ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κομοτηνή: Τον είδαν μπροστά τους μετά την... κηδεία του!


Δεν ήταν θαύμα αλλά ένα μακάβριο λάθος που αναστάτωσε ένα χωριο της Κομοτηνής...

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στην Ηλεία


diarriktes1Αρκετές κλοπές έχουν καταγραφεί κυρίως σε σπίτια στην Ηλεία το τελευταίο 48ωρο. Στη Σαλμώνη άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και πήραν κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ.
Στον Πύργο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας οι κλέφτες μπούκαραν και βρήκαν κρυμμένο βαλιτσάκι με κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός


Ηττήθηκε 64-53 από την Μπαρτσελόνα

Ερχεται «κούρεμα» στρατοπέδων - Κλείνει η Μεραρχία Τριπόλεως - Τη «γλιτώνει» η ΣΕΤΤΗΛ;

 
Ριζικές αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις φέρνει η νέα δομή που παρουσιάζεται σήμερα προς εγκριση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες από το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Καβάσιλα: Στα χέρια της αστυνομίας Πακιστανός για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων


tsigara_lathraiaΣυνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στα Καβάσιλα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας αλλοδαπός άνδρας,  υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 29 ετών
σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Aμαλιάδα: Συγκινεί ο «Γολγοθάς» δύο γυναικών που ζουν στο σκοτάδι...


 

Δύο γυναίκες, στην ίδια πόλη, σε δύο διαφορετικές γειτονιές αλλά με παράλληλες ιστορίες, απεικονίζουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει αμέτρητα νοικοκυριά, αμέτρητοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, στην Ελλάδα του 2013…

Νέα ηγεσία στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας (photos)

IMG_1607.JPGΣυγκινητικές ήταν οι στιγμές στην χθεσινή τελετή αλλαγής διοίκησης στην 117 Πτέρυγα Μάχης, από τον Σμήναρχο (Ι) Ευθύμιο Χαραλαμπίδη στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή Σμήναρχο
(Ι) Δημήτρη Τζουμερκιώτη, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαϊτση. 

Συνάντηση Σαμαρά - Κατσιφάρα - Καφύρα για την Ολυμπία Οδό - Κλείστηκε το ραντεβού


sama_olyΣυνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιδιώκουν σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας,
και δήμαρχοι από την Ηλεία που κλήθηκαν από τον κ. Καφύρα, σύμφωνα με πληροφορίες να ακολουθήσουν τον κ. Σαμαρά, στη "φιέστα" για την επανέναρξη των εργασιών στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Ηλεία: Πάνω από 30οC στις αρχές της Μ.Εβδομάδας – αναλυτική πρόγνωση

kopeles
Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στην Ηλεία. Έτσι ο υδράργυρος θα ανέλθει την Παρασκευή σε καλοκαιρινά επίπεδα των 29 - 30 βαθμών Κελσίου, συνθήκες που θα διατηρηθούν και το Σαββατοκύριακο.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Απριλίου