ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Κατώτερος των περιστάσεων



Κατώτερος των περιστάσεων

Με λάθος του… Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στο Βέλγιο

"Δεν βγαίνουν λέξεις απ' το στόμα μόνο ΣΙΩΠΗ . . . ": Οι καλλιτέχνες για τον Παντελή Παντελίδη


pante_remos
Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παντελίδη - Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 

«300.000 € για την αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης»


ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΑΛΤΑΡΗ
(18/02/2016 16:00)
Στις 3 Φεβρουαρίου 2016 η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γεώργιο Δέδε.

Ηλεία: Φλέγεται ο νομός - Απο την καύση στις καλλιέργειες φούντωσαν λόγω των ανέμων (upd)



fotia_live
Σε κινητοποίηση βρίσκεται από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ηλεία. Αγρότες που έβαλαν να κάψουν υπολείμματα στις καλλιέργειές τους (λιόκλαρα) λόγω των ανέμων είδαν τις φλόγες να θεριεύουν και να επεκτείνονται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες πυρκαγιές για την εποχή.

Παντελής Παντελίδης: Ντοκουμέντο από την αυτοψία - "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο, τεράστιο σίδερο διαπέρασε τη μηχανή και το παρμπρίζ!


- Σοκαριστικές οι πρώτες εικόνες από την αυτοψία που διενεργήθηκε στο μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης
- Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο E tv
- Συγκίνηση για τον χαμό του πασίγνωστου τραγουδιστή σε τροχαίο δυστύχημα
- Ενδεικτικό του πως έγινε το αυτοκίνητο ήταν το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 1 ώρα για να τον απεγκλωβίσουν
- Μαζί του βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά
- Το Σάββατο η κηδεία του - Όλο το χρονικό της τραγωδίας
Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της τραγωδίας αλλά και τη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης

Καιρός: Διάλειμμα στο... καλοκαίρι με βροχές, καταιγίδες και σκόνη


Καιρός: Διάλειμμα στο... καλοκαίρι με βροχές, καταιγίδες και σκόνη
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Ένα μικρό διάλειμμα στην καλοκαιρία των τελευταίων ημερών έρχεται σήμερα, καθώς ο καιρός στην Ελλάδα θα έχει ως χαρακτηριστικά του τις τοπικές βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Φεβρουαρίου