ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΜΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ ΣΙΣΣΥ Ν. ΚΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ Ι ΚΑΣΣΑΡΑ



Μεγάλη επιτυχία για τις δύο νεάνιδες Νιχωρίτισσες στις εξετάσεις των πανελλαδικών
Το Νιχώρι από σήμερα έχει 2 αξιαγάπητες  Δεσποινίδες οι οποίες από φέτος θα φοιτούν σε πανεπιστήμια  της χώρας μας και μετέπειτα θα ασκήσουν το μεγαλύτερο κοινωνικό λειτούργημα .
Συγκεκριμένα κάνουμε αναφορά  στα

ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LEAGUE ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΡΗΡΩΣΗ

 
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τους ομίλους του Champions league. Η ομάδα του Ολυμπιακού  που θα εκπροσωπήσει την την χώρα μας στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της μεγάλης διοργάνωσης κληρώθηκε να παίξει στον Α όμιλο με την ππερσινή φιναλίστ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ,τον κακό δαίμονα ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και την όχι αμελητέα ΜΑΛΜΕ
Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έχει δύσκολο έργο αρκεί όμως να πιστέψει ότι μπορεί  .
Αναλυτικά η κλήρωση  

«Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟ


Οι «πράσινοι» θα στερηθούν παίκτες αλλά θα έχουν κι επιστροφές με τη Μίντιλαντ

Ζουν δυόμισι χρόνια χωρίς ρεύμα! (VIDEO)


Κάτω από άθλιες συνθήκες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό προσπαθούν να μεγαλώσουν τα

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 
{{Ο ΟΡΦΕΥΣ}}

Λεχαινά 26/08/2014
 Εμφάνιση η φιλαρμονικη λεχαινων εξω απο την εκκλησια της Παναγιας.jpg
Λαμπρή και εντυπωσιακή η παρουσία της Φιλαρμονικής Λεχαινών, στην ιερά Λιτανεία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/08/2014, στην Σάμη Κεφαλληνίας, για την εορτή της Παναγίας του Λουτρού (Λουτριώτισσας).

Η Φιλαρμονική Λεχαινών υπό την

Γαστούνη: Χασισοφυτεία στην Μπούκα Παλαιοχωρίου


sillipsi3
Ένας 63χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, από άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας, καθώς εντοπίστηκε σε έκταση στην περιοχή Μπούκα, φυτεία χασίς

Μάριος Κάρδαρης: Στην κορυφή των Γαλλικών Άλπεων ένας Ηλείος για την "Ελπίδα" (photos & video)


kardaris1a
Έναν ακόμα άθλο καταγράφει ο Ηλείος ορειβάτης Μάριος Κάρδαρης. Πριν από λίγες ημέρες στις

Κυλλήνη: Δείπνησαν με ξεχωριστή τονομακαρονάδα


aristos
Δείπνο σε όλα μέλη της παράταξης Κατσιφάρα, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας, παρέθεσε ο καπετάνιος Αρίστος Χατζήπαπας στην Κυλλήνη.

Ηλεία: Πενθήμερο ζέστης και από Τρίτη πρωτοβρόχια – Αναλυτική πρόγνωση


plati
Το τελευταίο θερμό κύμα θα μας επηρεάσει από σήμερα Πέμπτη με θερμοκρασίες έως 36 βαθμούς στις κλασικές στην ζέστη περιοχές το διήμερο Πέμπτη Παρασκευή. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, την Παρασκευή περιμένουμε να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ημιορεινά - ορεινά. Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο 2 με 3 βαθμούς, ωστόσο η ζέστη θα επιμείνει. Ανάλογες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και την Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη. 
 
Όπως από χθες σας ενημερώσαμε, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου φαίνεται να επηρεάζει την χώρα μας και την περιοχή μας το πρώτο καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα



Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Ο Αύγουστος συνεχίζει με θερμοκρασίες πολύ υψηλές για την εποχή και σήμερα θα συνεχιστεί η ζέστη. Πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα στα βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Υψηλές θερμοκρασίες 35 με 36 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς κελσίου. Βαθμιαία επικράτηση βορείων ανεμών 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Πρόσκαιροι όμβροι το απόγευμα στα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Αυγούστου