ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι :2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ....ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


                  Ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας διοργανώνει ...
                      2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
 το Σάββατο 27 και  Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014
                            προορισμός :ΓΙΑΝΝΕΝΑ
 
Μετά από τόσες επιτυχημένες εκδρομές που όλοι μαζί σαν

Ξεχειλίζει η οργή! Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό - Βαριές καταγγελίες από τους συγγενείς


Ξεχειλίζει η οργή! Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό - Βαριές καταγγελίες από τους συγγενείς  - Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ο συνταξιούχος ξεψύχησε μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
- Ο καρδιοχειρούργος του Ευαγγελισμού ζητούσε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει
- Οι συγγενείς του συνταξιούχου καταγγέλλουν πως η καθυστέρηση 18 ημερών ήταν μοιραία
- Η ελληνική αστυνομία ζήτησε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογική εξέταση

Από θαύμα δεν κηδεύτηκε ζωντανή: Τρίχρονη ξυπνάει μέσα στο φέρετρο λίγο πριν την κηδέψουν (video)


filippino

Παραλίγο να κηδευτεί ζωντανή μία τρίχρονη στις Φιλιππίνες, η οποία είχε για εβδομάδες υψηλό πυρετό και είχε λιποθυμήσει τόσο βαθιά που οι γιατροί την είχαν θεωρήσει πως πέθανε.

Πύργος: Το παλιό λιοστάσι έκρυβε τα χασισόδεντρα


xasisia
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο Κολύρι Ηλείας, από αστυνομικούς του

Πύργος: Σκηνικό παρακμής στους παραθαλάσσιους οικισμούς


spiantza_skoupidia

Σκουπίδια, ξερά χόρτα και εγκαταλελειμμένα υλικά πλάι στα αυθαίρετα συνθέτουν το "θέατρο του παραλόγου" - Επιτείνει το πρόβλημα η "σκουπιδική κρίση" στον δήμο Πύργου

Του Χρήστου Βορλόκα
Εικόνες παρακμής, συνθήκες μίζερες και τριτοκοσμικές, συνθέτουν το

Ηλεία: Κλοπές στον Κάμπο


diarriktes
Από κοσμήματα έως εργαλεία, ήταν η λεία αγνώστων δραστών σε περιστατικά κλοπών στον Κάμπο της Ηλείας. Στο

Ηλεία: Φθινόπωρο στην καρδιά του καλοκαιριού - Μεταβολή του καιρού την Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση


pir
Φθινοπωρινό σκηνικό περιμένουμε την Τρίτη στην περιοχή μας με μπόρες βροχές και καταιγίδες. Από την αρχή της ημέρας περιμένουμε τοπικούς όμβρους. Τις θερμές ώρες (μεσημέρι - απόγευμα) τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στις ημιορεινές - ορεινές περιοχές, κεντρικές και νότιες πεδινές. Πιθανότητα τοπικών όμβρων το πρωί στον Ηλειακό Κάμπο. Να επισημάνουμε πως οι καλοκαιρινού τύπου καταιγίδες εκ φύσεως είναι ισχυρές, πιθανόν να συνοδεύονται από ισχυρές ριπές ανέμων και χαλάζι. 

Από την Τετάρτη περιορίζεται η αστάθεια στις ημιορεινές - ορεινές περιοχές. 
 
Η θερμοκρασία σε ελαφρά αύξουσα πορεία, κάθε μέρα θα ανεβαίνει ένα περίπου βαθμό. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ξαφνικός χειμώνας! Βροχές και... χαλάζι την Τρίτη!


Ξαφνικός χειμώνας! Βροχές και... χαλάζι την Τρίτη! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους στο Ιόνιο, θα σημειωθούν την Τρίτη στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Ιουλίου