ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

2η Πανελληνιά Πεζοπορία νυχτερινή με πανσέληνο στις 23 Ιουνίου 2013



ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                  24 / 06 / 2013   
Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 360  Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 25  11472  ΑΘΗΝΑ
Παράρτημα  ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ ) ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Έγινε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή της στην κοινωνία είναι υποχρέωση και καθήκον των πολιτικων κομματων του 2010 στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ , οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δ.Δ. τι έγιναν. Η 2η Πανελληνία Πεζοπορία  νυχτερινή  με

Βατή κλήρωση για Ξάνθη!


Με τον νικητή του ζευγαριού Φούγκλαφιορντουρ – Λίνφιλντ θα αγωνιστεί η Ξάνθη στο Europa League

Πανελλαδικές 2013: Πέφτουν οι Βάσεις - Δείτε πρώτοι τα στατιστικά για τις βαθμολογίες χάρη στο νέο λάθος του Υπουργείου Παιδείας!





























Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Παρασκευή τους βαθμούς των υποψηφίων και παράλληλα έκανε γνωστό πως την Τρίτη 25/6 θα δώσει στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία. Ήδη όμως υπάρχει μια πρώτη

Ανασχηματισμός: χώρισαν τα υπουργεία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μένει να συμφωνήσουν τα ονόματα των υπουργών

- Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός
- Κλειδί το εάν θα μπει στην κυβέρνηση και ο Ε. Βενιζέλος
- Οι αμετακίνητοι και οι “κομμένοι” υπουργοί
- Τα παραγωγικά υπουργεία θέλει το ΠΑΣΟΚ
- Ποια υπουργεία θα διασπαστούν
- Όλες οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις για τον ανασχηματισμό από το NEWSIT

Ηλεία: Φόλες με αμπούλα υδροκυανίου στη Γαστούνη!


 
Ένα πολύ σοβαρό θέμα –που απασχόλησε την δημοσιότητα στο πρόσφατο παρελθόν- θίγει με επιστολή του στην στήλη φιλόζωος από την ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης. Το θέμα έχει να κάνει με τις φόλες από υδροκυάνιο που εξακολουθούν να ρίχνουν ασυνείδητοι στην περιοχή, ενέργεια που μπορεί να σταθεί μοιραία ακόμα και για ανθρώπινη ζωή…

Πύργος: Παραμένουν χωρίς ναυαγοσώστες οι παραλίες


 
Ακόμα χωρίς την παρουσία ναυαγοσωστών είναι οι παραλίες του δήμου Πύργου, καθώς όπως φαίνεται η διαδικασία για την πρόσληψή τους έχει «κολλήσει» στο συρτάρι του ΑΣΕΠ, με την αρμόδια υπηρεσία να μην έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στην πολυπόθητη υπογραφή του εγγράφου που θα εγκρίνει τη διαδικασία πρόσληψης ατόμων για τις παραλίες του δήμου.

Πύργος: «Xάνουν» το εξάμηνο οι φοιτητές του ΤΕΙ!

 

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στη φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ Πληροφορικής και ΜΜΕ Πύργου, καθώς το συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε να διακόψει το διδακτικό έργο στο ΤΕΙ, με την αιτιολογία ότι δεν συμπληρώνονται τα απαιτούμενα εβδομαδιαία μαθήματα στα χρονικά όρια που είχαν τεθεί όταν άνοιξε ξανά το ΤΕΙ μετά τη λήξη της κατάληψης από τους σπουδαστές.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Διεκόπη για την Τετάρτη η δίκη της παπαδιάς και του εραστή


 
Με τις καταθέσεις των μαρτύρων και τις απολογίες των κατηγορούμένων ξεκίνησε την Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αιγίου, η δίκη για τη δολοφονία του παπα-Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Ηλεία.

ΕΡΑ Πύργου: Σταθεροί στις επάλξεις οι εργαζόμενοι – Νέα συναυλία στήριξης απόψε


era1Αν και υπήρχαν φόβοι πως η εντολή του υπουργείου Οικονομικών για εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ ΑΕ στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, θα είχε άμεση εφαρμογή
μέσα στο Σαββατοκύριακο, αυτό δεν συνέβη μάλλον λόγω ανασχηματισμού…

Άγιο Πνεύμα



Ημερομηνία εορτής: 24/06/2013Άγιο Πνεύμα
Τύπος εορτής: Με βάση το Πάσχα.
Εορτάζει 50 ημέρες μετά το Άγιο Πάσχα.
Πολιούχος: Νεάπολη Μονεμβασιάς
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιο Πνευμα



Βιογραφία

Ηλεία:ο καιρός

kalokaiΤην Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24/6, περιμένουμε

Στις παραλίες ολοταχώς! Καύσωνας και σήμερα, στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία!


Όσοι μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την αργία του Αγίου Πνεύματος και μπορείτε να...  τρέξετε στις παραλίες, καλό θα ήταν να το κάνετε γιατί η ζέστη δε θα... αντέχεται! Καύσωνας και σήμερα σε σχεδόν όλη τη χώρα. Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Ιουνίου