ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ SUPER MARKET Ι.Π.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...ΚΑΙ ΣΤΟ Facebook

Δημιουργήθηκε η σελίδα του Super market Γιάννη Παν.Λαγογιάννη με ηλεκτρονική διεύθυνση στο facebook πατήστε το σύνδεσμο και μπείτε στην σελίδα
https://web.facebook.com/Super-market-
....Ακόμα μια

Ο Κετσπάγια μένει στην ΑΕΚ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του

Ο Κετσπάγια μένει στην ΑΕΚ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του

Αποφασίστηκε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία με τον 48χρονο προπονητή

Η ALTER EGO του Μαρινάκη θέλει να χορηγήσει τη Σούπερ Λίγκα

Η ALTER EGO του Μαρινάκη θέλει να χορηγήσει τη Σούπερ Λίγκα

Η εταιρεία ζητά συνάντηση με τον συνεταιρισμό για το ζήτημα



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με επιστολή της προς την Σούπερ Λίγκα ζητάει συνάντηση προκειμένου να καταθέσει πρόταση για χορηγία-ονοματοδοσία στο πρωτάθλημα!
Η συγκεκριμένη εταιρία θυμίζουμε ότι είναι μια από τις 4 που πήραν άδεια για τηλεοπτικό κανάλι στην πρόσφατη περιπετειώδη δημοπρασία! Πρόκειται για αυτή που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, γι' αυτό έχει και τεράστια σημασία η παρακάτω είδηση.
Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», το μεσημέρι της Δευτέρας με επιστολή προς την διοίκηση της Super League και τον πρόεδρο της, κ. Γιώργο Στράτο ζήτησε να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση έτσι ώστε να κατατεθεί πρόταση χορηγίας – ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος. Στο σχετικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή της κυρίας Φωτεινής Υψηλάντη, γίνεται γνωστό πως η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι άμεσα σε θέση να παρουσιάσει τις προτάσεις του.
Μια κίνηση που φυσικά αν γίνει θα προκαλέσει... θόρυβο, την στιγμή μάλιστα που στην Λίγκα είναι σε επαφές για το συγκεκριμένο θέμα με τον ΟΠΑΠ!
Πλέον παρουσιάζει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει και ποια θα είναι η απάντηση του συνεταιρισμού για το θέμα, αλλά και το αν... δράσουν ξεχωριστά κάποιες ομάδες, ενώ βέβαια τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση του Ολυμπιακού!
Πηγή: gazzetta.gr

Σε κλοιό Ρίχτερ Αχαϊα και Ηλεία – 6 σεισμοί μέσα σε λίγες ώρες


Σε κλοιό Ρίχτερ Αχαϊα και Ηλεία – 6 σεισμοί μέσα σε λίγες ώρες
Αχαΐα και Ηλεία …χορεύουν με τα ρίχτερ καθώς μέσα σε 24 ώρες – από χθες το απόγευμα έως σήμερα το απόγευμα – έχουν καταγραφεί 6 σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο κυρίως την περιοχή της Κυλλήνης .

Αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες εντός του Νοεμβρίου


Εντός του Νοεμβρίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες της Ηλείας, εκτιμά ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Φάνης Κουρεμπές.

Πρόωρες εκλογές ή ανασχηματισμός; - Τα αλλάζει όλα ο Τσίπρας - Οι δημοσκοπήσεις δρομολογούν εξελίξεις;

Πρόωρες εκλογές ή ανασχηματισμός; - Τα αλλάζει όλα ο Τσίπρας - Οι δημοσκοπήσεις δρομολογούν εξελίξεις;
- Το συνέδριο και η αξιολόγηση περιμένουν όλοι για τις οριστικές αποφάσεις
- Ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες που θα κρίνουν τις εξελίξεις
- Ποια είναι τα πρόσωπα που αλλάζουν και ποιοι μένουν

Ηλεία: Φθνοπωριάζει και υποχωρεί ο υδράργυρος


Ηλεία: Φθνοπωριάζει και υποχωρεί ο υδράργυρος
Καλός προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη στην Ηλεία. Όμως σύμφωνα και με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η εικόνα αλλάζει από την Τετάρτη όπου το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά, με υποχώρηση της θερμοκρασίας και πιθανές βροχές προς το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί στους 27-28οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, ενισχυόμενοι τις απογευματινές ώρες σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται και πάλι βροχές


Καιρός: Έρχονται και πάλι βροχές

Ο καιρός αλλάζει και πάλι φέρνοντας βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Οκτωβρίου