ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?


Πάμε να κάνουμε τα μαγικά μας να βρούμε τον δρόμο μας μήπως και αλλάξει το γούρι μας ...

6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ  ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

Πέθανε η Τζένη Βάνου


Πέθανε η Τζένη ΒάνουΗ μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια που τραγούδησε Πλέσσα και Θεοδωράκη έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο – Η λυρική φωνή της έμεινε γνωστή για πολλά ερωτικά τραγούδια όπως το πρώτο και πιο χαρακτηριστικό της “σουξέ” το «Αν σ'αρνηθώ αγάπη μου» - Η φωνή της ακούστηκε σε πολλές ελληνικές ταινίες.


Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΑΣ

              

 Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τους μεγάλους χορηγούς 
                         του ετησίου χορού
                                              του
Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι .
                 ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Θέλουν να βάψουν πράσινα τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ


Αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αλλαγή χρώματος στις εξέδρες του γηπέδου

Ο Σαμαράς φωνάζει 10 υπουργούς στο Μαξίμου για την Κεφαλονιά - Άθλιες εικόνες με σκηνές γεμάτες υγρασία - Πλοίο του πολεμικού ναυτικού έφτασε στο νησί


Ο Σαμαράς φωνάζει 10 υπουργούς στο Μαξίμου για την Κεφαλονιά - Άθλιες εικόνες με σκηνές γεμάτες υγρασία - Πλοίο του πολεμικού ναυτικού έφτασε στο νησί

- Mόνο σήμερα δεκάδες μετασεισμοί άνω των 3 Ρίχτερ ταλαιπωρούν και τρομάζουν τους κατοίκους της Κεφαλονιάς
- Αξιωματούχος δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως οι σεισμοπαθείς δεν δέχονται να κοιμηθούν στα δύο πλοία
- Τραγικές εικόνες με ηλικιωμένους να κοιμούνται στο πάτωμα του κλειστού γυμναστηρίου
- Την Τετάρτη θα φτάσει στην Κεφαλονιά ο Αλέξης Τσίπρας

Hλεία: «Καρτέρι» σε 65χρονο έστησαν στο Πανόπουλο!


 «Καρτέρι», μέσα στο ίδιο του το σπίτι, έστησαν σε 65χρονο άνδρα από το Πανόπουλο, άγνωστοι δράστες, τα ξημερώματα της Κυριακής. Αφού τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν του πήραν το ποσό των 2.500 ευρώ, που φαίνεται πως είχε στην τσέπη του ο άτυχος άνδρας.

Ηλεία: Κάθειρξη οκτώ ετών για ληστεία εις βάρος αστυνομικού στη Μαραθιά!


 
Βαριά «καμπάνα» επέβαλε τη Δευτέρα το Δικαστήριο σε έναν από τους δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην περιοχή της Μαραθιάς Αμαλιάδας σε βάρος αστυνομικού.

Φωνή λαού αλλά . . . χωρίς επεισόδια η συγκέντρωση των αγροτών στη Μαραθιά


mploko100

Συνεννόηση με τις Αστυνομικές Αρχές και παραμονή 15 ως 30 λεπτών

Ηλεία: Θα συνεχιστούν οι βροχές, θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


kataigides

Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά, και νότια. Παγετός νωρίς το πρωί, τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Φεβρουαρίου