ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Με προβλήματα η Γιουβέντους με Ολυμπιακό


Η αποστολή της «μεγάλης κυρίας» κόντρα στους «ερυθρόλευκους»

Το πανόραμα της ποδοσφαιρικής Ηλείας


Με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ξενοφώντα Κρεστένων επί του Ενιππέα Λαντζοΐου χάρη σε γκολ του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου στο 63' ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τριήμερο στην Ηλεία.

5ος πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός και στην Ηλεία-Δικαίωμα της μητέρας και του παιδιού


 
Του Γιάννη Σπυρούνη-jspirounis@gmail.com
Το δικαίωμα του μητρικού θηλασμού ακόμα και σε δημόσιους χώρους, ξεπερνώντας αυτό που ως ταμπού βλέπει η κοινωνία, προέταξαν με την εκδήλωση που έγινε χθες στην Ανδραβίδα τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ηλείας.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και σήμερα στην Ηλεία



                                                          
Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Πάτρα: Ξημέρωμα τρόμου για 47χρονη στα Κάτω Συχαινά - O ληστής την περίμενε έξω από την πόρτα του σπιτιού της - Την τραυμάτισε και της πήρε την τσάντα


asty
Άσχημη εξέλιξη είχε η επιστροφή της 76χρονης γυναίκας στο σπίτι της, στα Κάτω Συχαινά, από τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου.

"Καταιγίδα" φοροελαφρύνσεων από την κυβέρνηση - Τέλος τα τεκμήρια από το 2015 - Και νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ - Τι αλλάζει στη φορολογία μισθωτών

`Καταιγίδα` φοροελαφρύνσεων από την κυβέρνηση - Τέλος τα τεκμήρια από το 2015 - Και νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ - Τι αλλάζει στη φορολογία μισθωτών- Ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε ότι και το 2015 θα μπορούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
- Προανήγγειλε επίσης και μείωση των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος των επιχειρήσεων
- Κατάργηση των ποινικών διώξεων για τους οφειλέτες του Δημοσίου που δεν έχουν υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις
- Μείωση του ανώτατου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από το 42% στο 32%

Η δυσοσμία «πνίγει» τους ασθενείς του Νοσοκομείου του Πύργου


Από οργή, αγανάκτηση και φόβο «ξεχειλίζει» η Θεώνη Γαβαλά, μιλώντας για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Νοσοκομείο του Πύργου, λόγω της

Ηλεία: Καλός καιρός έως την Τετάρτη - Σοβαρή κακοκαιρία στο τέλος της εβδομάδας – Αναλυτική πρόγνωση


ilios
Ισχυρό πεδίο χαμηλών πιέσεων καθώς θα κινηθεί την Τρίτη από την βορειοδυτική Ευρώπη στη Μεσόγειo, θα προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία στην Ιταλία. H χώρα μας θα πρέπει να αρχίσει να επηρεάζεται από το σύστημα αυτό από την Πέμπτη με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο και από την Παρασκευή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Μέχρι τότε, σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη περιμένουμε καλό καιρό με τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού 

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου κατά τόπους θα επικρατεί και περιορισμένη ορατότητα, αναμένουμε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Νοεμβρίου