ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ....Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ {{ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΗ }} 260 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή του συλλόγου
Για μια ακόμη φορά όλα τα μέλη που

Τεσσάρα στο ρελαντί ο Θρύλος, «σκόνταψε» η ΑΕΚ, νικητής στο «θρίλερ» ο ΠΑΟ

Τεσσάρα στο ρελαντί ο Θρύλος, «σκόνταψε» η ΑΕΚ, νικητής στο «θρίλερ» ο ΠΑΟ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague

Μυρσίνη: Πάρτι για τα προσφυγάκια - Χαμόγελα αισιοδοξίας (photos)


party18
Ένα μοναδικό παιδικό πάρτυ έγινε χθες το μεσημέρι στο παραθεριστκό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη για τα 200 παιδιά Σύριων προσφύγων που βρίσκονται εκεί. Ο Μίκυ και η Μίνι ήταν

Ξεκινά στην Ανδραβίδα η άσκηση "Ηνιόχος 2016"


iniohos_2016
Από σήμερα Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, διεξάγεται η Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016» με έδρα την 117 ΠΜ Ανδραβίδας.
Η άσκηση προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.

Ναμπίλ Μοραντ: «Μόνο η Ελλάδα φέρεται με αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες»


Είναι ένα πρόσωπο που βρέθηκε πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή τον ερχομό 331 σύριων προσφύγων στη Μυρσίνη στο LM Village.
Ο λόγος για τον 54χρονο δήμαρχο

Τράτα από την Κυλλήνη συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στο Ιόνιο


trata2
Σύγκρουση μιας μηχανότρατας με ένα φορτηγό πλοίο συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ιόνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες

Καιρός: Καλοκαιρία και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ

Καιρός: Καλοκαιρία και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ
Ανοιξιάτικος σήμερα Δευτέρα (04.04.2016) ο καιρός σε όλη τη χώρα. Βοριάδες θα επικρατήσουν στο Αιγαίο και θα φτάσουν ακόμη και τα 6 με 7 μποφόρ κατά τόπους αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ο καιρός σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα..

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Απριλίου


1912: Το Θιβέτ γίνεται για πρώτη φορά με τη βία επαρχία της Κίνας.
1913: Ο ανθυπολοχαγός Εμμανουήλ Αργυρόπουλος, πιλοτάροντας ένα «Μπλεριό 11», χάνει τη ζωή του, λόγω πτώσης του αεροσκάφους του. Είναι ο πρώτος νεκρός της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.
1919: Το θωρηκτό Αβέρωφ εισέρχεται θριαμβευτικά στο λιμάνι της Σμύρνης. 50.000 άνθρωποι το υποδέχονται πανηγυρίζοντας στην προκυμαία.
1932: Στις ΗΠΑ, ο χημικός Κ.Κ. Κινγκ κατορθώνει να απομονώσει τη βιταμίνη C.
1938: Η Τράπεζα της Ελλάδος εγκαινιάζει το κεντρικό της κτίριο στην Αθήνα.
1949: Στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, δώδεκα έθνη υπογράφουν τη Διακήρυξη του Βορείου Ατλαντικού, δημιουργώντας το ΝΑΤΟ.
1964: Τραγούδια των Μπιτλς καταλαμβάνουν και τις πέντε πρώτες θέσεις του αμερικανικού Billboard, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.
1968: Η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα, που παίρνει Ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ κερδίζοντας τη Σλάβια Πράγας στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων με 89-82. Μέσα και έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο βρίσκονται 80.000 θεατές, ρεκόρ όλων των εποχών για αγώνα μπάσκετ στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.
1968: Δολοφονείται ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Αμερικανός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ στεκόταν στο μπαλκόνι του μοτέλ στο οποίο είχε καταλύσει με τους στενούς συνεργάτες του στο Μέμφις του Τενεσί. Στις 10 Μαρτίου 1969 ο Τζέιμς Ιρλ Ρέι ομολογεί την ενοχή του, αλλά τρεις μέρες μετά την αναίρεσε. Το δικαστήριο τον θεώρησε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 99 ετών.
1973: Γίνονται τα επίσημα εγκαίνια του κτιριακού συγκροτήματος του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη. Είκοσι οχτώ χρόνια αργότερα οι δίδυμοι πύργοι θα καταρρεύσουν μετά την τρομοκρατική επίθεση της Αλ Κάιντα.
1975: Ιδρύεται στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού η Microsoft από δύο νεαρούς, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πολ Άλεν.
2002: Τα αιώνια παιδιά, ο Φοίβος και η Αθηνά επιλέγονται ως οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Δύο κούκλες, ηλικίας τριών χιλιάδων χρόνων, φέρνουν το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον.
2004: Νέα εξέλιξη παίρνει η υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στο σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσια της Μαδρίτης, που στις 11 Μαρτίου στοίχισε τη ζωή σε 200 άτομα. Τέσσερις από τους υπόπτους για το μακελειό, ανατινάζονται όταν διαπιστώνουν ότι η ισπανική αστυνομία έχει περικυκλώσει το κτίριο στο οποίο κρύβονται. Από τη σφοδρή έκρηξη χάνουν τη ζωή τους οι τέσσερις ύποπτοι, βορειοαφρικανικής καταγωγής, ένας αστυνομικός, ενώ τραυματίζονται και 15 άτομα. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη έχασε τη ζωή του και ο επονομαζόμενος «Τυνήσιος», που φέρεται ως ο συντονιστής της ισλαμικής οργάνωσης που προκάλεσε τις αιματηρές επιθέσεις στη Μαδρίτη.
2008: Σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περισσότερα από 120 χιλιάδες Ελληνόπουλα γεννήθηκαν εκτός γάμου τα τελευταία χρόνια.

