ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κάντε το test και δείτε τι κόμμα να ψηφίσετε!


Κάντε το test και δείτε τι κόμμα να ψηφίσετε!Το εργαστήριο εφαρμοσμένης πολιτικής έρευνας του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά την

Τα ψέματα και οι ανακολουθίες του κ. Σαμαρά


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mihalis Katrinis 01.jpg 
Σε μια από τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που επενδύουν στο θυμό και στην οργή.
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς κάνει κάτι χειρότερο.

Υπ. Βουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηλείας Μπερερέκος Νικόλαος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ. Βουλευτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηλείας

 
Στο ίδιο έργο θεατές…

Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο, με ρυθμούς πολυβόλου και εντός ενός διαρκούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, προωθεί μια νέα εποχή βαρβαρότητας με θύμα την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία.

Πρόγραμμα επισκέψεων Βουλευτών ΚΚΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα επισκέψεων Βουλευτών ΚΚΕ

Τετάρτη 25 Απρίλη 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mihalis Katrinis 01.jpgΗ κρίση δημιούργησε νέα δεδομένα και νέες συνθήκες.
Η Ελλάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού.
Σήμερα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα.

Όλα τα είχαμε, ο Φέρχοφσταντ μας έλειπε!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Φαίνεται πως η ασθένεια είναι μεταδοτική. Ο λόγος για την συνεχιζόμενη δυσφήμηση της Ελλάδας, που έχει εξελιχθεί πλέον σε εθνικό σπορ, σε μια σκυταλοδρομία άνευ προηγουμένου.

Καταγγελια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τον βανδαλισμό των εκλογικών περιπτέρων σε Θησείο και Πατήσια!

Σαν να μην εφταναν οι δεκαδες  μηνυσεις και οι κλητευσεις προς απολογια εκ μερους των μεγαλοεργολαβων και του κρατους σε  βαρος των συναγωνιστων μας, που εσκασαν μυτη και αυτες τις μερες πριν τις εκλογες, ηρθαν και αλλα δυο κερασακια στην τουρτα της αποπειρας φιμωσης του Κινηματος Δεν Πληρωνω. 

Η Ψηφοφορία συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον


Η ψηφοφορία εν όψη εκλογών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από φίλους του blog μας .
συνεχίστε να ψηφίζετε και εσείς οι οποίοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα .
Αρκεί να σας πούμε ότι πρώτο κόμμα στο gallop  είναι

Πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν βάλετε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης



Βροχή πέφτουν οι παραγγελίες στις εταιρείες και τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει της εξίσωσης του...
ειδικού φόρου κατανάλωσης που θα εκτοξέυσει την τιμή του πετρελαίου από το 1 ευρώ το λίτρο που πωλείται σήμερα, στο 1,45 με 1,47 ευρώ το λίτρο από τον Οκτώβριο του 2012.

Θα διώκονται ποινικά ιδιοκτήτες ακινήτων με παράνομους μετανάστες


Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε νέες του δηλώσεις για το ζήτημα των λαθρομεταναστών...

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν «το βιβλίο των νεκρών»

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ.

Η παρουσίαση των υποψηφίων Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η παρουσίαση των υποψηφίων Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα γίνει