ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ..ΑΝΤΙΟ ΨΗΛΕ ...

Από σήμερα το πρωί ένα παλικάρι από το χωριό μας βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων ...
Ένας νέος που παράδειγμα προ μίμηση στο χωριό μας ...
Έδωσε μεγάλες και άνισες μάχες για την ζωή του ...Είχε κουράγιο που δύσκολα έβρισκε κάποιος άλλος έχε υπομονή και δύναμη ...
Σήμερα όμως δεν τα κατάφερε ...κουράστηκε και λύγισε ...
Σήμερα ξεκουράστηκε ..
Ο

Με το… δεξί στα προκριματικά του μουντιάλ

Με το… δεξί στα προκριματικά του μουντιάλΗ «υποτονική» Εθνική Ελλάδας επικράτησε 4-1 εκτός έδρας του Γιβραλτάρ

Δύο συλλήψεις για ληστεία στη Βάρδα


Οι δράστες επιτέθηκαν σε δυο υπηκόους Μπαγκλαντές τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σοκ στην Μυτιλήνη: Νεκρός 38χρονος επιλοχίας σε άσκηση - Καταπλακώθηκε από τανκ


Σοκ στην Μυτιλήνη: Νεκρός 38χρονος επιλοχίας σε άσκηση - Καταπλακώθηκε από τανκ
Δυστύχημα με ένα νεκρό κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοτώθηκε κατά την ανατροπή τεθωρακισμένου άρματος στρατιωτικός, ενώ ένας ακόμη τραυματίσθηκε στο χέρι.

Λεχαινά: Άλλο ένα τροχαίο στη στροφή του θανάτου

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ 

Δυστυχώς άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον δρόμο προς Αγίους Θεοδώρους κοντά στην είσοδο του χωριού. Σε δημοσίευμά μας προς μηνός περίπου, είχαμε

Σε... Βενετία μετατράπηκε η Κυλλήνη από τις βροχές (pics)


Σε... Βενετία μετατράπηκε η Κυλλήνη από τις βροχές (pics)
Τίποτα δε γλίτωσε από την «επίσκεψη» της κακοκαιρίας στην Κυλλήνη, η οποία άφησε πίσω της εικόνες καταστροφής.
Η αλλαγή του καλοκαιρινού σκηνικού σε φθινοπωρινό, για την οποία είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, «χτύπησε» την Κυλλήνη με ισχυρές βροχοπτώσεις.

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε καταστήματα σε Εφύρα Ηλείας, Αμαλιάδα, Ανδραβίδα, Σαβάλια και Αγία Μαύρα Ηλείας.


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου απολογούνται στον Ανακριτή Πατρών τα δύο άτομα που συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που έκανε ληστείες διαρρήξεις και κλοπές σε Αχαΐα και Ηλεία.Η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες την 1η Σεπτεμβρίου σε δύο Έλληνες, σε έναν 23χρονο και σε ένα 20χρονο. Το "ξήλωμα" της σπείρας, μιας και αναζητούνται κι άλλα δύο άτομα, άρχισε από την επίθεση που σημειώθηκε στις 5 Ιουνίου, στο Θεριανό, σε βάρος ενός άνδρα και μιας γυναίκας, 49 και 47 ετών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ ,οι

Καιρός: Καταιγίδες και την Τετάρτη - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία


Καιρός: Καταιγίδες και την Τετάρτη - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Βροχές και καταιγίδες – κατά τόπους ισχυρές - περιμένουμε την Τετάρτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης). Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι, κυρίως στα νότια. Άνεμοι ανατολικών και νότιων διευθύνσεων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Σεπτεμβρίου