ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ :ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Έφυγε σήμερα στις 4μμ από την ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο ο συνδημότης μας και σύζυγος 
της

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Προσπάθησαν να κλέψουν το λείψανο του Αγίου Δημητρίου



Μια απίστευτη ιεροσυλία επιχείρησαν να διαπράξουν άγνωστοι τα ξημερώματα στον Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

Ζούνε στις σπηλιές του Φιλοπάππου για να μην πληρώνουν ενοίκιο - ΦΩΤΟ κ VIDEO

Δυστυχώς δεν είναι πλάκα. Συνάνθρωποί μας που από τη μια μέρα στην άλλη έχασαν τη δουλειά τους, προτιμούν να ζουν στις σπηλιές του Φιλοπάππου παρά να χρωστάνε ενοίκια που δεν μπορούν να πληρώσουν. Οπως χαρακτηριστικά λένε καλύτερα άστεγοι παρά μπαταχτσήδες.

Έγγραφο – σοκ! 20.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του 2014


- Η τρόικα βάζει προαπαιτούμενο για τη δόση την άμεση απόλυση 2.000 υπαλλήλων
- 12.500 πρέπει να βγουν σε διαθεσιμότητα ως τον Ιούνιο
- Πλάνο με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ανά τρεις μήνες μέχρι τα τέλη του 2014

Έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός

Επιβλήθηκε 67-62 της Εφές

Γαστούνη: Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία - 1700 ευρώ η λεία


gastouni«Χρυσορυχείο» αποδείχθηκε το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γαστούνη, για άγνωστους διαρρήκτες που «χτύπησαν» στην εκκλησία.

Αμαλιάδα: Συνελήφθη λαθρέμπορος τσιγάρων με 968 πακέτα


tsigara_lathraiaΣυνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας,  ηλικίας 64 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε
δικογραφία για διάθεση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Παράσταση θεάτρου Σκιών στο σινέ Άστρον στα Λεχαινά για την Οδική Συμπεριφορά

                      
Πύργος:9-4-2013                                                      
ΑΠ.:  2360/Φ.63
       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
              ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  
 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
               ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                            
                    -----------
ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ                            
 ΠΡΟΣ:
1ο ΔΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
2ο  ΔΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
Κοιν:
Κ. Καρατζά Ανδρέα
Σχολικό Σύμβουλο 5ης Σχ.Περ.

Σ.ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ                                        
Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ  
                          ----------
Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 17                                                  
Ταχ. Κώδ.:   271 00 Πύργος                                                       
Πληροφορίες: Πίτσου Χαρίκλεια, Παπαστόικου Μαρία                                                                                       
Τηλέφωνο : 26210  40283 & 40282
Fax: 2621022403                                   
Ιστότοπος: http://blogs.sch.gr/ypsdpeil/


Θέμα: Παράσταση θεάτρου Σκιών στο σινέ Άστρον στα Λεχαινά για την Οδική Συμπεριφορά
           
Ο Όμιλος Ηλείων για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας -Ολυμπίας», στην προσπάθειά του να

Έγκριση δημοπρασίας για την αποχέτευση Ανδραβίδας - Λεχαινών - Τραγανού


pde1Δελτίο Τύπου ΠΔΕ
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίαση της την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών
κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αποφάσισε την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασία και ανάθεσης εκτέλεσης των έργων «Αποχέτευση Ακαθάρτων (Εσωτερικά Δίκτυα Οικισμού Μυρσίνης)» προϋπολογισμού 2.648.500,00€ & «Υποθαλάσσιος Αγωγός Κοινού Βιολογικού Καθαρισμού Ανδραβίδας – Λεχαινών – Τραγανού» προϋπολογισμού 947.100,00€ χρηματοδοτούμενα από ΕΠΠΕΡΑΑ, Ταμείο Συνοχής, Εθνικούς Πόρους και ίδιους πόρους του Κυρίου του Έργου.

Οργή και για τον "δράκουλα" φορτηγατζή: "Μας παρουσιάζετε σαν υποψήφιους δολοφόνους"


ntalikierisΤην απόσυρση και της νέας «προσβλητικής», όπως αναφέρει, για τον κλάδο των αυτοκινητιστών διαφήμισης ζητεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ)
με εξώδικό της προς την εταιρεία "Fastgroup AE", ενώ προσφεύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Έγινε κι αυτό στο Βαρθολομιό: Φιλαρμονική χωρίς μαέστρο!


filarmoniki«Φιλαρμονική χωρίς μαέστρο» κατάντησε η άλλοτε ακμάζουσα Φιλαρμονική Βαρθολομιού, που μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής. Μέχρι στιγμής διατηρείται μόνο με την συμβολή εθελοντών
που παρά τα οικονομικά προβλήματα προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανή την ομάδα.

Ηλεία: Άδειασαν ημιτελές κτίριο - Πήραν πόρτες, παράθυρα, πρίζες, είδη υγιεινής


parathiro_alouminiouΤίποτα δεν άφησαν πίσω τους οι δράστες που «χτύπησαν» σε ημιτελή εξοχική κατοικία στην περιοχή της Ροβιάτας, στον κάμπο της Ηλείας.

Ηλεία: Εκαναν λάθος νεκρό και τον έστειλαν για ταφή στην Αλβανία στις πυρκαγιές του 2007!


nekros.JPGΙατροδικαστές - «μαϊμού» αμαυρώνουν το επιστημονικό πεδίο της ομώνυμης ειδικότητας στη χώρα μας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την άσκηση της ιατρικής αλλά
και της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία, υπάρχουν γιατροί που δηλώνουν ότι είναι ιατροδικαστές, χωρίς να έχουν τελειώσει ειδικότητα, ενώ περίπου 20 ιατροδικαστές ασκούν το επάγγελμα χωρίς να έχουν νόμιμα ιατρεία.

Πύργος: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις καταυλισμούς ΡΟΜΑ – 16 προσαγωγές, 8 συλλήψεις για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές ( Νεότερη ενημέρωση 11-4-13 21:35)


drapetis2Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και άλλων υπηρεσιών της Α.Δ. Ηλείας πραγματοποιήθηκε
epixeirisi1epixeirisi2epixeirisi3στις περιοχές Κεραία και Αγγινάρα στον Πύργο, σε τρεις καταυλισμούς ΡΟΜΑ. Προσήχθησαν 16 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν τα οκτώ.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βορειοανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ


sunnefaαναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Απριλίου