ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό


Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον ΟλυμπιακόΔιατηρεί ελπίδες για τα πλέι οφ

Τριπλό χτύπημα διαρρηκτών στον Πύργο


diarriksi1a

Έδρασαν σε τρία διαφορετικά χωριά – Έσπαγαν τζαμαρίες, άρπαζαν ταμειακές

Του Γιάννη Σπυρούνη

Σε τροχιά ανάπτυξης το λιμάνι της Κυλλήνης



Βήμα- βήμα με σχέδιο και στοχευμένες ενέργειες θα επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός του λιμανιού της Κυλλήνης, έτσι ώστε να αναδειχθεί ο σπουδαίος του ρόλος, να γίνει λειτουργικό και ταυτόχρονα να αποκτήσει την εικόνα που του αρμόζει, καθιστώντας το σε ένα από τα καλύτερα λιμάνια της χώρας.

Στο The Voice 2 στην ομάδα του Μιχάλη η Ανδρομάχη Δημητροπούλου απο τα Λεχαινα

Η Ανδρομάχη 20 ετών και ειναι από τα Λεχαινά. Ερμήνευσε το “Άλλα μου λεν’ τα μάτια σου”.
Ο Μιχάλης ήταν

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ – ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ
Vaioforos“Μετά βαΐων και κλάδων” η υποδοχή του Χριστού στην πόλη της Ιερουσαλήμ την Κυριακή των Βαΐων. Έτσι όπως υποδέχεται ο κόσμος κάθε ξεχωριστό πρόσωπο. Πανηγυρίζει για

Ηλεία: Με αρκετό κρύο η Μεγάλη Eβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση Μετεωρολογικά 06/04/2015 - 07:00 psixri Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία ήδη από την Κυριακή μας επηρεάζει, κινείται ανατολικά - βορειοανατολικά, θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί σήμερα Μ.Δευτέρα με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Μ.Τετάρτη περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, βροχές ή χιονόνερο λόγω της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας. Από την Μ.Πεμπτη διαφαίνεται ουσιαστική βελτίωση όσον αφορά τα φαινόμενα. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη. Μάλιστα τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης και της Μ.Πέμπτης το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά ασθενή παγετό (0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ.Παρασκευή όπως και το Μ.Σάββατο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς. Η Κυριακή του Πάσχα, μάλλον θα κυλήσει με λαμπρό καιρό με νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στου 20οC. Το πρωινό κρύο θα διατηρηθεί. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις. Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: Την Μεγάλη Δευτέρα 06/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους βροχές και το βράδυ καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. Την Μεγάλη Τρίτη 07/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Την Μεγάλη Τετάρτη 08/04, περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και θα δώσουν βροχές ή χιονόνερο στα πολύ ορεινά . Η θερμοκρασία το πρωί 6 με 7oC στα πεδινά, +1 με +2οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ. Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης Εκδόθηκε 07:00 , 06-04-2015 Ανανεώθηκε --:-- , 06-04-2015 Πηγή ilialive.gr


psixri
Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία ήδη από την Κυριακή μας επηρεάζει, κινείται ανατολικά - βορειοανατολικά, θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί σήμερα Μ.Δευτέρα με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Μ.Τετάρτη περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, βροχές ή χιονόνερο λόγω της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας. Από την Μ.Πεμπτη διαφαίνεται ουσιαστική βελτίωση όσον αφορά τα φαινόμενα. 

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη. Μάλιστα τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης και της Μ.Πέμπτης το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά ασθενή παγετό (0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. 
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ.Παρασκευή όπως και το Μ.Σάββατο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς.  Η Κυριακή του Πάσχα, μάλλον θα κυλήσει με λαμπρό καιρό με νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στου 20οC. Το πρωινό κρύο θα διατηρηθεί. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Δεν λέει να μας αφήσει ο χειμώνας! Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες θα επικρατήσει βαθμιαία επιδείνωση σε αρκετές περιοχές και από τα βορειοδυτικά. 

Σαν σήμερα


Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Απριλίου