ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Έφυγε» ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας, Ηλίας Μπαζίνας


Ένας από τους κορυφαίους δασκάλους της δημοσιογραφίας άφησε την Πέμπτη την τελευταία του πνοή.

Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος


Ηττήθηκε 3-1 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Hλεία: «Χρυσές» δουλειές για τις μοδίστρες! (VIDEO)


 
Η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της έδωσαν και πάλι πνοή στο παραδοσιακό επάγγελμα της μοδίστρας!

Νέες συλλήψεις για χρέη στον Πύργο


 
Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Hλεία: Ελεύθερος ο 20χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 45χρονης


Ελεύθερος, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 20χρονος από τη Μυρσίνη, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά από καταγγελία 45χρονης ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει. (σχετικό ρεπορτάζ)

Πύργος: Νέα πρόστιμα για αδήλωτη εργασία και άλλες παραβάσεις


ergasia.JPGΕργαζόμενοι ανασφάλιστοι, χωρίς πιστοποιητικά υγείας και την απαιτούμενη άδεια εργασίας έδειξαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ

Αχαΐα: Ένας νεκρός σε αιματηρή σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου! (νεότερο)

 
Nεότερη ενημέρωση 14:15
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένα άτομο, που επίσης επέβαινε στο Ι.Χ. έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου και θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο που σπεύδει στο σημείο του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται το Ι.Χ. μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα ρίξει η έρευνα της Τροχαίας.
*φωτό από thebest.gr

Στην αντεπίθεση οι Ηλείοι γιατροί για το χαράτσι των 25 ευρώ - Ανοιχτά Νοσοκομεία για όλους με ή χωρίς εισιτήριο!


nosokomeio_pirgou1«Έχουμε δώσει όρκο και θα προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας σ’ όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς» δηλώνει ο πρ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Πύργου

Ηλεία:Ο ΚΑΙΡΟΣ


Καμία πιθανότητα για φαινόμενα στα πεδινά τμήματα του νομού, για σήμερα  Παρασκευή

Πέφτει η θερμοκρασία - Παραμένουν οι ισχυροί βοριάδες


Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 23ης Αυγούστου