ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ {{ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ }}

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ {[ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ}}

Η παρέλαση των μαθητών στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΣ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου δημοτικού και γυμνασίου Νεοχωρίου

Πολλές πληροφορίες δεν έχουμε γιατί δυστηχώς για ακόμα μια φορά δεν

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ {{ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ}}

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ 


ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΚΑΫΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ 


ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ Η ΜΑΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ 


ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ 


ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Τη σκέψη κάνω αστραπή
στον ουρανό απάνω,
να πάει να πει "Χρόνια Πολλά"
σε φίλους που δεν φτάνω!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ

25 Μαρτίου 1821


  
















Η Ελληνική επανάσταση του 1821 είναι το πρώτο μέρος του Ελληνικού αγώνα της ανεξαρτησίας (1821-1832), που διεξήγαγε ο υπόδουλος ελληνισμός ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία και που κατέληξε στην αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ελληνικού κράτους από την Πύλη, με την συνθήκη του Μαΐου του 1832.
Η περίοδος είναι ευρέως γνωστή στην σύγχρονη Ελλάδα με τον όρο "επανάσταση του 21", και η επέτειος εορτασμού της έναρξής της είναι η 25η Μαρτίου, ημέρα επίσημης αργίας για το Ελληνικό κράτος.

Η Προσευχή του Διάκου την παραμονή της μάχης της Αλαμάνας

Ήτανε νύχτα. Τα βουνά, οι

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
                               Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..