ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στις 11 Φεβρουαρίου το Ολυμπιακός-ΑΕΚ


Την επόμενη Τετάρτη ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (11/2) και ώρα 19:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Βάρδα
Την οικία μιας Ρουμάνας στην περιοχή της Βάρδας, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι αφού

Οι αλλαγές που έρχονται σε Λύκεια και εξετάσεις


panellinies
Πάγωμα των αλλαγών στις Πανελλαδικές, εξετάσεις σε έξι μαθήματα φέτος, κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων στην Β' Λυκείου και της Τράπεζας Θεμάτων, περιλαμβάνουν οι «προγραμματικές» δηλώσεις για την εκπαίδευση, που θα εφαρμοστούν από τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας:

Βανδαλισμοί και κλοπές στο 4ο Λύκειο Πύργου


tetarto1
Στο 4ο Λύκειο Πύργου μπήκαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το πρωί που προσήλθαν στο σχολείο

Πηνεία: Συνελήφθη για φοροδιαφυγή – Είχε "εξαφανίσει" 430.000 ευρώ


forodiafigi
Ένας 55χρονος συνελήφθη σε χωριό της Πηνείας, για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με

Ηλεία: Στο στόχαστρο τα παγκάρια σε Επιτάλιο και Ανεμοχώρι


pagkari

Διέρρηξαν τον Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους Επιταλίου και τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ανεμοχωρίου

Αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη στον ποταμό Αλφειό - Καθυστερήσεις στα αντιπλημμυρικά


alfeios1a_1
Του Γιάννη Σπυρούνη
Υψηλή παραμένει η στάθμη του ποταμού Αλφειού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο

Ηλεία: Εντυπωσιακή μεταβολή αύριο Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


nefwseis

 
Εντυπωσιακή μεταβολή στον καιρό περιμένουμε σήμερα  Τετάρτη, στρέφονται οι άνεμοι σε νοτιοανατολικούς ανεβαίνει σημαντικά η θερμοκρασία και επιστρέφει η Αφρικανική σκόνη. Οι συνθήκες αυτές θα διατηρηθούν και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή αλλάζει και πάλι το σκηνικό με βροχές, καταιγίδες, πέφτει σημαντικά η θερμοκρασία με χιόνια στα ορεινά.

Τονίζουμε για ακόμα μια φορά, ο κίνδυνος πλημμυρών από υπερχειλίσεις ποταμών είναι αυξημένος, εκτός από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, επιπλέον και λόγω των μεγάλων μεταβολών της θερμοκρασίας που προκαλούν απότομο λιώσιμο χιονιού στα ορεινά κυρίως των γειτονικών νομών που έχουν δεχθεί αξιόλογα ύψη χιονιού το τελευταίο 24ωρο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πάλι θα μας πνίξει η σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Πάλι θα μας πνίξει η σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση του καιρούΣποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά, Χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με βαθμιαία βελτίωση. Νότιοι άνεμοι στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Φεβρουαρίου