ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΑ ΒΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ((180 φωτογραφίες))

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή εκδρομή του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας ..
Τον αριθμό των 80+ εκδρομέων έφτασε η πληρότητα των θέσεων με αποτέλεσμα να ναυλωθούν 2 λεωφορεία ...

Έκανε το 10 στα 10 ο Ολυμπιακός

osfp

Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη»



Συνεχίζει αψεγάδιαστος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» και επέκτειναν το απόλυτο σερί τους στην Σούπερ Λίγκα, κάνοντας το 10/10.
Το σκορ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που δεν χρειάστηκε να βάλει το πόδι στο γκάζι, άνοιξε στο 20λεπτό ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ το τρίποντο «καθάρισε» ο Ιντέγε διπλασιάζοντας τα τέρματα των ερυθρόλευκων στο 61’.
Αρκετός κόσμος στο φαληρικό γήπεδο και παράπονα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ταλαιπωρία των φιλάθλων που χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα στα εκδοτήρια λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Το ματς:

Ιδιαίτερα ζωηρός μπήκε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα. Το έντονο πρέσινγκ δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον Ηρακλή, που δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να παγώσει τον ρυθμό. Η εμφανής υπεροχή των «ερυθρόλευκων» μετουσιώθηκε σε γκολ και μάλιστα σε ιδανικό σημείο, όταν ο Μιλιβόγεβιτς με δυνατό σου μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση 20λεπτών στο παιχνίδι.
Το γρήγορο τέρμα έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Πειραιωτών, που παρέμειναν στην επίθεση ζορίζοντας την άμυνα του Χουάντερσον κυρίως με στημένες φάσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν βρει και δεύτερο γκολ. Ο Γηραιός άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του μετά το μισάωρο, ανεβάζοντας κάπως τις γραμμές του, αλλά χωρίς να «αγχώσει» καθόλου τον Ρομπέρτο και τους αμυντικούς του, που καθάρισαν κάθε γέμισμα προς την περιοχή τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Αρκετά καλύτερη εικόνα παρουσίασε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου. Τα ρίσκα του τεχνικού του Ηρακλή στην επίθεση βγήκαν καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού απέκτησε δουλειά. Ο «Γηραιός» άγγιξε την ισοφάριση, δεν την πέτυχε και στην επόμενη φάση οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» το ματς με τον Ιντέγε να κάνει το 2-0 στο 61’, έπειτα από ασίστ του Μαζουάκου.
Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων το παιχνίδι «χάλασε», αφού οι Θεσσαλονικείς είδαν τις λιγοστές ελπίδες τους να «σβήνουν». Οι ερυθρόλευκοι από την μεριά τους δεν πάτησαν γκάζι, ενώ έχασαν κάπως και την συνοχή τους όταν άλλαξε όλη η επιθετική τους τριπλέτα. Από την μεριά του, ο Ηρακλή έδειξε συμβιβασμένος με την ήττα και τα τελευταία λεπτά στο «Καραϊσκάκη» είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο (64’ Ερνάνι), Ντουρμάζ (64’ Σεμπά), Ιντέγε (70’ Φινμπόγκασον)
Στον πάγκο: Καπίνο, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Καμπιάσο
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο, Μακρής, Κυριακίδης (68΄Πασσάς), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος
Στον πάγκο: Περνίς, Τσότρας, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Χαντί, Ζαμπάζης
Πηγή: sport-fm.gr

Α2 Κατηγορία: Η Ταυτότητα της 8ης αγωνιστικής


doxa_lexaina








Αναλυτικά

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου


trakter

Γεωργοί και κτηνοτρόφοι θα κατέβουν στην πρωτεύουσα για να διαμαρτυρηθούν - Προηγείται το συλλαλητήριο στην Λάρισα στις 10 του μήνα

Μπούκα Παλαιοχωρίου: Δηλητηρίασαν με φόλες 12 σκυλιά


SKYLIA-1
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Νίκος Δημητρίου από τη Γαστούνη όταν βρήκε τα 12 σκυλιά που  φρόντιζε και τάιζε ο ίδιος καθημερινά από το

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: 3,9R στην Πηνεία - 4,2R λένε οι Ιταλοί


seismos07_11_1a
Σεισμική δόνηση με ένταση 3,9R σημειώθηκε στη 1:25 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλεία με επίκεντρο

Εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στο L M Village της Μυρσίνης


mirsini1a

Εγκαταλείφθηκε στην τύχη του το παραθεριστικό κέντρο – Εκκρεμεί απόφαση δικαστική για την παραχώρηση στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

ΚΕΠΕΠ Λεχαινών: Ο αγώνας συνεχίζεται στα κέντρα των αποφάσεων


Kepep2
Το μήνυμα ελήφθη... Μετά από πέντε ημέρες κατάληψης, καταγραφής, συζητήσεων η ομάδα χειραφέτησης ΑΜΕΑ «Μηδενική Ανοχή» μεταφέρει τον αγώνα για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Αθήνα. Η ακτιβιστική αυτή ενέργεια πέτυχε όχι

Ηλεία: Καλός και καιρός για το λιομάζωμα και άλλες αγροτικές εργασίες


autumn-colors
Οι καλές ημέρες του φθινοπώρου συνεχίζονται στην Ηλεία. Eτσι ξεκινά και η νέα εβδομάδα. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί υποχωρεί έως τους 5οC και κατά τη διάρκεια της ημέρας φτάνει τους 21οC.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ






Για μια ακόμη φορά περάσαμε ωραία .!!!!

Καιρός: Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ και... ομίχλη


Καιρός: Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ και... ομίχλη

Κρύο και ομίχλη το πρωί, ζέστη το μεσημέρι. Αυτό θα είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα. Οι βοριάδες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Περιορισμένη η ορατότητα στα ηπειρωτικά το πρωί, μέχρι 23 βαθμούς η θερμοκρασία.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

dgdtwdrf

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου