεωφορείων του Κηφισού


Επεισοδιακή η σύλληψη τριών ατόμων στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Αναζητούνται άλλοι 8.

Τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22,24 και 29 χρόνων συνελήφθησαν στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με τουλάχιστον άλλου 8 συνεργούς τους, που αναζητούνται, έκλεβαν επιβάτες.

Ρεκόρ προπώλησης για τις ελληνικές ταινίες στην Αυστραλία



Το 70% των εισιτηρίων για έργα που θα προβληθούν στo πλαίσιo του 17ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης έχουν ήδη προπωληθεί.


Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των φίλων του ελληνικού κινηματογράφου στην Αυστραλία κι αυτό φαίνεται απο τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί. Το 17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης αρχίζει την  Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με την κωμωδία του Χρήστου Δήμου "Νήsos" και μέχρι τώρα έχει προπωληθεί το 70% των εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ντοκιμαντέρ, καθώς και τις πολυσυζητημένες ταινίες "Η σκόνη του χρόνου" του Θόδωρου Αγγελόπουλου και "Ψυχή βαθιά" του Παντελή Βούλγαρη.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
  newsit

Γεμίζουν το στάδιο του Πύργου!


Γεμίζουν το στάδιο του Πύργου!
Πράγματι, αν μαζευτούν όλοι αυτοί, από κάθε γωνιά της Ηλείας, μπορεί άνετα να γεμίσουν έναν χώρο όπως το… δημοτικό στάδιο του Πύργου! Μιλάμε για όλους εκείνους που πρόκειται να...

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Σαμαρά στην Πελοπόννησο

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Σαμαρά στην ΠελοπόννησοΟλοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στην Πελοπόννησο.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε... 

Σήμερα η ημερομηνία  είναι 10/10/10. Τυχαίο;


10/10/10  γράψουν σήμερα τα ημερολόγιά μας, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε εκατό χρόνια!
Με αφορμή αυτό το γεγονός, σας παρουσιάζουμε την σημασία του αριθμού 10 στην αριθμολογία!

Για τον Πυθαγόρα ο αριθμός 10, η "Δεκάς", ήταν "ο τελειότερος όλων των αριθμών", αφού εμπεριέχει όλους τους υπόλοιπους!

Πράσινη λίμνη για... έξι μήνες το χρόνο!Amazing and Beautiful Flooded Meadow



Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
http://perierga.gr/wp-content/uploads/2010/10/prasinilimni_11.jpgΗ Green Lake βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Hochschwab στην Αυστρία.
Το περίεργο με αυτή τη λίμνη είναι ότι δημιουργείται μόνο για έξι μήνες το χρόνο...