Γεννήσεις

188 - Καρακάλλας, Ρωμαίος αυτοκράτορας
1842 - Εντουάρ Λυκά, Γάλλος μαθηματικός
1846 - Λωτρεαμόν, Γάλλος ποιητής, γνωστός και ως Κόμης του Λωτρεαμόν
1884 - Ιζορόκου Γιαμαμότο, Ιάπωνας ναύαρχος
1914 - Μαργκερίτ Ντιράς, Γαλλίδα συγγραφέας
1915 - Μάντυ Γουότερς, Αμερικανός μουσικός της μπλουζ
1922 - Έλμερ Μπερνστάιν, Αμερικανός μουσικοσυνθέτης
1928 - Μάγια Αγγέλου, Αμερικανίδα συγγραφέας
1932 - Αντρέι Ταρκόφσκι, Ρώσος κινηματογραφιστής
1932 - Άντονι Πέρκινς, Αμερικανός ηθοποιός
1948 - Αμπντουλάχ Οτσαλάν, Κούρδος ηγέτης
1952 - Γκάρι Μουρ, Ιρλανδός μουσικός
1957 - Άκι Καουρισμάκι, Φινλανδός κινηματογραφιστής
1960 - Αζίμ Ιζαμπέκοφ, πρωθυπουργός της Κιργισίας
1965 - Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Αμερικανός ηθοποιός
1976 - Έμερσον, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής
1979 - Χιθ Λέτζερ, Αμερικανός ηθοποιός

Θάνατοι

397 - Άγιος Αμβρόσιος, επίσκοπος Μεδιολάνων
896 - Πάπας Φορμόζος
1284 - Αλφόνσος Ι' ο Σοφός, βασιλιάς της Καστίλλης
1841 - Γουίλιαμ Χάρισον, 9ος πρόεδρος των ΗΠΑ
1929 - Καρλ Μπεντζ, Γερμανός μηχανικός & σχεδιαστής αυτοκινήτων
1932 - Βίλχεμ Όστβαλντ, Γερμανός χημικός & νομπελίστας
1979 - Άλι Μπούτο πρωθυπουργός του Πακιστάν

newsbeast.gr