ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Ερυθρόλευκοι» Λόρια και Μαρτίνες


Οι λεπτομέρειες για τις δύο προσθήκες

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ...Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ PLAY OFF



Έγινε η κλήρωση για τα play-off της Β'κατηγορίας!!
Οι αγώνες για την ομάδα του χωριού μας τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ είναι οι εξής:

Στο κελί του Δουρή ο «πα-τέρας» δολοφόνος της Άννυ


ΚΕΡΚΥΡΑ
(06/05/2015 18:54)

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας.

Ιερά Παράκλησις υπέρ των υποψηφίων Φοιτητών


germanos
Την Κυριακή 17  Μαΐου το απόγευμα και ώρα 7.30 θα τελεσθεί ιερά Παράκλησις εις το ιστορικόν Παρεκκλήσιον του αγίου Χαραλάμπους Πύργου υπέρ

Αιματηρό επεισόδιο μητέρας και γιου ΡΟΜΑ στη Γαστούνη


maxairi
Στο νοσοκομείο κατέληξε για την παροχή πρώτων βοηθειών  μια γυναίκα ΡΟΜΑ μετά από επεισόδιο που είχε με το γιο της. Ο νεαρός -

Ένα παράδοξο φαινόμενο στην Ηλεία: Πελώρια καμπάνα στο βουνό!

Ένα παράδοξο φαινόμενο στην Ηλεία: Πελώρια καμπάνα στο βουνό!
  • Ένα παράδοξο φαινόμενο συντελείται μεταξύ Χελιδονίου και Πουρναρίου Αρχ. Ολυμπίας.
  • Μοναδικό «έργο» σχηματίστηκε σε χωμάτινο καμβά- Δέος επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής.
Ένα παράδοξο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο, είναι ορατό το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ Χελιδονίου και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ –ΚΥΛΛΗΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να παρευρεθείτε την Κυριακή 10 Μαΐου 2015  στις 6.30 μμ στο γήπεδο  Ανδραβίδας στην τελετή  μετονομασίας  του γηπέδου   Ανδραβίδας  σε:

Ηλεία: Ζέστη έως την Παρασκευή και ακολουθούν ισχυρές απογευματινές καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


meteo-mercoled-3bmeteo-64502
Το πρώτο 30άρι για το 2015 είναι γεγονός, αρκετά νωρίς αλλά καθόλου σπάνιο, σημειώθηκε προχθες Τρίτη 5 Μαΐου στον μετεωρολογικό σταθμό του Αστεροσκοπείου στην Ωλένη με 30.1oC.  Να σημειώσουμε πως το 2012 και το 2013 ο Μάιος είχε ξεκινήσει ανάλογα με 31.1οC στις 2/5/2012 και 32.2οC στις 2 & 4/05/2013.

Πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε το διήμερο Πέμπτη- Παρασκευή με τον υδράργυρο τοπικά στις πιο εσωτερικές πεδινές περιοχές Ωλένη, Αρχ.Ολυμπία, Κρέστενα κτλ. να ανεβαίνει στους 33οC, ίσως και 34οC. 
 
Βαθμιαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού περιμένουμε την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο, με πτώση της θερμοκρασίας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παράλληλα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, κατά τόπους ισχυρές.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Η πιο ζεστή μέρα του μίνι καύσωνα η Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Η πιο ζεστή μέρα του μίνι καύσωνα η Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό της εβδομάδας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Μαΐου

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας Αθήνας ....ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ?????







Τελικά είναι γεγονός ....
Ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας δεν χαλάει χατίρια ..Το ζητήσαμε και γίνεται πραγματικότητα ..
Εν όψι Καλοκαιριού και θέλοντας να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί Νιχωρίτες και φίλοι λίγο πριν το Καλοκαίρι
Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας διοργανώνει την