ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(19:00, NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (19:00, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 19:00 μ.μ NS


PanathinaikosVeria
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ   
θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

Πρωταθλητής στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός


Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον γενναίο Παμβοχαϊκό

Σχέδιο για απολύσεις μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων - Το κείμενο της συμφωνίας με την Τρόικα


- Εργαζόμενοι σε υπουργεία, περιφέρειες και δήμους μπαίνουν στο στόχαστρο
- Για τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις δεν θα υπάρχουν προσλήψεις
- Από πού φεύγουν οι 4.000 έως το τέλος του '13 και οι 11.000 το 2014

21Απριλίου 1967: Ποιοι στρατιωτικοί είπαν ΟΧΙ και αντιστάθηκαν - Όλα τα ονόματα


papapdopoulos_agimaΜαύρη επέτειος της χούντας η σημερινή. Η οποία διέλυσε τη χώρα, πρόδωσε και πούλησε την Κύπρο και στιγμάτισε τις Ένοπλες Δυνάμεις στη συνείδηση των πολιτών.

Πρώτο «καμπανάκι» για 4 Δήμους της Ηλείας από το Παρατηρητήριο!


Με κυρώσεις απειλεί το υπουργείο Εσωτερικών 217 δήμους σε ολόκληρη την χώρα  οι οποίοι δεν έχουν καταχωρήσει ακόμη τα οικονομικά στοιχεία του 2012 αλλά και του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2013 στον Κεντρικό Κόμβο Διαλειτουργικότητας του ΥΠ.ΕΣ, με αποτέλεσμα να «εντοπίζονται ελλείψεις που παρακωλύουν την πλήρη λειτουργία του Κ.Κ.Δ., και προκαλούν χρονική υστέρηση στη μετάβαση στο συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης».  

«Απόφαση- σταθμός» από το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας «κουρεύει» κατά 73% το χρέος δανειολήπτη- πατέρα 4 παιδιών!



 
«Απόφαση- σταθμό» εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας, βάσει της οποίας «κουρεύεται» κατά 73% το χρέος δανειολήπτη που ανερχόταν στο χρηματικό ποσό των 211.270 ευρώ και εξαιρεί από εκποίηση την κύρια κατοικία του.

Από τα Λεχαινά ο δεύτερος τραυματίας στο φονικό της Πάτρας


fonikoΑπό την περιοχή των Λεχαινών κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος τραυματίας στο χθεσινό φονικό στην Πάτρα.

Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή


Συννεφιά θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή. 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Η Αναλυτική Πρόγνωση

Αμαλιάδα: Κώλυμα στη δεύτερη δίκη για υπόθαλψη των επιστατών


dikastirioamal.JPG
Στις 22 Μαΐου θα εκδικαστεί η δεύτερη υπόθεση υπόθαλψης εγκληματία  για την υπόθεση της επίθεσης στους αλλοδαπούς εργάτες στη Ν. Μανωλάδα, με κατηγορούμενο έναν 38χρονο
από την περιοχή του δήμου Πηνείου.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 21ης Απριλίου