Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 1, 2012

Τέλος η ταλαιπωρία! Ξανά δωρεάν φάρμακα από τη Δευτέρα στην Αθήνα!

Εικόνα
Την αναστολή των κινητοποίησεών τους ανακοίνωσαν και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής οι φαρμακοποιοί της Αττικής μετά τη συνάντηση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κώστα Λουράντου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο. 

Ηλεία: Μπλόκα στους δρόμους για παράνομα φορτηγά με καυσόξυλα!

Εικόνα
Η οικονομική στενότητα και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου προκαλούν έκρηξη στην παράνομη υλοτομία, ενώ παράγοντες των δασαρχείων φοβούνται ότι η κατάσταση θα πάρει το επόμενο διάστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πύργος: Και τους έκλεψαν και... τους πλάκωσαν στο ξύλο!

Εικόνα
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν κάτοικοι της οδού Ιφίτου στον Πύργο αντιλήφθηκαν ότι Αθίγγανοι είχαν εισβάλει στα σπίτια τους επιχειρώντας να διαπράξουν κλοπή κάτι που έχει συμβεί επανειλημμένως όπως οι ίδιοι δήλωσαν

Πανηλειακός: "Μοιρασιά" με Δόξα

Εικόνα
Αρκετά καλός ήταν ο Πανηλειακός στο φιλικό που έδωσε στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας απέναντι στην «νεοφώτιστη» στη Δ' Εθνική Δόξα.

Προφυλακίστηκαν οι πέντε ΡΟΜΑ της σπείρας που ρήμαξε Πύργο και Κάμπο

Εικόνα
Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τα πέντε από τα μέλη της σπείρας ΡΟΜΑ που ρήμαζε όλο το καλοκαίρι την περιοχή του Κάμπου και του Πύργου, έχοντας διαπράξει

Το τρένο γύρισε ξανά στην Ηλεία

Εικόνα
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η σιδηροδρομική εκδρομή που οργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου από την Αθήνα (οδικώς) στην Τρίπολη και από εκεί μέσω Καλαμάτας στον Πύργο και το Κατάκολο, όπου κατέληξε το ταξίδι.

Ηλεία: Σταδιακή "κατάρρευση" των καλοκαιρινών συνθηκών από τα μέσα της νέας εβδομάδας

Εικόνα
Με καλοκαιρινές συνθήκες μας αποχαιρετά ο φετινός Σεπτέμβριος, ο οποίος με μόλις δύο ημέρες βροχόπτωσης καταφέρνει να περάσει στην μετεωρολογική ιστορία ως αρκετά υετοφόρος (βροχερός)!

Πύργος: Αναμονή για λύση στα σκουπίδια - Στις φλόγες κάδοι τις νύχτες - Ξεκίνησε αποκομιδή σε κεντρικά σημεία (Νεότερη ενημέρωση 13:02)

Εικόνα
Πιθανότατα αύριο Δευτέρα να ξεκινήσει και πάλι η αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το δήμο.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 1ης Οκτωβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Εικόνα
Παρότι οι ηλιόλουστες μέρες θυμίζουν Καλοκαίρι Παρά την ζέστη που επικρατεί εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι φτάσαμε αισίως στον ΟΚΤΩΒΡΗ Κυρίες Kύριοι