ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Στη θέληση και το πάθος ο πρωταθλητής»


Ευχή όλων να κερδίσει ο καλύτερος

Έρχεται το πιο ψυχρό καλοκαίρι των τελευταίων 20 ετών!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι διατάξεις των συστημάτων στο βόρειο ημισφαίριο είναι τέτοιες, που το κρύο όχι μόνο μπορεί και παραμένει αρκετά ενισχυμένο, αλλά εγκλωβίζεται όπως φαίνεται στη βόρεια Ευρώπη, λόγω των θερμότερων αερίων μαζών που επικρατούν στη νότια Ευρώπη.

Η προκήρυξη για την εισαγωγή 500 σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών-Αστυφυλάκων

 
Στη δημοσιότητα η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή 500 σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.

Κοροϊδία για την Ηλειά: Μειώνουν την αεροπυρόσβεση – Δεν στέλνουν τα PZL


pzlΣτο νομό που γνώρισε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα από δασικές πυρκαγιές και θρήνησε δεκάδες συμπολίτες μας που χάθηκαν στα φλόγες, κάποιοι ξέχασαν πολύ γρήγορα.
Και αν χθες ήρθε η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής να δει τι έχει γίνει έξι χρόνια μετά, σήμερα έγινε γνωστό πως τα πυροσβεστικά αεροσκάφη επιτήρησης και πρώτης προσβολής μιας πυρκαγιάς, τα πιο ευέλικτα μέσα τα PZL δεν θα έρθουν στην Ηλεία.

Ηλεία: Ποιές αλλαγές προτείνονται στην αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών

Την ώρα που πολλές ημιαστικές ή αγροτικές περιοχές της Ηλείας βιώνουν τον τρόμο από την ακραία εγκληματικότητα με πρόσφατο τραγικό παράδειγμα την εν ψυχρώ δολοφονία του 63χρονου βενζινοπώλη στην Κυλλήνη, καθυστερεί η δρομολογημένη και πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στο νομό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ilialive.gr - τις επόμενες ημέρες θα τεθεί όλο το σχέδιο σε δημόσια διαβούλευση, ώστε στο τέλος του καλοκαιριού να προχωρήσει η υλοποίησή του και έως το τέλος του χρόνου να έχει εφαρμοστεί.

Πώς σκοτώθηκε ο πεζοναύτης στον Ωρωπό


tanks2Στο πένθος βυθίστηκαν οι ένοπλες δυνάμεις την ώρα που το σύνολο του στρατεύματος βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας λόγω της πραγματοποίησης της άσκησης του
Πολεμικού Ναυτικού «Καταιγίδα» που διεξάγεται παράλληλα με την άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας «Ηνίοχος».

Αμαλιάδα: Πήγε να σώσει τον πελάτη του απο κλήση με πλαστό ασφαλιστήριο


asfalistirioΣυνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας,
ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Ξέσπασε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης για το έγκλημα στην Κάτω Παναγιά


IMG_0630Σοκ προκάλεσε στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και σε ολόκληρη την Ηλεία η εν ψυχρώ δολοφονία του 63χρονου βενζινοπώλη προχθές στην Κάτω Παναγιά.

Ηλεία: O καιρός

oyranosΟ σημερινός καιρός αναλυτικά :

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Σποραδικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Πέμπτης, θα σημειωθούν στα βορειοανατολικά, ενώ αργά τη νύχτα αναμένονται τοπικές βροχές στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Ιουνίου